anawa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No......................rzeczywiście, podejście oryginalne, przydałoby się Atoskowi - sami zobaczcie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=877054407 Quote
Szarotka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ogolnie ogloszenia musza byc inne niz wszystkie, zeby zwrocic uwage. Wiem, ze stale to gadam a sama nie robie, ale dojde do tego i zaczne :):) Quote
anawa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ale tak eksperymentować można tylko na Allegro. Na innych portalach trzeba krótko i węzłowato. Quote
ala123 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jejku, ja nie wiem czy moja wpłata była jednorazowa czy stała! Próbowałam się przekopać przez wątek ale nie udało mi się znaleźć swojej deklaracji.Przepraszam jeżeli przegapiłam. Tak czy tak będę wspierać Atosa, nawet już na dniach funia wpłaci 100zł ode mnie, takie fuksowe nieoczekiwane. Bianka0, jak zaglądasz na ten wątek - to będzie to 100zł od Ciebie za sterylkę Franki, którego wcale nie spodziewałam się, ale dzięki wielkie -Atos skorzysta. Quote
Szarotka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 anawa napisał(a):Ale tak eksperymentować można tylko na Allegro. Na innych portalach trzeba krótko i węzłowato. Szkoda, bo moze by latwiej szlo z tym adopcjami. Quote
Szarotka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Atos wybacz:) Mam pytanie czy jest na watku ktos z Warszawy, bo trzeba przeprowadzic dwie wizyty przedadaptacyjne: jedna kolo bielan a druga w centrum i szukamy dwoch osob. Sa dwa domki dla pieskow. Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej Atosek pokaz nosek i oczeta niech cie kazdy zapamieta :):) Quote
anawa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):Atos wybacz:) Mam pytanie czy jest na watku ktos z Warszawy, bo trzeba przeprowadzic dwie wizyty przedadaptacyjne: jedna kolo bielan a druga w centrum i szukamy dwoch osob. Sa dwa domki dla pieskow. Zdaje się, że Sonikowa mieszka po drugiej stronie Wisły od Bielan. Może zgodzi sie pomóc. Quote
anawa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):Hej Atosek pokaz nosek i oczeta niech cie kazdy zapamieta :):) Szarotka, znowu rymujesz :ylsuper: Quote
funia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Moze to jakiś znak ,brak kasy i te przyk~łady nowych og~łoszeń ? Quote
anawa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 funia napisał(a):Moze to jakiś znak ,brak kasy i te przyk~łady nowych og~łoszeń ? To znak, że juz najwyzszy czas na Atosa :) Quote
magda222 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bardzo proszę osoby,które zalegają z wpłatami o uregulowanie należności. Dokładne rozliczenie jest na stronie 82. Wyłożyłam narazie te brakujące 77 zł ze swoich,bo trzeba było zapłacić za hotel. Ale też mam ostatnio kiepsko z kasą. Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 anawa napisał(a):Szarotka, znowu rymujesz :ylsuper: Staram sie los zaklinac :):) Quote
funia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ok .Ja wpłacam w poniedziałek swoją deklarację 10 zł na styczeń i luty = 20zł wpłacę też od ala 123 100zł( w jednym przelewie to będzie )- czyli da nam to kwotę 120zł Zamościa . Quote
marqs68 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 szukałyście na mapie dogo !!!kogos z ok warszawy Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 marqs68 napisał(a):szukałyście na mapie dogo !!!kogos z ok warszawy Znalazlam pare osob i poslalam dalej. Cisze sie Atos nie skonczy pod mostem :):) Quote
funia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 DZiewczyny powiedzcie ,czy cgodzi o dom dla Atosa bo ja jakoś nic nie rozumie ,czy to chodzi o jakiegoś innego psa ? Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 funia napisał(a):DZiewczyny powiedzcie ,czy cgodzi o dom dla Atosa bo ja jakoś nic nie rozumie ,czy to chodzi o jakiegoś innego psa ? A nie dla Atosa:( szukalam kogos dla jakiegos innego psa, chyba byl maly i starszy dla babci emerytki i chyba jamnik, ale glowy nie dam. Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 funia napisał(a):Ok .Ja wpłacam w poniedziałek swoją deklarację 10 zł na styczeń i luty = 20zł wpłacę też od ala 123 100zł( w jednym przelewie to będzie )- czyli da nam to kwotę 120zł Zamościa . Funiu,czy możesz zajrzeć na to rozliczenie na 82 stronie i wyjaśnić Twoje wpłaty przy których są czerwone znaki zapytania?Bo się trochę pogubiłam i nie wiem za jakie miesiące Ci zaliczyć te wpłaty. Quote
anawa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 magda222, czy wysyłałaś pw z przypomnieniem do osób zalegających z wpłatami? Może trzeba będzie zrewidować listę stałych deklaracji? Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 anawa napisał(a):magda222, czy wysyłałaś pw z przypomnieniem do osób zalegających z wpłatami? Może trzeba będzie zrewidować listę stałych deklaracji? Niestety nie miałam czasu.Zrobię to dzisiaj. Ale jeśli ktoś chciałby pomóc i rozesłać przypomnienia to się nie obrażę ;) Quote
anawa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 magda222 napisał(a):Ale jeśli ktoś chciałby pomóc i rozesłać przypomnienia to się nie obrażę ;) Wiesz, ja nie bardzo mogę bo ani nie jestem skarbnikiem, ani ofiarodawcą.............. niestety:oops: więc trochę mi nie wypada :shake: Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cioteczki, zrobię allegro ;) a jakie chcecie? zwykłe wyróżnione, za 12zł? czy za 20zł? czy całkiem zwykłe? Quote
anawa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 __Lara napisał(a):Cioteczki, zrobię allegro ;) a jakie chcecie? zwykłe wyróżnione, za 12zł? czy za 20zł? czy całkiem zwykłe? Dzięki, __Lara. Zaraz wyślę Ci tekst i zdjecia. Allegro za 20,60 bardzo prosimy - zaraz zrobię wpłatę z dopiskiem: anawa-Allegro dla Atosa. Quote
Recommended Posts