Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Fajne to podgryzanie Atosowe ,podoba mi się:diabloti:

Funia naprawdę bardzo śmieszne.:eviltong::eviltong::eviltong: Codziennie rano mam takie powitanie najczęściej jest to 6 rano. A tak na prawdę jest to pies idealny w każdym calu. Naprawdę trudno mi się nadziwić, że domki nie ustawiały się po niego w kolejce. Głupie te domki. To jego podgryzanie denerwuje mnie gdy sobie leżę na kanapie i staram się czytać książkę a ten Gargamel od czasu do czasu stwierdza, że musi mnie popodgryzać najlepiej na leżąco oczywiście. Po całym domu wszędzie chodzi za mną mimo, że mam malutkie mieszkanko. Więc jak leżę i czytam to najczęściej się kładzie koło kanapy (żeby wstać to muszę robić skok przez niego). To naprawdę kochany pies.

Posted

Szarotka napisał(a):
To Atos tez z Zamoscia ??

No jasne, że z Zamościa. Podopieczny Funi :) A myślisz, że kto nas ze sobą poznał? Właśnie Atos ;)

Posted

anawa napisał(a):
No jasne, że z Zamościa. Podopieczny Funi :) A myślisz, że kto nas ze sobą poznał? Właśnie Atos ;)

O to faktycznie :):) Atos tez siedzial w piekle.

Posted

:multi:Wyobraźcie sobie ,że dziś przyjechali do mnie Atos z Izą !!!!!:multi: Byliśmy na dłuuuuugim spacerku w lesie i robiłam zdjęcia. Wysłałam je do Anawa , pewnie dziś wstawi:p Atos jest zapatrzony w Izę i Każdy mój kontakt z nim...nawet najmniejszy ,musiał być konsultowany z ukochaną Pańcią;) Najpierw ona ,potem ja ...potem znowu ona z pytaniem "czy mogłem?" jest piękny i pewny miłości , przez to spokojny i zabawowy.... echhhh co za pies!! wspaniały!

Posted

Tak Anawo i jeszcze nam pozostała fajna znajomośc przy okazji Atosika ,klimaty włosogowki co ?
A jak pasek ? dobry ? wylaszczyłas się jak go załozyłaś?:evil_lol:

Posted

funia napisał(a):
Tak Anawo i jeszcze nam pozostała fajna znajomośc przy okazji Atosika ,klimaty włosogowki co ?
A jak pasek ? dobry ? wylaszczyłas się jak go załozyłaś?:evil_lol:

Pasek, jak ulał........... idealny :)
Zdjęcia postaram się wkleić, jak się tylko troszkę wyśpię (zobaczcie, która godzina) ;)

Posted

Na tych zdjęciach widać ,że jest oczarowany zapachem lasu i innych zwierząt. biegaja tam sarenki i lisy... Atos był jak w transie;) Przychodził zawołany przez Lipizzan, ja mogłam sobie pogadać ...bo nawet nie zerknął w moją stronę. Wierny i lojalny jest ten nasz Atos.