Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA!!! PILNE!!!

Pani Agnieszka (właścicielka jaroszowickich kotów i psów) jest w szpitalu.
37 kotów i 6 psów wyląduje w schronisku.
Szukamy tymczasów lub domów stałych przede wszystkim dla psów.
One nie odnajdą się w schronisku

BARDZO PROSIMY O POMOC !!!

Link do wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/1485...ekarstwa-karma...

I opis na stronie edano :

http://www.edano.schronisko.net/stro...tuacja!!!.html

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lipizzan']Porobiłam kilka zdjęć Atosa i Czary. Komu mam je przesłać aby wstawić. Chyba, że nie chcecie ich oglądać??

Lipizzan, nie chcemy ;) :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Lipizzan, nie chcemy ;) :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :lol:

To trudno jak nie chcecie to wam um nie pokażę :eviltong::eviltong::eviltong:. A nie wstawiam bo nie podoba mi się sposób wstawiania na dogo. Myślałam tylko, że będziecie chcieli zobaczyć uśmiechnięty pychol ATosa. Jak nie to nie:p hihihihi

Posted

Anawo przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam dostępu do netu. Właśnie próbuję ci spakować zdjęcia Atosa unieść te któe ci się spodobają. Ten plik ma rozmiar 37 MB Gdyby nie doszło do wyślę jeszcze raz.

• 3 weeks later...
Posted

funia napisał(a):
mnie sie nie otwierają zdjęcia .

Poczekaj chwilkę. Są wysokiej rozdzielczości i długo się otwierają. Są na poprzedniej stronie.

• 3 weeks later...
Posted

Lipizzan napisał(a):
Co tu tak cicho? Widzę że ciotki zapomniały o moim czarno białym nosku w ciapki:placz: Nikt się o niego nie pyta...:placz: Będzie mu przykro jak mu powiem.

Pamiętamy o Atosku.
Tylko on już szczęśliwy i bezpieczny i wszystkie ciotki rozbiegły się do innych bid...

Posted

O Atosie nie można zapomnieć ale rzeczywiście mamy nowe bidy, którymi trzeba się zająć a Atos już bezpieczny. Lipizzan, gdybyś miała nowe zdjęcia to podeślij - ja wkleję i od razu wszyscy sobie przypomną tą piękną mordkę :)

• 1 month later...
Posted

magda222 napisał(a):
Pamiętamy o Atosku.
Tylko on już szczęśliwy i bezpieczny i wszystkie ciotki rozbiegły się do innych bid...

Własnie tak ....
Atos i Lipizzan całuje was :loveu:

Posted

Atos schudł bo w czasie wakacji był u moich rodziców, na garnuszku mojego brata. A ten paskud dawał im tylko suchą karmę. Bo nie chciało mu się codziennie gotować:mad::mad::mad::mad::mad: No ale dziś Atoska zabieram do domu to go odkarmię. Biedna Czara też strasznie schudła. ATos jak wróciłam z wakacji to oszalał. Więc przez pół godziny siedziałam na schodach przed domem i głaskałam oba psy. Więc zdjęcia będą jak go odkarmię. Atos też was pozdrawia