__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 oki, to ja postaram się jak najszybciej wystawić ;) Quote
anawa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 __Lara napisał(a):oki, to ja postaram się jak najszybciej wystawić ;) Nie śpiesz się..........pomyśl dobrze...............żeby było pięknie............. :loveu: Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ;) oki! Jest coraz trudniej, bo trzeba cały czas coś nowego wymyślać ;) Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Glownie chyba trzeba podkreslic, ze jest stateczny i lagodny i taki zrownowazony, ale duzy ( jest chyba duzy) i sie byle czym nie przejmuje. Pies o stoickim spokoju :):) Quote
anawa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Szarotka napisał(a):Glownie chyba trzeba podkreslic, ze jest stateczny i lagodny i taki zrownowazony, ale duzy ( jest chyba duzy) i sie byle czym nie przejmuje. Pies o stoickim spokoju :):) Owszem, jest duży ale wcale nie bardzo duży :) I kochany, spokojny, dumny, całuśny i stęskniony za swoim człowiekiem... Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No tak, ale sa tacy jak ja co lubia duze psy, moj najmniejszy pies byl sredni :):) a potem to byly tylko duze :):) Quote
li1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Atos rzeczywiscie jest b. ladny, glowe ma piekna. Charakter dobry. Funia, czy to Ty wspominalas cos o wzieciu Atosa do siebie? Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wpłynęło 100 zł od LucySxy. Pięknie dziękujemy :loveu: Tym sposobem saldo Atosa wynosi: + 23 zł. Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Atosek widzialam twoje zdjecia, ale masz ucieche na tym sniegu :):) Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Momo napisał(a):a ja podniosę, bo zauroczył mnie te miś :) Tak oto Atos Wspanialy :):) Quote
anawa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja nie rozumiem, jakim cudem ten pies nie ma jeszcze swojego domku............. Czy ci ludzie są ślepi? Quote
anawa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nowa narzeczona Atosa? Wpadła mu w oko i bedzie bieda, bo dziewczyna idzie do domu............. Może zabierze Atosa ze sobą?:cool3: Quote
Szarotka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Atos niedosc, ze przystojny to jeszcze taki anielski :):) Quote
funia Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Madzia ja juz sie pogubiłam w tych wpłatach . Ta wpłata 60zł to ja wpłaciłam od ala123. pózniej 20.10 wpłaqciłam za dwa miesiące .Czyli wychodzi ze do grudnia . więc po niedzieli wpłacam 20zł swoje za nastepnę dwa miesiące + 100 zł od ala123 . Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 funia napisał(a):Madzia ja juz sie pogubiłam w tych wpłatach . Ta wpłata 60zł to ja wpłaciłam od ala123. pózniej 20.10 wpłaqciłam za dwa miesiące .Czyli wychodzi ze do grudnia . więc po niedzieli wpłacam 20zł swoje za nastepnę dwa miesiące + 100 zł od ala123 . Czyli cała kwota 60 zł jest od ali123? Nie jest to wpłata łączona (np. ala123 50 zł + Twoje 10 zł) ? Już robię porządek w rozliczeniu. Quote
anawa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dziewczyny, dogadałam się z Natalijo, z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/175251-320-zA-albo-schron-Demi-bA-aga-o-szansAE Demi jest koleżanką Atosa z hotelu i będą wystawiać dla niej bazarek. Przekazałam im swoje fanty z prośbą o podział zysku pół na pół z Atosem. Może nie będzie tego dużo ale zawsze coś. Jeśli więc macie coś to sprzedania to szybciutko robić zdjęcia i przesyłać, to dodamy jeszcze jakieś fanty :) Quote
lucySxy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przepraszam bardzo ,ale prosze o informacje..poniewaz ja deklarowalam 100 zl na Atosa i wplacam na konto- Kocurek Magdalena Tychy... to konto waszego Atosa , czy zasilam kogos innego?????? Quote
lucySxy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 magda222 napisał(a):Wpłynęło 100 zł od LucySxy. Pięknie dziękujemy :loveu: Tym sposobem saldo Atosa wynosi: + 23 zł. Przepraszem ,jestem jednak slepa... Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 lucySxy napisał(a):Przepraszam bardzo ,ale prosze o informacje..poniewaz ja deklarowalam 100 zl na Atosa i wplacam na konto- Kocurek Magdalena Tychy... to konto waszego Atosa , czy zasilam kogos innego?????? lucySxy napisał(a):Przepraszem ,jestem jednak slepa... Aż mi serce zamarło,że o jakąś defraudację mnie podejrzewają ;) Na 82 stronie jest dokładne rozliczenie. Quote
ala123 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='anawa']Dziewczyny, dogadałam się z Natalijo, z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/175251-320-zA-albo-schron-Demi-bA-aga-o-szansAE Demi jest koleżanką Atosa z hotelu i będą wystawiać dla niej bazarek. Przekazałam im swoje fanty z prośbą o padział zysku pół na pół z Atosem. Może nie będzie tego dużo ale zawsze coś. Jeśli więc macie coś to sprzedania to szybciutko robić zdjęcia i przesyłać, to dodamy jeszcze jakieś fanty :) Ja mam różne rzeczy na bazarek. Napiszcie co mniej więcej to może być. Czy już za późno? Quote
anawa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='ala123']Ja mam różne rzeczy na bazarek. Napiszcie co mniej więcej to może być. Czy już za późno? To świetnie :) Nie jest za późno. Wielkie dzięki :) Najwyżej wystawi sie kolejny bazarek. Może byc wszystko: książki, ubrania, płyty, bizuteria, filmy, świeczniki........nie wiem - cokolwiek, co można sprzedać :) Tylko będą potrzebne zdjęcia z krótkim opisem. Możesz mi przesłać na maila [email protected] a ja przekażę do natalijo. Quote
zuzlikowa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Atosku...wiedz,że jestem stale i niezmiennie,tylko nie mam chwilami zrozumienia dla ludzi,którzy widzą takie wspaniałe psisko i nie zabierają go natychmiast do siebie...nie mam... Trzymam mocno kciuki za cudownego gigancika o gołębim sercu i łagodności wielkiej! Quote
Recommended Posts