Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kurcze... szkoda, że się małemu nie udało... Gdzie jest ten domek dla Lukasa?? Quote
agusiazet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Oto najnowsze zdjęcia Lukasa. Kąpiel w przydomowej sadzawce: Zaglądam, czy jest tu może mój człowiek? Quote
Reno2001 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Świetny psiak!! Kurczę, jak go wypromowac??? Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://img143.imageshack.us/img143/4098/lukas1.jpg cudny.... :loveu: Quote
Ulka18 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ja go bede regularnie podsylac do Fundacji. Pogadam z nimi teraz na miejscu. A w razie czego to Lukas ma szczepienia p.wsciekliznie? Tak mysle, czy by w piatek nie podjechac z Simona i Gabi do hoteliku? Moze jakby na zywo zobaczyly Lukaska to byloby inaczej? Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Ulka18 napisał(a):Ja go bede regularnie podsylac do Fundacji. Pogadam z nimi teraz na miejscu. A w razie czego to Lukas ma szczepienia p.wsciekliznie? Tak mysle, czy by w piatek nie podjechac z Simona i Gabi do hoteliku? Moze jakby na zywo zobaczyly Lukaska to byloby inaczej? Byłoby wspaniale - tylko wcześniej zadzwońcie, bo możecie pocałować bramkę - ja raz tak miałam. Ma książeczkę zdrowia, jest szczepiony na wściekliznę i wirusówki. W realu zawsze łatwiej się komuś spodobać, a Lukas jest taki przytulaśny. Tylko, że on nie ma paszportu:( Quote
Reno2001 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 agusiazet napisał(a):Byłoby wspaniale - tylko wcześniej zadzwońcie, bo możecie pocałować bramkę - ja raz tak miałam. Ma książeczkę zdrowia, jest szczepiony na wściekliznę i wirusówki. W realu zawsze łatwiej się komuś spodobać, a Lukas jest taki przytulaśny. Tylko, że on nie ma paszportu:( Paszport i czip to kwestia 10 min. Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 I kasy, najwyżej komuś ją oddam, jeśli by wyszło! Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ech Lukas... czyżbyś tutaj nie miał szansy na domek :( Quote
agusiazet Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Lukas - podrostek - szuka własnego Pana/i!!! Quote
yoko100 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Lukasek jutro jedzie do domu:multi::multi: Quote
Reno2001 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 yoko100 napisał(a):Lukasek jutro jedzie do domu:multi::multi: A jednak się spodobał :multi: Yoko, byliście dziś w hoteliku??? Quote
Ulka18 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nie bylysmy w hoteliku, pani Asi nie bylo, pojechala do Tarnobrzega. Nie dalo sie pojechac, zeby nie bylo wlascicielki. Ale Simona pamietala Lukasa, a ze szukala szczeniaka 6-8 miesiecznego, wiec Lukas byl w sam raz. PS> Nie wiadomo czy P. Asia zalatwi paszport. Dluuuugo musialysmy tlumaczyc, bedac w ogromnym stresie w schronisku, tlumaczenie dlugooo nam zajelo. Faktura za czip i paszport od P.Tomka ma isc na schronisko, jest to zalatwione. Quote
yoko100 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jak nie zalatwi to chyba umre.Ale bylysmy u DR. Tomka i mowilysmy i paszport wet ma dla niego Quote
kaskadaffik Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Paszport czeka u tomka, nawet jak pani Asia nie podjedzie to my zabierzemy i Psiak ma domek:multi: Quote
anciaahk Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ojej dziewczyny ale dałyście czadu, pracowity ale efektywny za to dzień. Ile to bid zawdzięcza Wam domki!! Quote
agusiazet Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Czytam i nie wierzę, no wprost nie mogę uwierzyć, że Lukasowi się tak poszczęściło!!! Dziewczyny, jesteście wspaniałe, cudowne i w ogóle naj. Chyba muszę Wam mego flaszkę postawić Jakie tam chyba, na pewno, jak bedę w Polsce musimy to (i inne szczęśliwe adopcje) opić!!! Czy Pani Asia powiadomiona, że ma dwa psy przywieść do schroniska? One już razem jechały, to znaczy Lukas leżał, a Emi po nim deptała! Zresztą ze Skypa do niej jutro zadzwonię! DZIĘKUJĘ!!!! Quote
Ulka18 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 kaskadaffik napisał(a):Paszport czeka u tomka, nawet jak pani Asia nie podjedzie to my zabierzemy i Psiak ma domek:multi:Dokladnie, dokladnie, tylko czy zdazycie? Ja raczej bede potrzebna w schronisku, ale najwyzej cos wykombinujemy. MUSIMY. Z Pania Asia, jak pisalam wczesniej, rozmawiala Sylwia, potem ja, potem znowu ja. Mam nadzieje, ze sie jasno wyrazalam. Powtarzalam kilka razy. Anciaahk, dzien pracowity, padamy doslownie na pyski ;) Zobaczymy jutro jaki bedzie efekt koncowy. Quote
anciaahk Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jesteście po prostu niesamowite. Duże ukłony w Waszą stronę i trzymam kciuki za jutro. Quote
Ulka18 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A ja to niedlugo nawet szczekac zaczne z akcentem :evil_lol: Od soboty ide na wypoczynek, jeszcze jutro i potem tylko przed kompem. Tlumaczenia, wyjasnienia, na pewno bedzie ich duzo. Quote
yoko100 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Agusiu tez sie cieszymy, wogole to oni sa niesamowici.Po prostu niewierzylam w to co widzialam:)Teraz Sarenka wyslemy na resocjalizacje Quote
agusiazet Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 To Lukas ma już czipa pod skórą, czy musi jeszcze pojechać do doktora Mrozowskiego? Przecież wyjazd dzisiaj, zdążą? Quote
Ra_dunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ale wiadomości :crazyeye: Trzymam kciuki, żeby ze wszystkim udało się zdążyć Quote
Recommended Posts