magda222 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 UWAGA!!! PILNE!!! Pani Agnieszka (właścicielka jaroszowickich kotów i psów) jest w szpitalu. 37 kotów i 6 psów wyląduje w schronisku. Szukamy tymczasów lub domów stałych przede wszystkim dla psów. One nie odnajdą się w schronisku BARDZO PROSIMY O POMOC !!! Link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1485...ekarstwa-karma... I opis na stronie edano : http://www.edano.schronisko.net/stro...tuacja!!!.html Quote
Lipizzan Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Porobiłam kilka zdjęć Atosa i Czary. Komu mam je przesłać aby wstawić. Chyba, że nie chcecie ich oglądać?? Quote
anawa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Szarotka napisał(a):Chcemy :):) a nie umiesz wstawic ?? Jakby umiała, to by nie pytała, komu przesłać.................. Quote
magda222 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Lipizzan']Porobiłam kilka zdjęć Atosa i Czary. Komu mam je przesłać aby wstawić. Chyba, że nie chcecie ich oglądać?? Lipizzan, nie chcemy ;) :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :lol: Quote
Lipizzan Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 magda222 napisał(a):Lipizzan, nie chcemy ;) :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :lol: To trudno jak nie chcecie to wam um nie pokażę :eviltong::eviltong::eviltong:. A nie wstawiam bo nie podoba mi się sposób wstawiania na dogo. Myślałam tylko, że będziecie chcieli zobaczyć uśmiechnięty pychol ATosa. Jak nie to nie:p hihihihi Quote
anawa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No nie wygłupiaj się, Lipizzan............. Prześlij do mnie na: [email protected] Ja też nie jestem mistrzem we wstawianiu zdjęć ale dla dobra narodu spróbuję ;) Quote
Lipizzan Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Anawo przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam dostępu do netu. Właśnie próbuję ci spakować zdjęcia Atosa unieść te któe ci się spodobają. Ten plik ma rozmiar 37 MB Gdyby nie doszło do wyślę jeszcze raz. Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie Quote
anawa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nowe zdjęcia - Czara i Atos: " class="ipsImage" alt=""> Quote
anawa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 funia napisał(a):mnie sie nie otwierają zdjęcia . Poczekaj chwilkę. Są wysokiej rozdzielczości i długo się otwierają. Są na poprzedniej stronie. Quote
Lipizzan Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Co tu tak cicho? Widzę że ciotki zapomniały o moim czarno białym nosku w ciapki:placz: Nikt się o niego nie pyta...:placz: Będzie mu przykro jak mu powiem. Quote
magda222 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Lipizzan napisał(a):Co tu tak cicho? Widzę że ciotki zapomniały o moim czarno białym nosku w ciapki:placz: Nikt się o niego nie pyta...:placz: Będzie mu przykro jak mu powiem. Pamiętamy o Atosku. Tylko on już szczęśliwy i bezpieczny i wszystkie ciotki rozbiegły się do innych bid... Quote
anawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O Atosie nie można zapomnieć ale rzeczywiście mamy nowe bidy, którymi trzeba się zająć a Atos już bezpieczny. Lipizzan, gdybyś miała nowe zdjęcia to podeślij - ja wkleję i od razu wszyscy sobie przypomną tą piękną mordkę :) Quote
funia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 magda222 napisał(a):Pamiętamy o Atosku. Tylko on już szczęśliwy i bezpieczny i wszystkie ciotki rozbiegły się do innych bid... Własnie tak .... Atos i Lipizzan całuje was :loveu: Quote
magda222 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Fajnie byłoby jakieś nowe fotki zobaczyć :) Quote
Lipizzan Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Atos schudł bo w czasie wakacji był u moich rodziców, na garnuszku mojego brata. A ten paskud dawał im tylko suchą karmę. Bo nie chciało mu się codziennie gotować:mad::mad::mad::mad::mad: No ale dziś Atoska zabieram do domu to go odkarmię. Biedna Czara też strasznie schudła. ATos jak wróciłam z wakacji to oszalał. Więc przez pół godziny siedziałam na schodach przed domem i głaskałam oba psy. Więc zdjęcia będą jak go odkarmię. Atos też was pozdrawia Quote
funia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Lipizzan to on az tak schudł ,ze nie mozna foty pokazac ? A ile Cię nie wiidział ? Tzn.na ile go tam zostawiłaś .... Quote
funia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ja swoim psom tez co dzień nie gotuję .;)Ja bym powiedziała ,ze na suchej wręcz tyja ...Chyba ,ze u Atosa czynnikiem było rozstanie z Toba ... Quote
magda222 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Pokaż fotki Lipizzan :) Chcemy zobaczyć szczupłego Atoska :) Quote
Recommended Posts