ana666 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tola^^ napisał(a): A ma ktoś z was e-mail do hoteliku w którym przebywa Bingo. Jesli tak to proszę żeby ktoś mi podał go na PW. co mi się kojarzy ze mail do hoteliku był podawany gdzieś na watku, ale watek ma tyle strone ze szukanie troche zajmie, Agata,Sonia pewnie ma bo pisala do nich Quote
Agata,Sonia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Binguś ma się dobrze.Jutro napiszę więcej i uzupełnię wpłaty. Za listopad hotel jest zapłacony. Od stycznia będziemy płacić 10zł za dobę w hotelu,jutro napiszę dlaczego... Ana666,mam chętnego na pieska z Waszego schroniska.Rodzice dziewczyny co adoptowała Czarka...Napisz mi pw z tel. Quote
Tola^^ Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Agata,Sonia napisał(a):Binguś ma się dobrze.Jutro napiszę więcej i uzupełnię wpłaty. Za listopad hotel jest zapłacony. Od stycznia będziemy płacić 10zł za dobę w hotelu,jutro napiszę dlaczego... Ana666,mam chętnego na pieska z Waszego schroniska.Rodzice dziewczyny co adoptowała Czarka...Napisz mi pw z tel. To dobrze że będzie za dobę 10zł :loveu: W razie co można też dzwonić na mój nr kom 782-556-399, bo ana już dawno nie była w schronie i chyba się nie orientuje zbytnio... A jak tam Czaruś masz Agato jakieś jego zdjęcia? :) Quote
Agata,Sonia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nie mam zdjęć,ale poproszę,żeby mi jakieś przesłali. Wpłaty: 1.12. Bela51 10zł za listopad 2.12. Beataczl 10zł za listopad 6.12 Plicha 10zł Izabela1234 15zł Sylwija 30zł Malibo57 50zł 7.12. Wiga138 100zł 13.12. KarolinaB 20zł za dwa miesiące Ala123 30zł Jolanta08 10zł 20.12. Beataczl 10zł Będziemy płacic 10zł za dobę,ponieważ Bingo będzie na płatnym tymczasie(właściciele hotelu zamykają działalność). Mogą przyjąc więcej psów,jeżeli ktoś szuka płatnego DT... Hotel za listopad zapłacony - 360zł Quote
Akrum Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witaj Bingo w nowym roku :) Cieszę się,że od nowego roku będziesz mniej za hotelik płacił - może w końcu nie będziesz miał problemów z kompletem deklaracji :roll: Właściciele hoteliku zamknęli działalność i będą mogli więcej psiaków przyjmować na płatny DT? to znaczy że jeśli dom tymczasowy, to psiaki są w domu zamiast w kojcach? poszła ode mnie deklaracja za styczeń i luty :) Quote
wiga138 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ja wpłaciłam dziś 122 dla Bingusia, czy coś się zmienia w płatnościach ? Quote
Akrum Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 czy ktoś odnawia allegro Bingo regularnie?? Quote
sylwija Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dopiero dziś przelałam swoja deklarację dla Bingo. Co u niego słychać? Rozumiem, że tylko status się zmienił? Czyli Bingo jest w tym samym miejscu u tych samych opiekunów, tylko nie w hotelu a na DT? Quote
Tola^^ Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Jutro lub dziś wieczorem pouzupełniam wpłaty :) W płatach chyba się zmieni, wieczorem też zobaczę jak to będzie dokładnie wyglądać... A może z tych deklaracji co będą dodatkowe to ogłoszenia jakieś Bingusiowi wykupić i jakieś może jeszcze w gazecie, żeby zwiększyć jego szanse na adopcje... Quote
Agata,Sonia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ALARM,ALARM,ALARM,ALARM,ALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witajcie, Niestety musimy zabrać Binga z hotelu.Dzwoniła dzisiaj do mnie właścicielka i tak jak pisałam wcześniej zlikwidowała od stycznia hotel,a miejsce na działce,gdzie stoją boksy chce zagospodarowac na inne cele.Sytuacja zmienila się nagle,wiec trzeba Bingusia zabrac.Pytałam czy Bingo nie może zostac na innych zasadach,ale niestety nie. Prawdopodobnie jest możliwość przeniesienia Binga do ZuziM(została polecona przez właścicieli,znają się).Jest to blisko około 50km od miejsca,w którym teraz przebywa Bingo.Państwo moga Binga przetransportowac do ZuziM... Osobiście nie znam ZuziM czyli Pani Małgorzaty,może któraś z Was cioteczki,więc czekam na Wasze opinie... Poprosiłam,żeby Bingo został chociaż do końca lutego.Jest taka możliwość,ale najlepiej zabrac Go do konca stycznia. Hotel zapłaciłam za grudzień(372zł) i styczen(310zł). Jeżeli przenosimy Binga do ZuziM to mam do niej tel. i bede działac... Nowe wpłaty: 3.01. Akrum 40zł za I i II. Izabela1234 15zł 4.01. Wiga138 122zł KarolinaB 10zł 7.01. Malibo57 50zł 10.01. Bela51 10zł za XII. 11.01. Jolanta08 10zł za I. 12.01. Sylwija 30zł Dziękujemy. Quote
