Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, ja nie wiem czy moja wpłata była jednorazowa czy stała! Próbowałam się przekopać przez wątek ale nie udało mi się znaleźć swojej deklaracji.Przepraszam jeżeli przegapiłam. Tak czy tak będę wspierać Atosa, nawet już na dniach funia wpłaci 100zł ode mnie, takie fuksowe nieoczekiwane. Bianka0, jak zaglądasz na ten wątek - to będzie to 100zł od Ciebie za sterylkę Franki, którego wcale nie spodziewałam się, ale dzięki wielkie -Atos skorzysta.

Posted

Atos wybacz:)
Mam pytanie czy jest na watku ktos z Warszawy, bo trzeba przeprowadzic dwie wizyty przedadaptacyjne: jedna kolo bielan a druga w centrum i szukamy dwoch osob. Sa dwa domki dla pieskow.

Posted

Szarotka napisał(a):
Atos wybacz:)
Mam pytanie czy jest na watku ktos z Warszawy, bo trzeba przeprowadzic dwie wizyty przedadaptacyjne: jedna kolo bielan a druga w centrum i szukamy dwoch osob. Sa dwa domki dla pieskow.

Zdaje się, że Sonikowa mieszka po drugiej stronie Wisły od Bielan. Może zgodzi sie pomóc.

Posted

Bardzo proszę osoby,które zalegają z wpłatami o uregulowanie należności.
Dokładne rozliczenie jest na stronie 82.
Wyłożyłam narazie te brakujące 77 zł ze swoich,bo trzeba było zapłacić za hotel.
Ale też mam ostatnio kiepsko z kasą.

Posted

Ok .Ja wpłacam w poniedziałek swoją deklarację 10 zł na styczeń i luty = 20zł
wpłacę też od ala 123 100zł( w jednym przelewie to będzie )-
czyli da nam to kwotę 120zł Zamościa .

Posted

funia napisał(a):
DZiewczyny powiedzcie ,czy cgodzi o dom dla Atosa bo ja jakoś nic nie rozumie ,czy to chodzi o jakiegoś innego psa ?

A nie dla Atosa:( szukalam kogos dla jakiegos innego psa, chyba byl maly i starszy dla babci emerytki i chyba jamnik, ale glowy nie dam.

Posted

funia napisał(a):
Ok .Ja wpłacam w poniedziałek swoją deklarację 10 zł na styczeń i luty = 20zł
wpłacę też od ala 123 100zł( w jednym przelewie to będzie )-
czyli da nam to kwotę 120zł Zamościa .

Funiu,czy możesz zajrzeć na to rozliczenie na 82 stronie i wyjaśnić Twoje wpłaty przy których są czerwone znaki zapytania?Bo się trochę pogubiłam i nie wiem za jakie miesiące Ci zaliczyć te wpłaty.

Posted

anawa napisał(a):
magda222, czy wysyłałaś pw z przypomnieniem do osób zalegających z wpłatami? Może trzeba będzie zrewidować listę stałych deklaracji?

Niestety nie miałam czasu.Zrobię to dzisiaj.
Ale jeśli ktoś chciałby pomóc i rozesłać przypomnienia to się nie obrażę ;)

Posted

magda222 napisał(a):
Ale jeśli ktoś chciałby pomóc i rozesłać przypomnienia to się nie obrażę ;)

Wiesz, ja nie bardzo mogę bo ani nie jestem skarbnikiem, ani ofiarodawcą.............. niestety:oops:
więc trochę mi nie wypada :shake:

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczki, zrobię allegro ;) a jakie chcecie? zwykłe wyróżnione, za 12zł? czy za 20zł? czy całkiem zwykłe?

Dzięki, __Lara. Zaraz wyślę Ci tekst i zdjecia. Allegro za 20,60 bardzo prosimy - zaraz zrobię wpłatę z dopiskiem: anawa-Allegro dla Atosa.