Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Madzia napisz jak z kasą na styczeń

Ostatnie saldo: + 148 zł

Ostatnie wpłaty:

Jolanta W. 30 zł
li1 40 zł
Leyla 50 zł
baldek2 50 zł
funia 20 zł
agata51 20 zł

Aktualne saldo: + 358 zł

Posted

funia napisał(a):
DZięki jakie piękne .

Szybciutko wstawiaj do swojej sygnatury....................... Masz mnóstwo miejsca...........

funia napisał(a):
A czy ktoś potrafi i ma czsas zrobić mu allegro ?

Akurat Allegro nie potrafię robić. Zwracałam się z prośbą do Asior ale jakoś się rozeszło po kościach. Może Ty spróbujesz poprosić? Inne ogłoszenia Atosa utrzymuję jako aktywne, więc nie martw się :)

Posted

gadam dzis do Atosa :
- Atos, dziwczyny sie aktywowały, szukaja Ci domu

On ze zdziwieniem w oczch
- jakiego domu, o co Ci chodzi, przeciez ja mam dom
No własnie, tyle tu siedzi ze zapomniał w jakim celu tu przyszedł. Psa smiało mozna proponowac do mieszkaniowych warunków. Duma, spokój , opanowanie. zadnej agresji wobec ludzi, zadnej wobec psów, ale tez bez zadnych leków. chłopak z duzym bagazem doswiadczen , nie jedno w zyciu widział i niczemu sie nie dziwi. dobry socjal. pełna kultura, zna biegle polski, troche francuskiego.

Posted

[quote name='funia']

Atosik co za pech ........Nikt nie dzwoni ,ale dlaczego ?

Bo ja się bawię w banerki jako jedyna osoba. Więcej nikt nie chce reklamować Atosa ;( Dlatego wszyscy o nim zapomnieli - prosta sprawa............ :(

Posted

funia napisał(a):
powiedz mi jak to sie robi ,próbowałam wiele razy nosic po watkach .Nigdy tego nie potrafię zrobić :oops::oops:.Czy ktoś mi podpowie ,bardzo proszę .Zawsze coś bym reklamowała bo zaglądam tu i ówdzie

Robi się to w edycji sygnatury, najprościej przez "kopiuj" i "wklej". Kliknij na wybrany banerek i kliknij prawą myszką, zaznaczając: kopiuj. Potem otwórz w swoim profilu Edycję sygnatury i w drugim oknie od góry umieść kursor i znów kliknij prawą myszką, zaznaczając: wklej. Banerek powinien sie pojawić w tym okienku. Wtedy już tylko zjedź niżej i kliknij na: zatwierdź................... i już.......... :)