Selenga Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dostałam zapytanie czy zrobię allegro - zrobię, tylko dajcie mi z 1-2 dni bo muszę przerobić ponad 500 wpłat z allegro spalonego Kuby. Jeśli macie tekst i zdjęcia w przyzwoitej jakości podeslijcie mi na maila [email protected]. Wątek i tak przejrzę, ale szybciej będzie jeśli coś macie przygotowane. Jeśli tekstu nie macie, to napiszę jak przeczytam wątek. Dacie radę zapłacić za wyróżnienie - minimalnie 14,20 zł, maksymalnie 20,20zł ? Pytam, bo ja nie dam rady, ale przygotowuje bazarek na ten cel i nie wiem czy uwzględnić tę aukcje w bazarku czy nie. Quote
KWL Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Przepraszam bardzo za OT, proszę zajrzyjcie na wątek Malwinki. Malwinka to cudowna młodziutka sunieczka w typie owczarka niemieckiego, miniaturowego :-) Jest piękna, nawet upaprana w schroniskowym błocie, ze zlepionymi kudłami zwraca uwagę. Już kilka osób chciało ją adoptować, niestety sunieczka w schronisku mocno choruje i wszyscy chętni zrezygnowali po poinformowaniu ża Malwa jest chora i na dokładkę nie wiadomo na co... Dlaczego nie wiadomo ? Ano dlatego że w schronisku nie ma czasu ani miejsca na diagnozowanie i leczenie "wydelikaconej" owczareczki... Nie choruje poważnie, ot nie domaga na tyle żeby informować o tym potencjalnych adoptujących, ale nie na tyle żeby poważnie leczyć... I tak mijają w schronisku kolejne dni pięknej cudownej suni... Bo Malwinka jest cudowna, nie ma w niej ani miliprocenta agresji, kocha wszystkich ludzi i wszystkie zwierzęta, uwielbia zabawy i głaskanie, kontakt z ludźmi i zabawę z czworonogami. Kocha wszystkich, ma w niewielkiej posturze ogromne kochające serce... Zabieramy Malwinkę ze schroniska, mamy zrezerwowane DT, tylko pieniążków rozpaczliwy brak... DT jest bardzo niedrogi, karmę mamy już na kilka tygodni tylko tych kilku groszy brak...Proszę pomóżcie dać Malwince szanse - przecież nie może się starzeć w schronie ! http://www.dogomania.pl/threads/191514-Owczareczka-delikatna-jak-porcelanowa-laleczka-–-zbieramy-grosiki-na-DT-! Quote
Tola^^ Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Dostałam PW od ZuziM jak tam Binguś i jego reakcja na inne psiaki pozwolę sobie skopiować i wkleić :) Bingo jest bardzo spokojny. Do suczek bardzo przyjazny, na psy nie reaguje wcale na spacerach, ani na jednego, ktory stale biega luzem. Ale kiedy jakies podchodzi do kojca, to go obwarkuje. Generalnie jest strasznym pieszczochem. Na spacerach zatrzymuje sie co chwile i wtula lepek do glaskania. Jest przekochany, spokojny, posluszny, bardzo mily. Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 fajnie, jak teraz są info o chłopaku na bieżąco - może dzięki temu szybciej teraz znajdzie domek?? Quote
zuziaM Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Moj maz sie nachwalic tego cudnego chlopaka nie moze. On jest naprawde przeslodki !!!!! Na spacerkach nawet sobie probuje biegac i podskakiwac. I to jego przytulanie jest po prostu rozbrajajace ..... To naprawde wspanialy psiak ! Quote
beataczl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Cioteczki nasz Bingus jest kastrowany czy nie? Quote
zuziaM Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 \raczej ie jest, ale takiego dziadzia to strach by bylo teraz poddatakiemu zabiegowi .... Quote
Agata,Sonia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='zuziaM']Agatko, jesli szykujesz sie juz z wplata za pierwszy okres rozliczeniowy, tj od 18.01.11 do 17.02.11 ( pomniejszone o 40 zl, ktore juz dostalam ), to prosze Cie zebys wplacila dopiero 1 lutego , nie w styczniu. Dzieki.[/QUOTE] Gosiu,będę przelewać po 10.Może być? Quote
Akrum Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Kochany nasz BInguś :) może tym razem ogłoszenia przyniosą mu szczęście? kurcze, biedak tyle czasu spędził w schronie, potem prawie rok w hoteliku... teraz w kolejnym miesiąc leci... coś chłopak nie ma szczęścia... Quote
