agusiazet Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 I co, Lukas pojechał? Kurczę napiszcie już coś proszę, umrę z niecierpliwości, nie doczekawszy się na wieści!!! Quote
Ulka18 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Agusiu, ja jako pierwsza jestem w domu, od 9.30 bylam w schronisku, Reno jeszcze 3 godziny ma do przejechania. Padamy na pyski :mdleje: [SIZE="4"] LUKAS POJECHAL !!!!!!!!!!!! SIEDZIAL SOBIE SAM W KONTENERKU, BARDZO WYGODNIE. Spodobal sie tez bardzo, jedzie od razu do domu stalego :multi: Pani Asia zalatwila paszport, za paszport zaplacil P.Kierownik, wiec sie trzeba jakos odwdzieczyc, czy to wplacajac na sterylke, czy cus takiego. Zdjecia mam, ale dzisiaj juz nie mam sily, zeby wkleic. Quote
agusiazet Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Cudne wieści, Lukasik ma dom, swój własny!!! Jestem bardzo szczęśliwa!! Dzięki dlal Ciebie Ulka, dla Kasi i Sylwii oraz dla Pani Asi oraz rzecz jasna dla Niemców!!! To, co dziewczyny zrobiłyście we wrześniu zasługuje na najwyższe uznanie, tyle psów pojechało po lepsze życie, aż ciężko ogarnąć!!! Sama radość w czystej postaci!!!:loveu: Quote
anciaahk Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Oj są te "mielecie" dziewczyny niesamowite. To już nawet nie można nazwać wolontariatem, tylko hurtownią wolontaryjną. Super:) Quote
Ulka18 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Lukas pojechal od razu do domu stalego, do rodziny, ktora szukala fajnego podlotka w wieku 7-8 miesiecy. Wiec Lukas idealnie pasowal, Simona sobie o nim przypomniala (zdjecia z hoteliku i te uuuuszzzzyyy) i od razu znalazl sie na liscie. Pani Asia wyrobila paszport (za ktory zaplacil kierownik, powiedzialam, ze bedzie za to wplata 120 na sterylke). Lukasek byl bardzo grzeczny, rowniez on pokazal sie od najlepszej strony. [img=http://img33.imageshack.us/img33/6226/dsc1527.jpg] PS. O 12 juz bedzie odebrany przez Panciow :multi: Quote
yoko100 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 To juz niedlugo Lukasek opusci klatke:) Quote
halcia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 juz mały pewnie w domku....:lol:socjalizacji tez nie wymaga,ciekawe które łózko zajął:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 obstawiam najwygodniejsze :) :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Lukas wybral coreczke wlascicieli. Mam maila w pamieci, ale nie moge go zacytowac i sie dostac do schroniskowej poczty. Juz znalazlam :fadein: Temat: Lukas :-) Data: N Września 13 2009, 8:52 pm Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu' Lukas ist total klasse,ein richtiger Schatz. Er schläft bei Marions Tochter im Bett. Quote
Ulka18 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Er ist einfach perfekt! Er liebt Kinder, unsere Katze hat er abgeschleckt (obwohl ich mir auch vorstellen kann, dass er sie gern jagen würde;-) Katzen sollten also hundeerprobt sein.Mit anderen Hunden beiderlei Geschlechts ist er absolut verträglich.Er ist zu jedermann freundlich, aufgeschlossen und lieb. Es ist einfach ein Bonbon (babbisches Gutsel!) und lernt sehr schnell (Sitz kann er schon :-) Quote
agusiazet Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Wierzę na słowo, bo niemieckiego nie kumam w ząb, a pychol Lukasa uśmiechnięty, postawa radosna, więc wygląda, że obie strony są zadowolone!!!:loveu: Quote
Agnie Koty Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Bardzo sie cieszę, że szorściaczek znalazł dom, niech mu się wiedzie. A pychol uśmiechnięty zatem jest mu dobrze. :loveu: Quote
Ulka18 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Lukasek podczas zabawy z kolegami :loveu: Quote
halcia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Mam wrazenie,ze przewodniczy ekipie:eviltong::evil_lol: Quote
agusiazet Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Ale mu dobrze! Lukas kocha się bawić z psami, więc teraz jest w swoim żywiole!!! Quote
kaskadaffik Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Lukaskowi się udało naprawdę. Ale swoja drogą to Ci ludzie naprawdę mają dla psów serce. Popatrzcie ile ich jest w jednym domu, na zdjęciach aż cztery i to duże, co za ludzie:loveu::loveu:tylko podziwiać i naśladować:p Quote
Ulka18 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Lukasek jest juz po kastracji, stad zdjecie nr 1. Reszta z rodzinka Lukasa. Quote
halcia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ogromnie to cieszy,słodziak widac,spokojny,szczęsliwy,bezpieczny. Quote
agusiazet Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Super, że dają znać!!! A w Polsce mówili, że się śmierdziel włóczy, a tutaj proszę wspaniały pies pokojowy i dla dziecka!!! Lukasku miałeś prawdziwe szczęście:) Quote
Ulka18 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 U nas to w ogole dziadostwo totalne, pies przeszkadza, kot przeszkadza, za chwile narzekaja na szczury. Nie ma szacunku dla zwierzat, tak to jest w katolandach, gdzie zwierzeta sluza czlowiekowi jak panu, a ten pan moze zrobic wszystko nie pamietajac o przykazaniach, ktore go obowiazuja. Po historii z Malinka, to sie zastanawiam, czy w ogole oglaszac psy, czy tutaj szukac im 'domow', z ktorych nie mamy zadnych wiesci :-( Quote
yoko100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 widac ze Lukasik szczesliwy , ma swoich ludzi:) Quote
Recommended Posts