Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Propozycja padła: Dylanek (-ka?), Henio i Groszek.......... Nie ma co kombinować.......... szkoda, żeby pieniądze leżały, jak psy w potrzebie...........

Posted

anawa napisał(a):
Propozycja padła: Dylanek (-ka?), Henio i Groszek.......... Nie ma co kombinować.......... szkoda, żeby pieniądze leżały, jak psy w potrzebie...........

Dylanka,Henio,Groszek - jestem za.

Posted

ala123 napisał(a):

Bardzo dziekuje w imieniu Henia, Groszka i Dylanki :):) napisalam Dylanke na koncu, bo nie bylam u niej na watku. Wiem tylko, ze to starsza sunia.

Posted

anawa napisał(a):

ala123 napisał(a):

Konto dla Dylanki mam.
Proszę o namiary komu przelać kasę dla Henia i Groszka.

Posted

Po przelaniu 150 zł na Barnabę i 150 zł na Dorka na koncie Atosa zostało 264 zł.
Przelałam 88 zł na Groszka i 88 zł na Henia.
Dla tyskich staruszków zostaje 88 zł :)

Bardzo dziękujemy :)

Posted

anawa napisał(a):
To co, Atos już zdemolował domek, że remoncik potrzebny?

Cośśśś Ty !! Lipizzan go chwali cały czas. Lipizzan kupiła większą lodówkę ...wiesz ..w końcu Atos lubi zjeść;) i pewnie przy tej okazji narodziła się wena na ulepszenia. Teraz to już się zabujali w sobie na AMEN!

Posted

anawa napisał(a):
To co, Atos już zdemolował domek, że remoncik potrzebny?

Podoba mi się ta odpowiedź. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Naprawdę. Dobra!! Co do remontu to jak leyla napisała kupiłam większą lodówkę i w związku z tym szerszą a ponieważ mam malutką kuchnię więc dwie szafki muszę przewiesić. Do tej pory jedna szafka jest nie powieszona. Przy okazji zawieszania szafek uszkodzono kable więc nie miałam przez parę dni prądu w kontakcie. Generalnie mam ciekawie!! Atos ostatnio rano zaczął sikać w domu (zdarzyło mi sie to dwa razy - ostatnio dziś rano):mad:. Tylko rano!! Zastanawiam czy to się nie wiążę z kupioną niedawno większą miską na wodę. No coż w takim razie muszę mu dawać mniej wody. Chyba, że to jest co innego?? Generalnie jest kochany chociaż potrafi mnie budzić o 6 rano wtedy mam go ochotę powiesić. Chociaż ostatnio uczę go, że jak mam oczy zamknięte to należy mnie zostawić:p

Posted

Lipizzan napisał(a):
Generalnie jest kochany chociaż potrafi mnie budzić o 6 rano wtedy mam go ochotę powiesić. Chociaż ostatnio uczę go, że jak mam oczy zamknięte to należy mnie zostawić:p

No i wtedy sika......... Pęcherz wytrzymuje do 6.00 rano i.................. pęka. Dawaj mu jeść i pić wcześniej. Wodę musi mieć cały czas ale może na wieczór rzeczywiście w mniejszej ilości.

Posted

Szarotka napisał(a):
Moja sunia pije ostatni raz ok. 11 i szlus.

Ale 11 wieczorem??
Już wiem czemu nie wytrzymuje do 7. Uczę się metodą prób i błędów. Więc jeżeli go nie dopilnuje i po ostatnim spacerze wieczornym się napije to rano muszę wstać o 6. Jak po spacerze się nie napije wytrzymuje do 7. Generalnie jest bardzo kochany i jego ulubioną zabawą jest podgryzanie mnie. Najlepiej w ręce jak stoję a nogi jak leżę i czytam książki. Albo jak rozmawiam przez telefon. Wtedy bywają zabawne sytuacje bo np. Leyla mówiła mi o poważnych rzeczach np. o jakiejś bidzie w schronie a ja nagle wybucham śmiechem bo to jego podgryzanie mnie rozśmiesza i łaskocze. Więc potem muszę tłumaczyć zdumionym ludziom dlaczego się śmieję. Mam nadzieję, że Leyla się na mnie nie obraziła.

Posted

Lipizzan napisał(a):
. Więc potem muszę tłumaczyć zdumionym ludziom dlaczego się śmieję. Mam nadzieję, że Leyla się na mnie nie obraziła.

Leyla na pewno też bywa podgryzana więc zrozumie ;)