Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo :multi:. Wygląda na to, że z miednicą jest zdecydowanie lepiej, chodzi normalnie, ale i tak jutro jedziemy do weta, tak kontrolnie. Tinka jest wybredna jak typowy mały pieseczek, cezarka niezbyt lubi, parówki owszem:eviltong:.

Posted

to ja tylko pokażę wam jakiego dostałam od ani dziś mmsa:cool3:
aniu, mam nadzieję że si ę nie pogniewasz, że ujawniam naszą korespondencję:evil_lol:;)

Nowa córcia

Posted

Dziękuję :lol:. Myślałam, że Tinka będzie potrzebować więcej czasu na oswojenie się, a tu nie.... już czuje się zadomowiona. Poznaje nowe rzeczy, podpatruje Agę, byłam rano zaniepokojona bo niezbyt chciała jeść, ale po spacerku i pobycie w ogrodzie zgłodniała, grzecznie wsunęła cezarka i trzy parówki (to chyba ulubione danie). Niesamowicie podoba jej się ogród, leży sobie na trawce, jak rzucam hasło, że idziemy do domu to baaaaardzo niechętnie..... Bardzo lubi pieszczotki, rozkłada się na plecach i smeram po brzuszku :lol:. Nie przepada za facetami, TZ się przygląda a przyszłego teścia obszczekała zza mojej nogi..... Generalnie jest przesłodka, z temperamentem.

Posted

Jest tak słodka, że trudno to opisać, dzisiaj odkryłam, że jak leży i podchodzę, pogłaszczę ją to od razu cyk na plecy i jak ją chwilę pomiziam po brzuszku to zaczyna się toczyć, musi być tego nauczona :lol:! W ogóle bardzo łatwo ją rozbawić :lol:.

Posted

Właśnie spodziewałam się smutnego, przybitego zwierzątka a tu mam radosną, pełną temperamentu sunię! Na pewno zapamietała sobie, że facet ją skrzywdził, zdecydowanie woli kobiety, niezależnie od ich wieku ;), od 3-letnich wzwyż, do facetów ma dystans, przyszłego teścia już nie obszczekuje ale jak ją głaszcze to widać, że jest lekko spięta, patrzy podejrzliwie.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Właśnie spodziewałam się smutnego, przybitego zwierzątka a tu mam radosną, pełną temperamentu sunię! Na pewno zapamietała sobie, że facet ją skrzywdził, zdecydowanie woli kobiety, niezależnie od ich wieku ;), od 3-letnich wzwyż, do facetów ma dystans, przyszłego teścia już nie obszczekuje ale jak ją głaszcze to widać, że jest lekko spięta, patrzy podejrzliwie.

Ja się jej wcale nie dziwię, że woli kobiety - są ładniejsze, mądrzejsze i bardziej inteligentne niż faceci :eviltong::evil_lol:

Posted

Po kilku dniach z Tinką mogę powiedzieć, że przez poprzednich właścicieli była nie mniej rozpieszczona niż Aga przeze mnie :eviltong:. Widać, że zna zasady sępienia przy stole, mizianie najchętniej cały dzień, z przerwami na spacer. Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć-widać, że ktoś o nią dbał, kochał ją, układał, rozpieszczał a na końcu wyrzucił ją przez okno :angryy:?????

Posted

ania z poznania napisał(a):
Po kilku dniach z Tinką mogę powiedzieć, że przez poprzednich właścicieli była nie mniej rozpieszczona niż Aga przeze mnie :eviltong:. Widać, że zna zasady sępienia przy stole, mizianie najchętniej cały dzień, z przerwami na spacer. Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć-widać, że ktoś o nią dbał, kochał ją, układał, rozpieszczał a na końcu wyrzucił ją przez okno :angryy:?????

Wie malutka co dobre :cool3::loveu:

Aniu, mnie już nic nie zaskoczy, nawet jak ktoś kochaną słodką sunię przez okno wywali :shake: :angryy::angryy::angryy:
Całe szczęście, że tak się ta straszna historia dla Tinusi skończyła - teraz czeka ją rozpieszczanie do końca jej życia :evil_lol: