Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno znajdzie domek, a do innego niż wspaniałego go nie oddamy ;)

Red znów ma opatrunek na łapie i nowy kołnierz. Żeby tylko wytrzymać teraz do przyszłego tygodnia...
Nie mogliśmy się dodzwonić do Lublina więc TZ pojechał z Redem do lecznicy do Stalowej Woli. Niestety znów doszły koszty: 20 zł opatrunek, 20 zł kołnierz, 30 zł przejazd do Stalowej Woli.

Posted

Kołnierz cały, opatrunek cały. Łapka niby nie spuchła (może trochę), ale nie podoba nam się. Jest gorąca i w ogóle jakaś taka :shake: Dzisiaj próbowaliśmy się cały dzień dodzwonić do Lublina, trzeba się umawiać na zabieg na cito.

Posted

Zawieźliśmy dzisiaj Reda do kliniki do Lublina, żeby mieli go tam na oku, bo wczoraj znów coś łapka zaczęła puchnąć i wieczorem rozcieliśmy opatrunek. W klinice opatrzyli łapkę na nowo, w poniedziałek dokładnie będzie zdiagnozowany i prawdopodobnie operowany.
Nie wiem jeszcze czy będziemy musieli odebrać Reda po operacji czy będzie mógł odbyć rekonwalescencję w klinice (tak by było dla niego i łapki najlepiej). Do poniedziałku jest tam na pewno i chyba nawet nie będzie kosztów tego pobytu, proszono nas tylko, abyśmy dostarczyli kilka puszek dla niego, co uczyniliśmy ;)
Także od jutra do odbioru Reda nie liczymy doby, wliczymy tylko koszt puszek, które zje (zostawiliśmy na razie 6 sztuk).

Nie wiem ile będzie kosztować operacja, za dzisiejszą wizytę nikt nie chciał ani grosza. Przejazd do Lublina bierzemy tym razem na siebie.

Posted

Murka napisał(a):
Zawieźliśmy dzisiaj Reda do kliniki do Lublina, żeby mieli go tam na oku, bo wczoraj znów coś łapka zaczęła puchnąć i wieczorem rozcieliśmy opatrunek. W klinice opatrzyli łapkę na nowo, w poniedziałek dokładnie będzie zdiagnozowany i prawdopodobnie operowany.

Redzik plissss , nie wykręcaj nam takich numerów. My tutaj wszystkie zwarte i gotowe, żebyś zanlazł fajnisty domek a ty nam tego nie ułatwiasz:shake:. Kuruj sie biedaku i zrób w końcu ten 'wypad' do własnego domku :lol:

Posted

Redzik trzymam kciuki:thumbs:
Ja mogę podjechać do psiaczka np. z puszkami czy jak coś innego będzie potrzebne. Nie wiem tylko czy "odwiedziny" to dobry pomysł, bo psiak może myśleć, że go zabieram. Nie mam takich doświadczeń więc tu czekam na sugestie.

Posted

[quote name='Tola']:-(
Będę starała się o allegro cegiełkowe dla Redzika.
Jak nie uda sie to zrobie bazarek.

Się znowu pojawiam u Redzika.
Wielka prośba. Potrzebne zdjęcia z kliniki, nie wiem kroplówki, łapka. Czy jest to jakoś możliwe? Potrzebne do cegiełki.

Murka jak znam życie robiłaś zdjęcia Redzikowi, czy możesz mi podełśac na maila [email protected] ?

Posted

Operacja prawdopodobnie jutro.
Jutro będziemy dzwonić i wszystkiego sie dowiemy.
Możliwe, że trzeba będzie odebrać Reda po operacji, ale będziemy obstawać za tym, aby został w klinice jeśli jest to możliwe.

Zdjęć z kliniki nie mam, nie miałam nawet aparatu ze sobą :-( Jak trzeba to zrobimy jutro (jeśli trzeba będzie Reda odebrać) lub poprosimy, aby ktoś zrobił z Lublina :cool3:

Wpłynęły wpłaty:
50 zł p.Anna z Werbkowic
15 zł eloise

Posted

[quote name='Murka']Operacja prawdopodobnie jutro.
Jutro będziemy dzwonić i wszystkiego sie dowiemy.
Możliwe, że trzeba będzie odebrać Reda po operacji, ale będziemy obstawać za tym, aby został w klinice jeśli jest to możliwe.

Zdjęć z kliniki nie mam, nie miałam nawet aparatu ze sobą :-( Jak trzeba to zrobimy jutro (jeśli trzeba będzie Reda odebrać) lub poprosimy, aby ktoś zrobił z Lublina :cool3:

Wpłynęły wpłaty:
50 zł p.Anna z Werbkowic
15 zł eloise

Murka to ja proszę o te zdjęcia. Nie pojadę dobrze z cegiełka na tych co są na watku.