Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszła wpłata od becia222 50 zł ;)

Red nie miał dziś operacji, zrobionio mu RTG i stwierdzono, że kości zrastają się prawidłowo i lepiej i szybciej bedzie jak się to samo zrośnie niż drutowanie. Do czwartku może zostać w klinice, potem wet prowadzący jego leczenie wyjeżdża i trzeba go odebrać.
Prawdopodobnie w tym tygodniu będziemy jechać do Lublina z Boną, wówczas odbierzemy Reda.

Posted

Na Głębokiej ;)

Dziękujemy Energy :loveu: za odwiedzinki u Reda i za pomoc w uzyskaniu informacji, bo nie mogliśmy się od rana dodzwonić na klinikę, a numer na komórkę do weta prowadzącego zaginął nam podczas przekładania karty z telefonu do telefonu :oops:

Posted

Dobrze, ze nie trzeba operacji i kosci sie ladnie zrastaja. Lapka po zlamaniu moze puchnac dosc dlugo; mowie z doswiadczenia , 13 miesiecy temu zlamalam noge i pomimo, ze kosc sie zrosla dawno temu noga mi dalej puchnie od czasu do czasu.
No to teraz tylko i az domu potrzeba dla Reda.

Posted

I jeszcze Redzik, biedaczek:roll: Tola on rzeczywiście smutasek, nie to co u Murki. Nieśmiało merdał ogonkiem do nas. I jeszcze nie mogłam się dowiedzieć na miejscu czy miał zabieg :razz:więc nie wzięłam go nawet na spacer, bo nie wiedziałam czy może chodzić:shake:

Posted

Biedny smutasek:(. Może dołożę te zdjęcia na allegro? Dzisiaj mu wznowiłam, bo wczoraj się skończyło.
Nic się nie martw hrabio, jesteś już bezpieczny, to wszystko dla Twojego dobra.

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to z tymi zdjęciami już można "powalczyć"

Sie starałyśmy:cool3:

Szkoda, że Redzik nie wie, że to dla jego dobra i jest taki smutny:shake:ale teraz po wyjściu z kliniki i powrocie do Murki wszystko już musi być dobrze:p

Posted

Jutro będziemy dzwonić, ale prawdopodobnie jutro trzeba będzie Reda odebrać z kliniki.

Dotarły wpłaty:
20 zł agusiazet
10 zł izzie1983

Minął już co prawda miesiąc od kiedy Red do nas przyjechał, ale poczekam aż będzie równe 30 dni i wtedy robię rozliczenie (nie wliczam dni, gdy Red jest w klinice).

Posted

Red wróci do nas jednak w poniedziałek, wet prowadzący stwierdził, że tak będzie najlepiej.
Wiem, że nie jest tam za wesoły, ale to dla dobra jego łapinki :-(

Pobyt w klinice nie będzie nic kosztował, jedynie koszt jedzonka.