Agata,Sonia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Widziałam stronę o ZuziM.Wydaje się bardzo ok i cenowo nawet podobnie... Quote
Akrum Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 o kurcze... BInguś, zmieniasz miejsce pobytu... ja o ZuziM słyszałam tylko tyle, że się gdzieś przewijał jej nick... Tu jest wątek hoteliku ZuziM na forum Jamora: http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=9&start=10 Quote
Akrum Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 popytałam kilka osób, wszyscy do których pisałam chwalą sobie hotelik u ZuziM Quote
Tola^^ Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Też dużo słyszałam o hoteliku u ZuziM i ponoć jest to bardzo dobry hotelik, lecz jeszcze żadnego psa tam nie umieszczałam... Nie byłoby również problemów z dojazdem psiaka do ZuziM, więc kosztów dużo by nie było na to. Jak nic innego sensownego się nie znajdzie do końca stycznia (mamy hotelik opłacony) to Binguś tam pojedzie. Nadal będę szukać jakiegoś tymczasu, może znajdzie się jakiś domowy... zmienię tytuł wątku! Quote
Agata,Sonia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Zadzwonie jutro do ZuziM i zapytam czy przyjmie Binga,czy bedzie miec miejsce od lutego... Quote
sylwija Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 chyba trzeba tak zrobić - mało czasu na szukanie i rozważanie innych rozwiązań.. najwyżej zweryfikować warunki panujące u ZuziM i jaka opieka jest - może ktoś mieszka niedaleko.. Jamor podobno u siebie tylko sprawdzonym hotelikom udostępnia watki na forum? Swoja drogą - niech już Bingo znajdzie domek :) zamiast się tak tułać.. Quote
Agata,Sonia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Widzę,że bardzo mało cioteczek odwiedza ten wątek i dlatego musiałam sama podjąć decyzję... Bingo w środę lub czwartek pojedzie do nowego hotelu u ZuziM. Koszt miesięczny stały 360zł.Do ZuziM zawiozą Go właściciele hotelu,w którym obecnie przebywa.Za transport trzeba oddac,ale na szczęście jest to niedaleko. Quote
sylwija Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Agata,Sonia napisał(a):Koszt miesięczny stały 360zł. czy starczy nam deklaracji? tzn. czy koszt utrzymania Bingo się zmieni? Quote
Akrum Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 też mnie to dziwi, że nie ma tu osób odpowiedzialnych za Bingo... Dobrze zrobiłaś, Agata,Sonia... to jedyne rozsądne rozwiązanie... Mam nadzieję, że deklaracji starczy... Ciekawe jak Bingo zniesie zmianę miejsca pobytu... Quote
wiga138 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czy możemy potwierdzić, że dotychczsowych deklaracji wystarczy ? Ja też uważam, że przeniesienie Bingo do nowego hoteliku to dobra decyzja. Czytałam tu same pozytywne opinie na temat tego miejsca . Quote
Agata,Sonia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Do tej pory płaciliśmy 12zł za dobę,jak miesiąc miał 30 dni to było 360zł,jak 31 dni to 372zł.U ZuziM płacimy 360zł za każdy miesiąc. Deklaracji stałych mamy 330zł,ponieważ Doda_ też już nie wpłaca...czyli brakuje 30zł. Quote
Tola^^ Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Agata a Binguś ma zapacone do końca stycznia, jak pisałaś? To te pieniądze za te dni gdzie Bingusia już nie będzie w tym hoteliku będą przeznaczone na transport, tak? Dziś pouzupełniam deklaracje, bo wcześniej nie miałam czasu, żeby to uzupełnić ze spokojem. Szukałam też innych domowych hotelików ale żednego nie ma... dobrze że jest miejsce u ZuziM i ma gdzie iść nasz Binguś. Jak będą nowe zdjęcia Bingusia to wykupie mu allegro i ogłoszenia, żeby w końcu do domu poszedł nasz Binguś... Napisze do Doda_ powiadomienie o wplatach, lecz już kiedyś pisałam i nadal nic :( Quote
Recommended Posts