Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
To Ty go wiozlas ?? i jak bylo ??

Wiozłam wiozłam:p Nie mogłabym sobie tego darować;) A po drodze jak zwykle Atos się chciał przytulać....tylko ,że nie do mnie ,lecz do Lipizzan:placz: Lipizzan nie mogła się odgonic od buziaków ,a ja dostałam jednego na otarcie łez:placz: Mądrala z niego:evil_lol: Jechałyśmy tylko kawałek ,więc przygód nie było ...bąka też nie puścił nawet jednego;) Kultury się u Jamora nauczył. Bo gdy jechaliśmy ze schroniska , myślałam ,że już po mnie, że się uduszę:evil_lol:

Posted

Normalne ,nasze zamojskie takie walą truciciele ze dech zapiera .Dzisiaj zabrałam Lili więc miałam co wąchać !!
Piękne zdjęcia Atos Ma swojego człowieka ,niesamowite .

Leyla dzięki

Posted

Małysz ma srebro!!! jest dobrze:multi:
Dzwoniła do mnie Lipizzan, martwi się ,bo Atos nie chce jeść. Chodzi za nią i się wpatruje. Ciekawe czemu nie je?? Może się zestresował?
Byli na spacerku i się pobił dwa razy. Nie on zaczął, było tak jak pisał Jamor- powiedział im tylko sp....ajcie . Lipizzan nie jest na niego zła ,tylko martwi się brakiem apetytu

Posted

Może jadł rano u Jamora? Może przyzwyczajony do innego żarcia? Może stres? Nie ma co sie przejmować, zobaczymy jutro........ Ważne, żeby pił wodę..............

Posted

Też tak uważam. spełniło się jego marzenie o domu i rodzinie. Sam pewnie nie dowierza w to co się dzieje. będę u nich w poniedziałek to wszystko Wam opiszę i wyślę nowe zdjęcia.

Posted

Szarotka napisał(a):
A ja to co ??

nie mam numeru telefonu do Ciebie:placz: daj to będe Cię napastować:p Bo ja zanim dojdę do domu ,dzwonię do Anawa i zdaję relacje:evil_lol: nie mogę się doczekać :oops:

Posted

Szarotka napisał(a):
Dla Twojego dobra nie dam Ci nr. bo by Cie ta przyjemnosc za duzo kosztowala. Do Anawa jest taniej :):)

He he he Dzięki Kochana za troskę;) ..będziesz czytać na dogomanii:eviltong:

Posted

Leyla napisał(a):
Do Ciebie Aniu zadzwonię jak zwykle ,bo nie wytrzymam...:cool3:

Ja też nie wytrzymam.......................więc dzwoń :)
Myslę o tych tylnych łapkach. To chyba przewrażliwienie Lipizzan bo Jamor by przecież coś zauważył przez tyle miesięcy. Ja też nie widziałam, żeby Atos miał jakiś problem z łapkami.

..........................
Aaaaaa, juz wiem, co to może być........ Atos był na wsi, gdzie nikt nie sypie soli ani innych chemikaliów a po spacerku w Warszawie pewnie to świństwo dostało mu się między poduszki. Trzeba powiedzieć Lipizzan, żeby mu płukała łapy po spacerze. Nie mam z nia kontaktu, Leyla, Funia.......... powiecie jej?