Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
oki, to ja postaram się jak najszybciej wystawić ;)

Nie śpiesz się..........pomyśl dobrze...............żeby było pięknie............. :loveu:

Posted

Szarotka napisał(a):
Glownie chyba trzeba podkreslic, ze jest stateczny i lagodny i taki zrownowazony, ale duzy ( jest chyba duzy) i sie byle czym nie przejmuje. Pies o stoickim spokoju :):)

Owszem, jest duży ale wcale nie bardzo duży :) I kochany, spokojny, dumny, całuśny i stęskniony za swoim człowiekiem...

Posted

Madzia ja juz sie pogubiłam w tych wpłatach .
Ta wpłata 60zł to ja wpłaciłam od ala123.
pózniej 20.10 wpłaqciłam za dwa miesiące .Czyli wychodzi ze do grudnia .

więc po niedzieli wpłacam 20zł swoje za nastepnę dwa miesiące + 100 zł od ala123 .

Posted

funia napisał(a):
Madzia ja juz sie pogubiłam w tych wpłatach .
Ta wpłata 60zł to ja wpłaciłam od ala123.
pózniej 20.10 wpłaqciłam za dwa miesiące .Czyli wychodzi ze do grudnia .

więc po niedzieli wpłacam 20zł swoje za nastepnę dwa miesiące + 100 zł od ala123 .

Czyli cała kwota 60 zł jest od ali123?
Nie jest to wpłata łączona (np. ala123 50 zł + Twoje 10 zł) ?
Już robię porządek w rozliczeniu.

Posted

Dziewczyny, dogadałam się z Natalijo, z wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/175251-320-zA-albo-schron-Demi-bA-aga-o-szansAE
Demi jest koleżanką Atosa z hotelu i będą wystawiać dla niej bazarek. Przekazałam im swoje fanty z prośbą o podział zysku pół na pół z Atosem. Może nie będzie tego dużo ale zawsze coś. Jeśli więc macie coś to sprzedania to szybciutko robić zdjęcia i przesyłać, to dodamy jeszcze jakieś fanty :)

Posted

Przepraszam bardzo ,ale prosze o informacje..poniewaz ja deklarowalam 100 zl na Atosa i wplacam na konto-
Kocurek Magdalena Tychy... to konto waszego Atosa , czy zasilam kogos innego??????

Posted

lucySxy napisał(a):
Przepraszam bardzo ,ale prosze o informacje..poniewaz ja deklarowalam 100 zl na Atosa i wplacam na konto-
Kocurek Magdalena Tychy... to konto waszego Atosa , czy zasilam kogos innego??????

lucySxy napisał(a):
Przepraszem ,jestem jednak slepa...

Aż mi serce zamarło,że o jakąś defraudację mnie podejrzewają ;)
Na 82 stronie jest dokładne rozliczenie.

Posted

[quote name='anawa']Dziewczyny, dogadałam się z Natalijo, z wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/175251-320-zA-albo-schron-Demi-bA-aga-o-szansAE
Demi jest koleżanką Atosa z hotelu i będą wystawiać dla niej bazarek. Przekazałam im swoje fanty z prośbą o padział zysku pół na pół z Atosem. Może nie będzie tego dużo ale zawsze coś. Jeśli więc macie coś to sprzedania to szybciutko robić zdjęcia i przesyłać, to dodamy jeszcze jakieś fanty :)
Ja mam różne rzeczy na bazarek. Napiszcie co mniej więcej to może być.
Czy już za późno?

Posted

[quote name='ala123']Ja mam różne rzeczy na bazarek. Napiszcie co mniej więcej to może być.
Czy już za późno?
To świetnie :) Nie jest za późno. Wielkie dzięki :) Najwyżej wystawi sie kolejny bazarek. Może byc wszystko: książki, ubrania, płyty, bizuteria, filmy, świeczniki........nie wiem - cokolwiek, co można sprzedać :)
Tylko będą potrzebne zdjęcia z krótkim opisem. Możesz mi przesłać na maila [email protected] a ja przekażę do natalijo.

Posted

Atosku...wiedz,że jestem stale i niezmiennie,tylko nie mam chwilami zrozumienia dla ludzi,którzy widzą takie wspaniałe psisko i nie zabierają go natychmiast do siebie...nie mam...

Trzymam mocno kciuki za cudownego gigancika o gołębim sercu i łagodności wielkiej!