Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czytacie w moich myslach ,ale nie wiem zobaczymy ,Jak bedziemy mieszkać w hoteliku ,ja z dziećmi pare dni w tyg, mąż na okragło zaczne go rozpracowywac .Atosa kocham bardzo ,ale wiem tez ze mam swoje 4 zwierzeta ,które też bedę musiała tam zabierac .Więc zobaczymy w lutym ,jesli do tej pory nie znjadzie domu ,zabiore go do siebie jako lokatora a pózniej bedziemy intensywnie mysleć,,,,

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
czytacie w moich myslach ,ale nie wiem zobaczymy ,Jak bedziemy mieszkać w hoteliku ,ja z dziećmi pare dni w tyg, mąż na okragło zaczne go rozpracowywac .Atosa kocham bardzo ,ale wiem tez ze mam swoje 4 zwierzeta ,które też bedę musiała tam zabierac .Więc zobaczymy w lutym ,jesli do tej pory nie znjadzie domu ,zabiore go do siebie jako lokatora a pózniej bedziemy intensywnie mysleć,,,,

Mam nadzieję, że jeśli dojdzie do przeprowadzki Atosa do Ciebie to będzie to tylko z biletem w jedna stronę - do domku :cool3: I już na zawsze......
A jamor też ma chyba cztery swoje psy :razz: więc nie będziesz osamotniona :roll: ;)

Posted

Na razie skupmy sie na szukaniu słodziakowi domu ,ja cały czs mam go w sercu .......
Zobaczymy ,gdyby to tylko zalezało ode mnie wziełabym go juz dzisiaj .

Posted

Przestance jeczec, ze nie ma domku:cool3::cool3::cool3::cool3:
Trzeba sobie wyobrazic wymarzony domek dla Atosa i go opisac.
Wg. mnie Atos powinien mieszkac w domku z ogrodkiem, gdzie bedzie bialy drewniany plotek i beda rosnac
ladne takie kwiatki jak kiedys byly na wsiach, malwy, maki, chabry i moze troche piwonii. Wlasciciele beda starsi i bardzo mili. Domek bedzie na uboczu, malego miasteczka lub wsi, ale bardzo blisko od poczty :loveu::loveu::loveu:Przed domkiem bedzie laweczka na ktorej to starsze malzenstwo bedzie siadac i glaskac Atoska ( w lecie oczywicie). Atos bedzie mial bude, ale tylko tak, jak by mial ochote, glownie bedzie mieszkal w domu, bedzie przesiadywal w kuchni na swoim materacyku lub w sieni, jak bedzie bardzo goraco, bo tam chlodniej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:
Atos i co ty na taki domek ?? beda go odwiedzac wnuk wlascicieli i brac na dlugie spacerki po okolicznych lakach i lasach :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

anawa napisał(a):
No, Szarotka.......................oby się spełniło :fadein:

Anawa nie mow o Szarotka, zeby sie spelnilo, tylko cos dopisz, bo to trzeba karmic pozytywna energia, zeby sie wykreowalo :):)
Wykorzystaj swoje talenty pisarskie dla Atosa :):)

Posted

anawa napisał(a):
Już nie ma co dopisywać......................... wymarzyłaś wszystko....................... no, może jeszcze malutki kotek do towarzystwa :kociak:

Kotki dla pieskow sa mile wskazane, pod warunkiem, ze Atos lubi kotki. Przydalaby by sie gdzies w poblizu rzeczka lub strumyczek, zeby Atosik w lecie mogl lapki pomoczyc :):)
Widzialam Atosa na naszej klasie :):) wygladal dumnie i wesolo :):)

Posted

Szarotka napisał(a):

Trzeba sobie wyobrazic wymarzony domek dla Atosa i go opisac.
Wg. mnie Atos powinien mieszkac w domku z ogrodkiem, gdzie bedzie bialy drewniany plotek i beda rosnac
ladne takie kwiatki jak kiedys byly na wsiach, malwy, maki, chabry i moze troche piwonii. Wlasciciele beda starsi i bardzo mili. Domek bedzie na uboczu, malego miasteczka lub wsi, ale bardzo blisko od poczty :loveu::loveu::loveu:Przed domkiem bedzie laweczka na ktorej to starsze malzenstwo bedzie siadac i glaskac Atoska ( w lecie oczywicie). Atos bedzie mial bude, ale tylko tak, jak by mial ochote, glownie bedzie mieszkal w domu, bedzie przesiadywal w kuchni na swoim materacyku lub w sieni, jak bedzie bardzo goraco, bo tam chlodniej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:
Atos i co ty na taki domek ?? beda go odwiedzac wnuk wlascicieli i brac na dlugie spacerki po okolicznych lakach i lasach :multi::multi::multi::multi::multi:

Idealna wizualizacja :)

Posted

...nooo taaaak ,ale Funia to młoda doopka ,do wnuków jej daleko.....
Funiu, chociaż płot na biało pomaluj;)
Swoją drogą to się rozmarzyłam gdy to czytałam.....