Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeglądalam teraz początek wątku i się bardzo wzruszyłam. To ten sam pies co nie chciał wyjść z budy ,był samotny ...Teraz ma swoją Panią ,dom, biega po lesie, ogrodzie.... Funia ,lubię te Twoje oczki, co Atoska wypatrzyły;)

Posted

anawa napisał(a):
Leyla, szkoda, że mnie tam z Wami nie było..............

...Nic straconego!! lipizzan obiecała przyjeżdżać do Radości:multi:następnym razem dam znać wcześniej< bo na ten spacerek umówiłyśmy się 14 h wcześniej:cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
...Nic straconego!! lipizzan obiecała przyjeżdżać do Radości:multi:następnym razem dam znać wcześniej< bo na ten spacerek umówiłyśmy się 14 h wcześniej:cool3:

Obiecała obiecała bo bardzo mi się spodobało w Radości więc wsiadam w pociąg i za 30 minut jestem. A do dworca na Powiślu ostatnio udało mi się dotrzeć w 15 minut. Więc co za problem. Co prawda w grę wchodzi tylko weekend bo nie ma tłoku. Niestety moja twarz nie jest fotogeniczna.

P.S. Te napisy to pomysł Leyli bo nie mój!!

Posted

a ja się wzruszyłam strasznie, też pamiętam atosa z początku wątku i też uwielbiam te funiowe oczka....wypatrzyły też moją lunkę, też w budzie...a zdjęcie //kocham cię, wiesz?// zamordowało mnie całkiem...

Posted

Kocham was za te wiadomości dziewczyny .Moje oczka to tragedia ,zawsze coś muszę wydybac .....Ale moze i dobrze Luna i Atos pewnie juz by biegali po innych łakach ....gdyby nie cudowne akcje takich wspaniałych babek na dogo

Posted

Wszystkim kochanym osobom, które przyczyniły się do adopcji Atosa życzymy (Atos i ja oczywiście) radosnych, rodzinnych i spokojnych świąt Zmartwychwstania , życzę aby jak najwięcej psów ze schronisk trafiało do cudowmych domów. Zyczę sobie też żeby Funia w końcu zreallizowała swoją "obietnicę" i przyjechała do Warszawy odwiedzić Atosa Włóczykija.

Posted

To pierwsze święta Atosa w swoim domku. Niech będą szczęśliwe dla niego i jego Pani. I jeszcze dużo takich świąt w przyszłości....... :)

Posted

Ja tylko dla porządku napiszę,że 88 zł, które podarowałyście na tyskie bidy rozplanowałam tak:

60 zł - badania Dylanki
http://www.dogomania.pl/threads/179496-12-ta-wiosna-Dylanki-w-schronie-NIE-Dylanka-pojechaA-a-do-hoteliku-po-nowe-A-ycie

28 zł - dla Dygusiowej zwanej przez nas Dagusią
http://www.dogomania.pl/threads/104533-Dygusiowa-ma-nowe-A-ycie-jest-juA-w-hotelu-D-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA

Bardzo dziękujemy :)

Posted

Wiecie jak teraz patrzę na Atosa to zaczynam rozumieć dlaczego on tak kocha wąchać wszystko co się tyko da. Jak pokazałam jego zdjęcia takiej dziewczynie to ona stwierdziła, że na pewno ma bardzo dużo z pointera. Czyli pies myśliwski. Wydaje mi się, że ten instynkt myśliwego w nim odżył. Jak wchodzi do windy to wszystko musi obwąchać aby nie przegapić żadnego zapachu. Całe spacery ma nos przy ziemi. Ja dla niego w ogóle przestaję istnieć są tylko ZAPACHY I NIC WIĘCEJ... Funia znalazła mi psa myśliwskiego. Dzięki Funiu!!!!!!

Posted

Z tym akurat sie nie zgodzę...... Mój ON-ek też chodzi cały czas z kichawą przy ziemi i czasem aż sie zachłystuje tymi zapachami................. a psem mysliwskim nie jest.......... Ja myslę, że niektóre psy maja po prostu szczególnie wyostrzony zmysł węchu, niezaleznie od rasy...... No i mój ma jeszcze swój szósty zmysł: nieposłuszeństwo - związane zresztą z węchem i słuchem bo jak węszy to głuchnie i nie słyszy, jak go przywołuję ;)

Posted

...a ja myślę ,że Atos tyle się wynudził i wysiedział w tej budzie ,że jak zobaczył świat z bliska to się nim zachwycił i teraz wszystko go interesuje . Zobaczył i poczuł rzeczy ,o których istnieniu nie miał pojęcia;)

Posted

[quote name='Leyla']...a ja myślę ,że Atos tyle się wynudził i wysiedział w tej budzie ,że jak zobaczył świat z bliska to się nim zachwycił i teraz wszystko go interesuje . Zobaczył i poczuł rzeczy ,o których istnieniu nie miał pojęcia;)[/QUOTE]
O to właśnie chodzi!!!
Leyla, masz zapchaną skrzynkę - odblokuj, proszę............