Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu, ja jako pierwsza jestem w domu, od 9.30 bylam w schronisku, Reno jeszcze 3 godziny ma do przejechania. Padamy na pyski :mdleje:
[SIZE="4"]
LUKAS POJECHAL !!!!!!!!!!!!

SIEDZIAL SOBIE SAM W KONTENERKU, BARDZO WYGODNIE. Spodobal sie tez bardzo, jedzie od razu do domu stalego :multi:

Pani Asia zalatwila paszport, za paszport zaplacil P.Kierownik, wiec sie trzeba jakos odwdzieczyc, czy to wplacajac na sterylke, czy cus takiego.
Zdjecia mam, ale dzisiaj juz nie mam sily, zeby wkleic.

Posted

Cudne wieści, Lukasik ma dom, swój własny!!! Jestem bardzo szczęśliwa!! Dzięki dlal Ciebie Ulka, dla Kasi i Sylwii oraz dla Pani Asi oraz rzecz jasna dla Niemców!!! To, co dziewczyny zrobiłyście we wrześniu zasługuje na najwyższe uznanie, tyle psów pojechało po lepsze życie, aż ciężko ogarnąć!!! Sama radość w czystej postaci!!!:loveu:

Posted

Lukas pojechal od razu do domu stalego, do rodziny, ktora szukala fajnego podlotka w wieku 7-8 miesiecy. Wiec Lukas idealnie pasowal, Simona sobie o nim przypomniala (zdjecia z hoteliku i te uuuuszzzzyyy) i od razu znalazl sie na liscie. Pani Asia wyrobila paszport (za ktory zaplacil kierownik, powiedzialam, ze bedzie za to wplata 120 na sterylke). Lukasek byl bardzo grzeczny, rowniez on pokazal sie od najlepszej strony.

[img=http://img33.imageshack.us/img33/6226/dsc1527.jpg]

PS. O 12 juz bedzie odebrany przez Panciow :multi:

Posted

Lukas wybral coreczke wlascicieli. Mam maila w pamieci, ale nie moge go zacytowac i sie dostac do schroniskowej poczty.

Juz znalazlam :fadein:

Temat: Lukas :-)
Data: N Września 13 2009, 8:52 pm
Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu'

Lukas ist total klasse,ein richtiger Schatz. Er schläft bei Marions Tochter im Bett.

Posted

Er ist einfach perfekt! Er liebt Kinder, unsere Katze hat er abgeschleckt (obwohl ich mir auch vorstellen kann, dass er sie gern jagen würde;-) Katzen sollten also hundeerprobt sein.Mit anderen Hunden beiderlei Geschlechts ist er absolut verträglich.Er ist zu jedermann freundlich, aufgeschlossen und lieb.
Es ist einfach ein Bonbon (babbisches Gutsel!) und lernt sehr schnell (Sitz kann er schon :-)

Posted

Lukaskowi się udało naprawdę. Ale swoja drogą to Ci ludzie naprawdę mają dla psów serce. Popatrzcie ile ich jest w jednym domu, na zdjęciach aż cztery i to duże, co za ludzie:loveu::loveu:tylko podziwiać i naśladować:p

• 3 months later...
Posted

U nas to w ogole dziadostwo totalne, pies przeszkadza, kot przeszkadza, za chwile narzekaja na szczury. Nie ma szacunku dla zwierzat, tak to jest w katolandach, gdzie zwierzeta sluza czlowiekowi jak panu, a ten pan moze zrobic wszystko nie pamietajac o przykazaniach, ktore go obowiazuja. Po historii z Malinka, to sie zastanawiam, czy w ogole oglaszac psy, czy tutaj szukac im 'domow', z ktorych nie mamy zadnych wiesci :-(