Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']Dodałam Lukasa na stronę Psydoadopcji.pl, gdzie znajdę namiary w sprawie adopcji? t wrzucę jeszcze do wpisu

Dzięki serdeczne, podaj namiary na hotelik, bo ja już niedługo wyjeżdżam. Pani Joanna Jarocińska, hotel Terier, Brzyść koło Mielca, tel. dom. 0.17 7730386, kom. 606661257.

Jutro o 9 rano jedziemy na szczepienie przeciwko wściekliźnie do dr. Kozioła. Bo przy okazji załatwimy paszport Emi - rozmawiałam już o tym z doktorem, nie ma problemu!

Posted

agusiazet napisał(a):
Jutro o 9 rano jedziemy na szczepienie przeciwko wściekliźnie do dr. Kozioła. Bo przy okazji załatwimy paszport Emi - rozmawiałam już o tym z doktorem, nie ma problemu!

Super, ze dr Koziol przebije szczepienie Emi do paszportu. Musi byc z ta sama data co w ksiazeczce. Trzeba tez, zeby na ostatniej stronie wbil, ze pies zdrowy, bo nie pamietam czy dr Mrozowski wpisal :oops:

Posted

Moze byc zaraz pod tym wpisem drugi, z data 9-10.9.2009, ze pies zdrowy i moze podrozowac. Wscieklizna musi byc jak w ksiazeczce czy zaswiadczeniu.

A jak Lukasowy ogonek? Juz wyzdrowial?

Posted

Lukas zaszczepiony na wściekliznę. I muszę napisać, że jestem w lekkim szoku. Dr. Kozioł wziął za to 15 zł,a ta sama szczepionka w Mielcu kosztuje 50 zł. Przecież to 200 procentowa przebitka. W głowie mi się nie mieści.

Lukas jest bardzo mądrym, zrównoważonym psem, pięknie chodzi na smyczy, prawie wcale nie ciągnie, reaguje na każde spojrzenie człowieka. Nic tylko brać i kochać!!!

Posted

Takie wlasnie ceny ma dr Koziol. Wzial tyle, ile kosztuje szczepionka w hurtowni plus strzykawka i igla. Ceny sterylek tez ma przeciez dobre. I jakie male ciecia robi.

Moze by dac Lukaska na Cafeanimal? Z namiarami na hotelik ?

Pani Joanna Jarocińska, hotel Terier, Brzyść koło Mielca, tel. dom. 0.17 7730386, kom. 606661257

Posted

Aga ja tez Dafka co roku szczepię za 15, przyjeżdża doktor ale nie wiem jakie nazwisko i na Wojsławiu szczepi psy z auta i normalnie podbija książeczki i naklejki wkleja. Zawsze jest taka akcja koło września:p