Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natrafiłam na taką stronkę - może znacie - www. psydoadopcji.pl
Nie znalazłam tam informacji w jaki sposób zamieszcza się ogłoszenia, ale może dałoby radę wrzucić tam Bingusia?? Strona ma połączenie z Facebookiem, więc byłaby szansa, że większa liczba osób go wypatrzy.

Posted

Super że ruszyły ogłoszenia Binga, mam nadzieję że pomogą :) A kto umie robić Allegro i mógłby Bingusiowi zrobić? Do kogo jest telefon w ogłoszeniach?

Posted

[quote name='Akrum']Czy mogę prosić na pw jeszcze raz namiary do ogłoszeń dla BIngo?
szykuje się do zrobienia mu ogłoszeń :)[/QUOTE]

Bingus czeka w kolejce na bazarku ogloszeniowym na 80 portalach , z tego co pisala Tola juz wyslala wszystkie dane , tak Tola?

tylko nie wiem jak dlugo bedziemy czekac, bo jakos dlugo to idzie :-(:oops:, to moze rzeczywiscie Akrum zrob jakies ogloszenia jak masz ochote bedzie wiecej i wczesniej.... ;):smile:

Posted

bela51 napisał(a):
Dajcie sie zaprosic na bazarek m.in. dla Binga. Bingo siedzi w hotelu i brakuje mu deklaracji.

Ja zrozumiałam, że Binguś ma już uzbierane na hotelik

Posted

wiga138 napisał(a):
Ja zrozumiałam, że Binguś ma już uzbierane na hotelik

na 1 stronie pisze, ze brak 25 zł. od grudnia , czy to jest aktualne...
no i brak wplat za wrzesien tzn. raczej nie sa uzupelnione

Posted

Deklaracje nie są uzupełnione bo dopiero Agata,Sonia je napiszę :)
A Bingusiowi od grudnia będzie brakować 25zł i jeszcze brakuje 20zł od Ola la bo nie może wpłacać regularnie deklaracji i miała mi dać znać czy będzię dalej wpłacać czy nie...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Deklaracje nie są uzupełnione bo dopiero Agata,Sonia je napiszę :)
A Bingusiowi od grudnia będzie brakować 25zł i jeszcze brakuje 20zł od Ola la bo nie może wpłacać regularnie deklaracji i miała mi dać znać czy będzię dalej wpłacać czy nie...

Moja deklaracja była 72 ? to dokładam sie jeszcze i deklaruję 100.

Posted

To wspaniale, ze nasz Bingo zyskał takiego hojnego sponsora.:lol::loveu:
Chłopak ciągle miał pod górke. Moze teraz los sie do niego usmiechnie. Bedzie nas stac na jakies ogloszenia.
Z mojego bazarku, tez wpadnie pare złotych, ale dopiero pod koniec miesiąca.