Lu_Gosiak Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 anawa napisał(a):Leyla na pewno też bywa podgryzana więc zrozumie ;) nooo dokładnie i to jeszcze z czterech stron:) Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):nooo dokładnie i to jeszcze z czterech stron:) Biednia Leyla, moze zaczne tez offowac na jej konto :):) Quote
Lu_Gosiak Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 soryy za offa ale tu kazda pomoc mile widziana watek 3 lata na dogo pies jeszcze dluzej w ciasnej klatce bez mozliwosci spaceru bo dostal łatke agresora a do ludzi podobno jest super... http://www.dogomania.pl/threads/115683-Tolek-piAE-kny-dostojny-pies-tak-dlugo-juA-czeka/page2 Quote
funia Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Fajne to podgryzanie Atosowe ,podoba mi się:diabloti: Quote
Lipizzan Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 funia napisał(a):Fajne to podgryzanie Atosowe ,podoba mi się:diabloti: Funia naprawdę bardzo śmieszne.:eviltong::eviltong::eviltong: Codziennie rano mam takie powitanie najczęściej jest to 6 rano. A tak na prawdę jest to pies idealny w każdym calu. Naprawdę trudno mi się nadziwić, że domki nie ustawiały się po niego w kolejce. Głupie te domki. To jego podgryzanie denerwuje mnie gdy sobie leżę na kanapie i staram się czytać książkę a ten Gargamel od czasu do czasu stwierdza, że musi mnie popodgryzać najlepiej na leżąco oczywiście. Po całym domu wszędzie chodzi za mną mimo, że mam malutkie mieszkanko. Więc jak leżę i czytam to najczęściej się kładzie koło kanapy (żeby wstać to muszę robić skok przez niego). To naprawdę kochany pies. Quote
funia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 No widzisz jakiego Ci podgryzacza wynalazlam w tym obrzydliwym zamojskim schronie Quote
anawa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Szarotka napisał(a):To Atos tez z Zamoscia ?? No jasne, że z Zamościa. Podopieczny Funi :) A myślisz, że kto nas ze sobą poznał? Właśnie Atos ;) Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 anawa napisał(a):No jasne, że z Zamościa. Podopieczny Funi :) A myślisz, że kto nas ze sobą poznał? Właśnie Atos ;) O to faktycznie :):) Atos tez siedzial w piekle. Quote
Leyla Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :multi:Wyobraźcie sobie ,że dziś przyjechali do mnie Atos z Izą !!!!!:multi: Byliśmy na dłuuuuugim spacerku w lesie i robiłam zdjęcia. Wysłałam je do Anawa , pewnie dziś wstawi:p Atos jest zapatrzony w Izę i Każdy mój kontakt z nim...nawet najmniejszy ,musiał być konsultowany z ukochaną Pańcią;) Najpierw ona ,potem ja ...potem znowu ona z pytaniem "czy mogłem?" jest piękny i pewny miłości , przez to spokojny i zabawowy.... echhhh co za pies!! wspaniały! Quote
funia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 No to balsam na moje serce bo Atos to moja miłosc..... Atosik daje całego siebie taki juz jest jak kocha to na zabój;) Quote
funia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Tak Anawo i jeszcze nam pozostała fajna znajomośc przy okazji Atosika ,klimaty włosogowki co ? A jak pasek ? dobry ? wylaszczyłas się jak go załozyłaś?:evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To ja prosze o te zdjecia :):) Anawa gdzie jestes ?????????????? Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 funia napisał(a):Tak Anawo i jeszcze nam pozostała fajna znajomośc przy okazji Atosika ,klimaty włosogowki co ? A jak pasek ? dobry ? wylaszczyłas się jak go załozyłaś?:evil_lol: Pasek, jak ulał........... idealny :) Zdjęcia postaram się wkleić, jak się tylko troszkę wyśpię (zobaczcie, która godzina) ;) Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Atos na spacerku z Lipizzan i Leylą " class="ipsImage" alt=""> Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Atos na wycieczce w Radości " class="ipsImage" alt=""> Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 będzie jeszcze dużo zdjęć....... " class="ipsImage" alt=""> Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzielimy się z Wami szczęściem Atosa " class="ipsImage" alt=""> Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 To był dłuuuuuuugi spacerek :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ale szczesliwy Atosik....przepiekny foty:):) Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 to jeszcze nie koniec..... " class="ipsImage" alt=""> Quote
Leyla Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Na tych zdjęciach widać ,że jest oczarowany zapachem lasu i innych zwierząt. biegaja tam sarenki i lisy... Atos był jak w transie;) Przychodził zawołany przez Lipizzan, ja mogłam sobie pogadać ...bo nawet nie zerknął w moją stronę. Wierny i lojalny jest ten nasz Atos. Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 i jeszcze trochę.... " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts