Martusia7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Super wieści:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agnieszka32 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dlaczego ja tak późno tu dotarłam? :shake::mad::evil_lol: Aniu, jesteś wspaniała :loveu::loveu::loveu: Gratuluję nowego członka rodziny :multi: Quote
ania z poznania Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziękuję bardzo :multi:. Wygląda na to, że z miednicą jest zdecydowanie lepiej, chodzi normalnie, ale i tak jutro jedziemy do weta, tak kontrolnie. Tinka jest wybredna jak typowy mały pieseczek, cezarka niezbyt lubi, parówki owszem:eviltong:. Quote
agaga21 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 to ja tylko pokażę wam jakiego dostałam od ani dziś mmsa:cool3: aniu, mam nadzieję że si ę nie pogniewasz, że ujawniam naszą korespondencję:evil_lol:;) Nowa córcia Quote
ania z poznania Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Absolutnie nie, jeszcze jedno Ci wysłałam, ujawnij je też :evil_lol:. Z aparatu będą jutro :lol:. Quote
terra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wspaniałe wieści! Gratuluję ślicznej sunieczki:loveu: Bądź szczęśliwa maleńka :loveu: Quote
ania z poznania Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dziękuję :lol:. Myślałam, że Tinka będzie potrzebować więcej czasu na oswojenie się, a tu nie.... już czuje się zadomowiona. Poznaje nowe rzeczy, podpatruje Agę, byłam rano zaniepokojona bo niezbyt chciała jeść, ale po spacerku i pobycie w ogrodzie zgłodniała, grzecznie wsunęła cezarka i trzy parówki (to chyba ulubione danie). Niesamowicie podoba jej się ogród, leży sobie na trawce, jak rzucam hasło, że idziemy do domu to baaaaardzo niechętnie..... Bardzo lubi pieszczotki, rozkłada się na plecach i smeram po brzuszku :lol:. Nie przepada za facetami, TZ się przygląda a przyszłego teścia obszczekała zza mojej nogi..... Generalnie jest przesłodka, z temperamentem. Quote
ania z poznania Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ciocia Agata wstawiła foteczki bo ja jeszcze nie umiem :oops:...... Quote
agaga21 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 http://i32.tinypic.com/14wf0q8.jpg śliczna sunia! już nie mogę się doczekać by ją zobaczyć!!!:loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Słodka śliczna malutka sunieczka :loveu::loveu::loveu: Quote
ania z poznania Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nie mam talentu do zdjęć, nawet w połowie nie pokazują jaka jest fajna :oops:. Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Super :) Wreszcie bezpieczna i we właściwym miejscu :loveu: Quote
ania z poznania Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jest tak słodka, że trudno to opisać, dzisiaj odkryłam, że jak leży i podchodzę, pogłaszczę ją to od razu cyk na plecy i jak ją chwilę pomiziam po brzuszku to zaczyna się toczyć, musi być tego nauczona :lol:! W ogóle bardzo łatwo ją rozbawić :lol:. Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dobrze, że po traumie jaką przeszła nie straciła radości i zaufania... Quote
ania z poznania Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Właśnie spodziewałam się smutnego, przybitego zwierzątka a tu mam radosną, pełną temperamentu sunię! Na pewno zapamietała sobie, że facet ją skrzywdził, zdecydowanie woli kobiety, niezależnie od ich wieku ;), od 3-letnich wzwyż, do facetów ma dystans, przyszłego teścia już nie obszczekuje ale jak ją głaszcze to widać, że jest lekko spięta, patrzy podejrzliwie. Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ania z poznania napisał(a):Właśnie spodziewałam się smutnego, przybitego zwierzątka a tu mam radosną, pełną temperamentu sunię! Na pewno zapamietała sobie, że facet ją skrzywdził, zdecydowanie woli kobiety, niezależnie od ich wieku ;), od 3-letnich wzwyż, do facetów ma dystans, przyszłego teścia już nie obszczekuje ale jak ją głaszcze to widać, że jest lekko spięta, patrzy podejrzliwie. Ja się jej wcale nie dziwię, że woli kobiety - są ładniejsze, mądrzejsze i bardziej inteligentne niż faceci :eviltong::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Po kilku dniach z Tinką mogę powiedzieć, że przez poprzednich właścicieli była nie mniej rozpieszczona niż Aga przeze mnie :eviltong:. Widać, że zna zasady sępienia przy stole, mizianie najchętniej cały dzień, z przerwami na spacer. Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć-widać, że ktoś o nią dbał, kochał ją, układał, rozpieszczał a na końcu wyrzucił ją przez okno :angryy:????? Quote
agnieszka32 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ania z poznania napisał(a):Po kilku dniach z Tinką mogę powiedzieć, że przez poprzednich właścicieli była nie mniej rozpieszczona niż Aga przeze mnie :eviltong:. Widać, że zna zasady sępienia przy stole, mizianie najchętniej cały dzień, z przerwami na spacer. Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć-widać, że ktoś o nią dbał, kochał ją, układał, rozpieszczał a na końcu wyrzucił ją przez okno :angryy:????? Wie malutka co dobre :cool3::loveu: Aniu, mnie już nic nie zaskoczy, nawet jak ktoś kochaną słodką sunię przez okno wywali :shake: :angryy::angryy::angryy: Całe szczęście, że tak się ta straszna historia dla Tinusi skończyła - teraz czeka ją rozpieszczanie do końca jej życia :evil_lol: Quote
Kana Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Malutka w końcu na swoim miejscu :loveu: Ada zmień tytuł :D Quote
Recommended Posts