Ulka18 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zadnych telefonow o Lukaska? Moze wystaw Agusiu ponownie allegro chlopakowi :roll: Quote
yoko100 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Lukasek juz dawno powinien biegac u siebie w domu Quote
Agnie Koty Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Moja Mufinka znalazła dom, Lukasowi też musi się udać. Quote
agusiazet Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Oby, Aga, były to prorocze słowa!!! A Mufinka, żeby tylko już była szczęśliwa!!! Quote
kaskadaffik Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dodałam malucha na adopcje.org i kupiępsa, może ktoś go wypatrzy:roll:Aga kiedy Ty wyjeżdżasz? Będziesz jeszcze do hoteliku jechać to może bym też się pomiziać pojechała. A pogodę mamy narazie nieciekawą:roll: Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lukas - gdzie ten super domek dla ciebie się ukrywa? Quote
agusiazet Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Tyle ogłoszeń na Internecie i tutaj na Dogo, a odzew - jeden marny telefon, który miał się zastanowić i oddzwonić, ale niestety nie oddzwonił:( A Lukas czeka i jest tylko jednym z wielu psów, które hotelik ma pod opieką, a takie psie dziecko powinno być rozpieszczane, uczone i kochane!!! Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Młody, zdrowy psiak i też nie ma na niego chętnych... :shake: Quote
agusiazet Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 halcia napisał(a):Maluchu,czy ogonek już całkiem wyleczony? Jasne, całkiem zdrowy! Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ogonek zdrowy, Lukas zdrowy... nic tylko brać i kochać... Quote
Reno2001 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kurczę, no niemożliwe, że TOTALNA CISZA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ulka18 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A u Gacka ile zesmy czekali i czekali ? Najlepsze byly protesty na wątku, zeby Gacka nie wywozic zagranice, po tylu miesiacach czekania, mielismy odmowic ostatniej desce ratunku :shock: Quote
agusiazet Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Oby Lukas znalazł fajny domek, nawet zagraniczny, przecież to nie ma żadnego znaczenia!!! Ale zupełnie nic się nie kroi:(:(:( Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Niech on na serio nie czeka tyle co Gacek... niech go już teraz ktoś pokocha... To ja tak z pewną dozą nieśmiałości proponuję tekst do ogłoszeń Lukasa: "Cześć! Mam na imię Lukas. To imię wymyśliła mi taka śmieszna, mała osóbka, która znalazła mnie pewnego dnia, gdy pałętałem się przy ulicy. W sumie, to ja szukałem mojego pana, który mnie tam zostawił a sam pojechał „w siną dal”. Było mi bardzo źle i smutno tak samemu. Próbowałem pytać się innych dwunożnych, czy nie widzieli mojego pana, ale oni tylko mnie przeganiali. Oj dostałem parę kopniaków :( Musiałem walczyć o przetrwanie i w czasie jednej z takich walk oberwałem w ogon. Zrobiła mi się tam taka niefajna rana, która mnie bardzo bolała. Ale wracając do tej małej osóbki :) to ona pogłaskała mnie i zabrała do swojego domku. Niestety psiak, który u niej mieszkał wcale mnie nie polubił, więc w końcu jej mama zawiozła mnie do hoteliku dla zwierząt, żebym tylko nie trafił do schroniska (ponoć to okropne miejsce, gdzie mógłbym zginąć, bo byłem bardzo chudziutki i wyczerpany). Okazało się, że w czasie tułaczki załapałem takie coś, hmmm…. Jak to było? O już wiem – nużyca. Ale teraz jestem już zupełnie zdrowy! Ogonek też mi wyleczyli. W ogóle, to tutaj nie jest tak źle… ale ja okropnie bardzo chciałbym już wreszcie mieć swój dom. Bo wiecie, fajnie jest jak mnie ktoś odwiedza i głaszcze i tuli i bawi się ze mną, ale jak odchodzi to mi tak srtraaaasznie smutno. Czasami, jak tak sobie siedzę sam, to płaczę cichutko. Nie mam jeszcze roku, ponoć jestem super pies – a jakoś nikt mnie nie chce pokochać… Ej! Ale mam pomysł! Może to TY jesteś tym super kimś, kto mnie przygarnie? Proszę, proszę, proszę… Zobaczysz – będę bardzo grzeczny i będę Cię kochał całym moim serduszkiem. Dasz mi szansę? To pisałem ja Mam nadzieję niedługo TWÓJ Lukas" Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tak sobie pomyślała, że może takie trochę inne ogłoszenie poskutkuje... Lukas jest taki fajny, ile ma jeszcze siedzieć w hotelu? Aż się "zestarzeje"? Quote
agusiazet Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Niestety, aparat zepsuty, nowy zakupię, ale nie wiem kiedy. Zresztą już za moment wyjeżdżam i wrócę na chwile w ostatnim tygodniu października. I mam- coraz cichszą - ale nadal mam , nadzieję, że Lukas już będzie we własnym domku! Quote
agusiazet Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Lukas naprawdę fajny piesek, czeka na swojego człowieka. To młodziutkie psisko, bo sika jeszcze jak dziewczynka:) Quote
Recommended Posts