Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam od weta. Lukas zaszczepiony na wirusówki. Ogonek ładnie zagojony, oczka też, więc psiaczek do wzięcia. Za dwa tygodnie szczepienie na wściekliznę i potem ewentualnie kastracja i i Lukas bardzo prosi o własny dom. Ponieważ jest bardzo grzeczny, pięknie chodzi na smyczy, coraz mniej brudzi w boksie, więc prawie psi ideał z niego. Zdjęć nie ma, nie wyrobiłyśmy się, sporo czasu zajęła nam wizyta u weta, bo była spora kolejka!!! Poprawię się za dwa tygodnie. Niestety rodzice Pani Asi go nie wezmą, choć byli już zdecydowani, bo dostali od wnuków szczeniaka:( Szkoda, bo miałby domek. A on tak zmężniał i wyrósł - kawał psa z niego.
KTO POKOCHA LUKASA!!!

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu, super, ze Lukasek zaszczepiony i ze ogonek zdrowy. Biedny psiak, nie wiadomo co by z nim bylo, gdyby nie Ty.
Wysle zdjecia Lukaska ponownie do Fundacji, moze sie zalapie.

Posted

Lukasek jest juz na stronie Fundacji Dobermana. Trzeba trzymac kciuki :kciuki:

Temat: Weiterl.: Lukas bitte online nehmen
Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: Cz Sierpnia 6 2009, 9:14 am

Lukas
Schnauzermischling, 7-8 Monate
geimpft

Lukas ist einfach toll!!! Man könnte ihn auch als "Clown" bezeichnen :-)
Er ist sehr lustig, unheimlich verspielt und liebt es im Turbospeed über die Felder zu düsen. Er ist sehr verträglich mit anderen Hunden und könnte somit gerne auch als Zweithund vermittelt werden.
Wenn Sie Lukas ein zu Hause geben möchten oder ihn zur Pflege aufnehmen wollen, dann könnte er im September mit nach Deutschland kommen. Zur Zeit lebt der gute Bub nämlich noch in Polen in einem Tierheim. Melden Sie sich doch einfach mal bei uns. Wir und natürlich Lukas würden uns sehr freuen.
Weitere Infos: Dobermann Nothilfe e.V.
Frau Tanja Strelec

Posted

agusiazet napisał(a):
Kciuki trzymam, choć nic nie rozumiem. Czemu piszą o Clownie?
Pisza, ze mozna go okreslic jako 'clowna', poniewaz jest bardzo wesoly, niesamowicie lubi sie bawic i kocha biegac z turbo predkoscia.

Posted

Lukas do góry.!Ja podpis jeszcze mam:cool3:A Szpilka zwróciła sie do moda o przywrócenie banerków,napisała z pretensja,ze Ją nie ostrzezono i ma je spowrotem/nie wiem,moze cos poprawiała/

Posted

Ulka18 napisał(a):
Widze, ze Tobie Agusiu tez usuneli podpis :evil_lol: Modzi maja duuuzo wolnego czasu.

No, właśnie, nawet nie wiem dlaczego, ale może mi je oddadzą, bo to takie dziecinne - ja też nie dostałam żadnego ostrzeżenia, więc modzi sami nie przestrzegają regulaminu.

W poniedziałek wizyta u weta i szczepienie na wściekliznę!

Posted

Hmm, no to teraz może pora na mnie. Liczyłam ten mój podpis i na pewno nie mam 500px na dł. No, chyba, że komuś nie podpasi to, że są przerwy między banerkami i, że cały podpis jest wycentrowany :diabloti:.
A może zmienił się znów regulamin???

Posted

agusiazet napisał(a):
W poniedziałek wizyta u weta i szczepienie na wściekliznę!
Super :klacz: Lukas powinien juz byc od kilku dni na stronie Fundacji, moze sie ktos odezwie i zechce przygarnąc zywiolka. Byloby idealnie, gdyby mogl pojechac za rowniutki miesiąc.