Ada_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 wczoraj do gdyńskiego schroniska przyprowadzona przez policje została suczka w koszyczku. policja powiedziala ze jej "właściciel" wyrzucił ją z drugiego piętra razem z jej szczeniakami, szczeniaki potem jeszcze dobił. żona "właściciela" powiedziala ze psa nie chce. a owy "właściciel" został zamkniety w wariatkowie. suczka ma złamaną miednice z prawej strony. tyle powiedziala nam policja. w poniedzialek przeswietlimy jeszcze raz dziewczynkę, prawdopodobnie nie bedzie operacji miednica sama sie zrasta. jest to mala ruda suczka lekko ratlerkowata. Nazwalismy ją Izis z poczatku siedziala w koszyczku i warczala na wszystko. w sumie sie jej nie dziwie... dzis wzielam pętle i nalozylam malej na szyje... widzialam ze to warczenie to tylko strach.. ze nie ma w niej grama agresji.. siedzialam z nia na fotelu. po chwili zaczela jesc, przytulila sie, ani razu nie warknela, bardzo mnie zauroczyla. strasznie sie boi szybkich ruchow ale juz bez agresji. ona dalej chce ufać... pokażmy jej ze nie każdy człowiek to bestia. szukamy dla malej tymczasu gdzie dojdzie do siebie, zdobędzie pełnie sił i przede wszystkim odzyska wiare w czlowieka! bardzo prosze w jej imieniu o pomoc! :( kontakt w sprawie adopcji : 517-926-282 [email protected] Quote
Ada_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 zdjecia bedą wieczorem.. prosimy o pomoc dla malej! :-(:-(:-( Quote
Ada_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 sunia pilnie szuka tymczasu.. a nikogo chetnego do pomocy.. ona jest maleńka.. i bardzo potrzebuje kogos kto ją wyposaży w pełnie sił. :( Quote
Ada_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 agaga21 napisał(a):wstaw zdjęcia to zainteresowanie wzrośnie pewnie... takich ludzi to bym...:mad::mad::angryy::angryy::angryy: zdjecia wstawie pewnie jutro jak mi Nafi wysle. Quote
agaga21 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 wstaw zdjęcia to zainteresowanie wzrośnie pewnie... takich ludzi to bym...:mad::mad::angryy::angryy::angryy: Quote
Poker Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 czy ta ludzka kreatura poniesie jakieś konsekwencje? pewnie nie jeżeli pojechał do wariatkowa :angryy: Quote
Ada_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 raczej nie.. tak to jest z tym prawem w polsce... :/ Quote
kasik wawa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wstawcie zdjecia bedzie latwiej szukac domku lub tymczasu Quote
Ada_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 dowiedzielismy sie ze suni prawdziwym imieniem jest Tina. Quote
kasik wawa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 slicznosci:loveu: az nie chce myslec o ty tko jej to zrobil bo noz w kieszeni sie otwiera:angryy: powinni zrobic mu to samo:angryy: a nic malenkiej nie dolega??nic jej sie nie stalo??oprocz oczywiscie skazy na psychice co po niej widac:placz: Quote
Ada_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 ma zlamana miednice z prawej strony, miednica sama sie zrasta wiec nie musi przechodzic zadnych opercaji.. potrzebuje poprostu czasu.. Quote
Ada_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 dziewczynka czuje sie coraz lepiej, boi sie ale nie okazuje agresji spokojnie mozna ją wziasc na rece i przytulic. jak sie na nią patrzy to sie serce kraje..:( Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bidulka...ma coś w sobie takiego ujmującego. nie wiem dlaczego prawie nikt do niej nie zagląda:shake: poczęstuję się banerkiem, może ktoś ją dostrzeże... Quote
Ada_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 ehh myslalam ze jej tragedia poruszy wiecej osób.:( jak tylko mam chwile w pracy to z nia siedze.. ale takich chwil jest malo.. dziewczynka wtedy sie wtula.. poje cos... i patrzy tymi swoimi wielkimi brązowymi ślepiami z takim smutkiem w oczach... :( Quote
Ada_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 agaga21 napisał(a):bidulka...ma coś w sobie takiego ujmującego. nie wiem dlaczego prawie nikt do niej nie zagląda:shake: poczęstuję się banerkiem, może ktoś ją dostrzeże... ehh dokładnie ma cos w sobie, jak na ogół gustuje w większych psiakach, to wlasnie ona chwycila mnie za serce.. Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no dokładnie, to tak jak ja...co zresztą widać po moich banerkach:razz: Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 i dzięki banerkowi tu trafiłam :) Ada_ Twój jest nie podlinkowany... Matko jak kochana sunieczka... jaka tragedia dla niej :shake: Czy jej czegoś oprócz domku teraz trzeba? Quote
Ada_ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 u nas w schronisku wszystko po za domkiem ma jedzonko posłanko. najpotrzebniejsze jest teraz w miare mozliwiosci ustabilizowanie jej stanu psychicznego i fizycznego. Quote
marta23t Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 jak ona zgadza się z innymi psami? jaki jest jej stan fizyczny na dzień dzisiejszy? czy potrzebuje leków, wizyt u weta? Quote
Nanhoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zapisuje sobie i lece informowac inne "czarownice", moze nam sie limit na cuda jeszcze nie skonczyl :evil_lol: (kurde niedlugo ludzie moich PM otwierac nie beda chcieli :shake:) Quote
Recommended Posts