Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja go bede regularnie podsylac do Fundacji. Pogadam z nimi teraz na miejscu.
A w razie czego to Lukas ma szczepienia p.wsciekliznie?

Tak mysle, czy by w piatek nie podjechac z Simona i Gabi do hoteliku?
Moze jakby na zywo zobaczyly Lukaska to byloby inaczej?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja go bede regularnie podsylac do Fundacji. Pogadam z nimi teraz na miejscu.
A w razie czego to Lukas ma szczepienia p.wsciekliznie?

Tak mysle, czy by w piatek nie podjechac z Simona i Gabi do hoteliku?
Moze jakby na zywo zobaczyly Lukaska to byloby inaczej?

Byłoby wspaniale - tylko wcześniej zadzwońcie, bo możecie pocałować bramkę - ja raz tak miałam. Ma książeczkę zdrowia, jest szczepiony na wściekliznę i wirusówki. W realu zawsze łatwiej się komuś spodobać, a Lukas jest taki przytulaśny. Tylko, że on nie ma paszportu:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Byłoby wspaniale - tylko wcześniej zadzwońcie, bo możecie pocałować bramkę - ja raz tak miałam. Ma książeczkę zdrowia, jest szczepiony na wściekliznę i wirusówki. W realu zawsze łatwiej się komuś spodobać, a Lukas jest taki przytulaśny. Tylko, że on nie ma paszportu:(

Paszport i czip to kwestia 10 min.

Posted

Nie bylysmy w hoteliku, pani Asi nie bylo, pojechala do Tarnobrzega. Nie dalo sie pojechac, zeby nie bylo wlascicielki. Ale Simona pamietala Lukasa, a ze szukala szczeniaka 6-8 miesiecznego, wiec Lukas byl w sam raz.

PS> Nie wiadomo czy P. Asia zalatwi paszport. Dluuuugo musialysmy tlumaczyc, bedac w ogromnym stresie w schronisku, tlumaczenie dlugooo nam zajelo. Faktura za czip i paszport od P.Tomka ma isc na schronisko, jest to zalatwione.

Posted

Czytam i nie wierzę, no wprost nie mogę uwierzyć, że Lukasowi się tak poszczęściło!!! Dziewczyny, jesteście wspaniałe, cudowne i w ogóle naj. Chyba muszę Wam mego flaszkę postawić Jakie tam chyba, na pewno, jak bedę w Polsce musimy to (i inne szczęśliwe adopcje) opić!!! Czy Pani Asia powiadomiona, że ma dwa psy przywieść do schroniska? One już razem jechały, to znaczy Lukas leżał, a Emi po nim deptała! Zresztą ze Skypa do niej jutro zadzwonię! DZIĘKUJĘ!!!!

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Paszport czeka u tomka, nawet jak pani Asia nie podjedzie to my zabierzemy i Psiak ma domek:multi:
Dokladnie, dokladnie, tylko czy zdazycie? Ja raczej bede potrzebna w schronisku, ale najwyzej cos wykombinujemy. MUSIMY.

Z Pania Asia, jak pisalam wczesniej, rozmawiala Sylwia, potem ja, potem znowu ja. Mam nadzieje, ze sie jasno wyrazalam. Powtarzalam kilka razy.

Anciaahk, dzien pracowity, padamy doslownie na pyski ;) Zobaczymy jutro jaki bedzie efekt koncowy.

Posted

A ja to niedlugo nawet szczekac zaczne z akcentem :evil_lol: Od soboty ide na wypoczynek, jeszcze jutro i potem tylko przed kompem. Tlumaczenia, wyjasnienia, na pewno bedzie ich duzo.