Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stonka1125']Też myślę że jego domek już tuż, tuż........................koncentrujmy się....[/QUOTE]
No wlasnie domek musi sie spelnic, ale tez ludzie musza pomoc koncentrujac pozytywne fluidy wokol domku :):)

Posted

zdecydowanie dla ludzi starszych. jest to pies" siła spokoju" choc w kasze dmuchac sobie nie da. Psy go szanują i nie zaczepiają. jest indywidualistą choc lubi moja malinę. jesli nowy pies ktory go nie zna próbuje cos mu sie stawiac , to atos krótko mowi do nie go " spier....j, bo .... " i to wystarcza. lubi połazic, lubi nowe miejsca. w kojcu zawsze cicho, duzlo lezakuje. na smyczy chodzi pieknie. do zabawy tez chetny. ideał dla ludzi lubiacych spokój i porzadek

Posted

Ostatnie saldo: + 148 zł

Wpłaty:
Jolanta W. + 30 zł
li1 + 40 zł
Leyla + 50 zł

Li1 w tytule przelewu napisałaś "za 2 miesiące".
Deklarowałaś 10 zł m-cznie na Atosa.
Czy podniosłaś kwotę deklaracji czy to pomyłka?

Posted

[quote name='jamor']zdecydowanie dla ludzi starszych. jest to pies" siła spokoju" choc w kasze dmuchac sobie nie da. Psy go szanują i nie zaczepiają. jest indywidualistą choc lubi moja malinę. jesli nowy pies ktory go nie zna próbuje cos mu sie stawiac , to atos krótko mowi do nie go " spier....j, bo .... " i to wystarcza. lubi połazic, lubi nowe miejsca. w kojcu zawsze cicho, duzlo lezakuje. na smyczy chodzi pieknie. do zabawy tez chetny. ideał dla ludzi lubiacych spokój i porzadek[/QUOTE]

Mowilam, ze Atos to pies aniol, ideal i wymarzony pies dla wymarzonych ludzi :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Atos a ty tu chlopie na samym dole siedzisz .................[/QUOTE]
Ostatni bedą pierwszymi.................. oto moje zaklęcie ;)

Posted

Przed weekendem wrzuciłam Atoska jeszcze tu:
[FONT=Times New Roman][URL="http://warszawa.olx.pl/item_page.php?Id=61878784&g=6"][COLOR=#800080]http://warszawa.olx.pl/atos-dumny-pies-do-przytulania-iid-61878784[/COLOR][/URL][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Brzydka pogoda, ludzie będą siedzieć w domu i surfować po internecie, może ta właściwa osoba go odnajdzie......[/FONT]