funia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Nasza częsc kasy z bazarku rozdysponowana ,ja poprę kazdą jaka zdecydujecie ( z pozostałej kwoty) Quote
funia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Decydujcie bo kasa parzy ,a bidy czekaja .... Moze na Dylanke troszkę i troszkę na innego ? Quote
anawa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Propozycja padła: Dylanek (-ka?), Henio i Groszek.......... Nie ma co kombinować.......... szkoda, żeby pieniądze leżały, jak psy w potrzebie........... Quote
ala123 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 anawa napisał(a):Propozycja padła: Dylanek (-ka?), Henio i Groszek.......... Nie ma co kombinować.......... szkoda, żeby pieniądze leżały, jak psy w potrzebie........... Dylanka,Henio,Groszek - jestem za. Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ala123 napisał(a):Dylanka,Henio,Groszek - jestem za. Bardzo dziekuje w imieniu Henia, Groszka i Dylanki :):) napisalam Dylanke na koncu, bo nie bylam u niej na watku. Wiem tylko, ze to starsza sunia. Quote
Smyku Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Stęskniłam się za Atoskiem , proszę go wyprzytulać . Quote
magda222 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 anawa napisał(a):Propozycja padła: Dylanek (-ka?), Henio i Groszek.......... Nie ma co kombinować.......... szkoda, żeby pieniądze leżały, jak psy w potrzebie........... ala123 napisał(a):Dylanka,Henio,Groszek - jestem za. Konto dla Dylanki mam. Proszę o namiary komu przelać kasę dla Henia i Groszka. Quote
Lipizzan Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Smyku napisał(a):Stęskniłam się za Atoskiem , proszę go wyprzytulać . Wymiziam go jak tylko wrócę z pracy. Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 magda222 napisał(a):Konto dla Dylanki mam. Proszę o namiary komu przelać kasę dla Henia i Groszka. Zaraz wysylam pw. z namiarami. Quote
magda222 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Po przelaniu 150 zł na Barnabę i 150 zł na Dorka na koncie Atosa zostało 264 zł. Przelałam 88 zł na Groszka i 88 zł na Henia. Dla tyskich staruszków zostaje 88 zł :) Bardzo dziękujemy :) Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wielkie dziekim dla wszystkich Ciotek od Atosa :):) Henio i Groszek sa bardzo wdzieczni za darowizne :):) Quote
magda222 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A kiedy będą jakieś fotki Atosa z nowego domu? Quote
Leyla Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Lipizzan skończy remont i da mi znać kiedy możemy się umówić... Quote
magda222 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Leyla napisał(a):Lipizzan skończy remont i da mi znać kiedy możemy się umówić... Czekam z niecierpliwością :) Quote
Leyla Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 po 20 marca Lipizzan ma trochę urlopiku ,to sie zobaczymy i pocykamy foty Quote
anawa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To co, Atos już zdemolował domek, że remoncik potrzebny? Quote
Leyla Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 anawa napisał(a):To co, Atos już zdemolował domek, że remoncik potrzebny? Cośśśś Ty !! Lipizzan go chwali cały czas. Lipizzan kupiła większą lodówkę ...wiesz ..w końcu Atos lubi zjeść;) i pewnie przy tej okazji narodziła się wena na ulepszenia. Teraz to już się zabujali w sobie na AMEN! Quote
anawa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No jasne.............żartowałam tylko.............. Atos i demolka? To nie w jego stylu ;) Quote
Lipizzan Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 anawa napisał(a):To co, Atos już zdemolował domek, że remoncik potrzebny? Podoba mi się ta odpowiedź. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Naprawdę. Dobra!! Co do remontu to jak leyla napisała kupiłam większą lodówkę i w związku z tym szerszą a ponieważ mam malutką kuchnię więc dwie szafki muszę przewiesić. Do tej pory jedna szafka jest nie powieszona. Przy okazji zawieszania szafek uszkodzono kable więc nie miałam przez parę dni prądu w kontakcie. Generalnie mam ciekawie!! Atos ostatnio rano zaczął sikać w domu (zdarzyło mi sie to dwa razy - ostatnio dziś rano):mad:. Tylko rano!! Zastanawiam czy to się nie wiążę z kupioną niedawno większą miską na wodę. No coż w takim razie muszę mu dawać mniej wody. Chyba, że to jest co innego?? Generalnie jest kochany chociaż potrafi mnie budzić o 6 rano wtedy mam go ochotę powiesić. Chociaż ostatnio uczę go, że jak mam oczy zamknięte to należy mnie zostawić:p Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wodę można ograniczać już od godziny 16.00 a w nocy w ogóle nie dawać, człowiek też nie pije w nocy :-) Quote
anawa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Lipizzan napisał(a): Generalnie jest kochany chociaż potrafi mnie budzić o 6 rano wtedy mam go ochotę powiesić. Chociaż ostatnio uczę go, że jak mam oczy zamknięte to należy mnie zostawić:p No i wtedy sika......... Pęcherz wytrzymuje do 6.00 rano i.................. pęka. Dawaj mu jeść i pić wcześniej. Wodę musi mieć cały czas ale może na wieczór rzeczywiście w mniejszej ilości. Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Moja sunia pije ostatni raz ok. 11 i szlus. Quote
Lipizzan Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Szarotka napisał(a):Moja sunia pije ostatni raz ok. 11 i szlus. Ale 11 wieczorem?? Już wiem czemu nie wytrzymuje do 7. Uczę się metodą prób i błędów. Więc jeżeli go nie dopilnuje i po ostatnim spacerze wieczornym się napije to rano muszę wstać o 6. Jak po spacerze się nie napije wytrzymuje do 7. Generalnie jest bardzo kochany i jego ulubioną zabawą jest podgryzanie mnie. Najlepiej w ręce jak stoję a nogi jak leżę i czytam książki. Albo jak rozmawiam przez telefon. Wtedy bywają zabawne sytuacje bo np. Leyla mówiła mi o poważnych rzeczach np. o jakiejś bidzie w schronie a ja nagle wybucham śmiechem bo to jego podgryzanie mnie rozśmiesza i łaskocze. Więc potem muszę tłumaczyć zdumionym ludziom dlaczego się śmieję. Mam nadzieję, że Leyla się na mnie nie obraziła. Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No tak o 11 wieczorem. Atos wybacz offa: Kochane Cioteczki bardzo potrzebna pomoc: sunia i 6 szczeniakow bez domu i bez deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/181890-BA-AGAMY-O-WORECZEK-KARMY-DLA-MALUSZKA-W-Tylko-6-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM Quote
anawa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Lipizzan napisał(a):. Więc potem muszę tłumaczyć zdumionym ludziom dlaczego się śmieję. Mam nadzieję, że Leyla się na mnie nie obraziła. Leyla na pewno też bywa podgryzana więc zrozumie ;) Quote
Recommended Posts