beataczl Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Selenga']Dostałam zapytanie czy zrobię allegro - zrobię, tylko dajcie mi z 1-2 dni bo muszę przerobić ponad 500 wpłat z allegro spalonego Kuby. Jeśli macie tekst i zdjęcia w przyzwoitej jakości podeslijcie mi na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Wątek i tak przejrzę, ale szybciej będzie jeśli coś macie przygotowane. Jeśli tekstu nie macie, to napiszę jak przeczytam wątek. Dacie radę zapłacić za wyróżnienie - minimalnie 14,20 zł, maksymalnie 20,20zł ? Pytam, bo ja nie dam rady, ale przygotowuje bazarek na ten cel i nie wiem czy uwzględnić tę aukcje w bazarku czy nie.[/QUOTE] przydalby sie nowy tekst do allegro i z takim zrobimy tez nowe ogloszenia Quote
zuziaM Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Bingo ma swoja pore zalatwiania sie zwykle w nocy. Mimo spacerow, to zawsze jest kupa w kojcu. Mnie to akurat nie przeszkadza, ale zauwazylam, ze on sie bardzo boi zawsze, kiedy wchodze do kojca zeby posprzatac ..... Jest przerazony i kladzie sie plasko na ziemi i patrzy oczkami na mnie ze strachem ....... Oczywiscie wtedy zawsze najpierw go wyglaszcze i wyprzytulam, a potem dopiero sprzatam. Jaka moze byc tego przyczyna ???? Agatko, moze byc po 10. To nie problem. Quote
Akrum Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 nie wiadomo jaką miał przeszłość ten duży psiak... może u swoich "właścicieli" obrywał jak zrobił kupkę w kojcu, może w schronisku, a kto wie jak było w poprzednim hoteliku... jedno jest pewna, teraz ma bardzo dobrze i w końcu poczuje się szczęśliwy :) żal tylko, że już 4 razy zmieniał miejsce (właściciele-schron-hotelik-hotelik) i jeszcze swojego domu nie znalazł... Quote
sylwija Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ale przynajmniej na lepsze zmienia :) może w końcu do swojego domku trafi, najlepszego dla niego :) Quote
bela51 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dzisiaj poleciała moja styczniowa deklaracja. Znowu byla obsuwa:oops: Agata, Sonia - prosze o odetkanie skrzynki.:lol: Quote
Agata,Sonia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nowe wpłaty: 28.01. Pani Beata Wojc... to chyba Beataczl... 10ZŁ 02.02. Izabela1234 15ZŁ Wiga138 122zł Ala123 za styczeń 30zł 04.02. Sylwija 30zł Malibo57 50zł Dzięki! Quote
Agata,Sonia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 bela51 napisał(a):Dzisiaj poleciała moja styczniowa deklaracja. Znowu byla obsuwa:oops: Agata, Sonia - prosze o odetkanie skrzynki.:lol: Spoko,zdarza się... Skrzynka lekko odetkana. Quote
beataczl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 28.01. Pani Beata Wojc... to chyba Beataczl... 10ZŁ tak-to ja Quote
Akrum Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a co u Bingusia słychać? jak się chłopak sprawuje? już przestał się kłaść na ziemię jak zrobi kupkę w kojcu? Quote
zuziaM Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bingus jest najslodszym psiakiem pod sloncem. Wielki puchaty misio, kory moze sie tulic godzinami i uwielbia to okropnie. Wczoraj wyciagnal koc z budy, wiec weszlam do niego o mowie : no i co zrobiles draniu ???? A ten slodziak sie zaraz rozplaszczyl pod moimi nogami, glowke na boczku polozyl i sie na mnie gapi .... i te minki robi takie, ze nie mozna normalnie nie zareagowac. Ludzie ! To jest po prostu wielka puchata przytulanka.... jak taki pluszak ogromniasty, ktorych sporo w sklepoach z zabawkami. Ja jestem zdania, ze temu misiowi potrzeba szukac domu nawet w mieszkaniu ( czy w domu z ogrodem, ale nie do budy, ale do domu ). Przeciez ten psiak nie odstapi swojego pana nawet na krok. On u nas od pierwszych minut pobytu juz sie wykladal i przytulal. Ten psiak po prostu kocha czlowieka przeokropnie !!!!! Quote
Akrum Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kto by pomyślał że z niego taki "tuliś" jest :) taka przytulanka :) jak to dobrze mieć wieści na bieżąco :) Quote
sylwija Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no proszę :) takie miałam przeczucia, że z niego kochany misiek jest Quote
beataczl Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ciesze sie,ze Bingus takim slodziakiem sie okazuje :loveu: a na dniach bedzie allegro Bingusia zrobione przez Selenge :smile: Quote
ala123 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 za chwilę wpłacę 30zł dla Bingusia za luty; trzymaj się piękny puchaty misiu! Quote
Recommended Posts