Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anawa napisał(a):
Tak, jak wszystkie................. i co robić???????

No wiesz, one at the time :):)
Napisalam do wirutalnej znajomej z naszej klasy, ktora tez lubi psy i ma ogromne ilosci znajomych na NK, poza tym gdzies tam jeszcze pisze i czekam co mi odpisze.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
już tyle psiaków poszło do swoich nowych domów, a nasz Atos ciągle sam....On też chce mieć swoją choinkę !! wyć się chce normalnie!

A Rufus? A Baranek? One wszystkie już dawno powinny być w swoich domkach.

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiesz, one at the time :):)
Napisalam do wirutalnej znajomej z naszej klasy, ktora tez lubi psy i ma ogromne ilosci znajomych na NK, poza tym gdzies tam jeszcze pisze i czekam co mi odpisze.

Ja też szukałam ratunku dla Kumpla na N-K i.......................... nie doczekałam się :(

Posted

anawa napisał(a):
Ja też szukałam ratunku dla Kumpla na N-K i.......................... nie doczekałam się :(

No dobrze, ale sie w koncu wyadoptowal. Wiem, ze tam mozna robic jakie aukcje czy cos w tym rodzaju. Czekam na odpowiedz od tej znajomej ona ma jakies ogromne ilosci ludzi i stale jest aktywna. Zobaczymy co napisze.
Never give up:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Na konto Atoska wpłynęło 20 zł od agaty51.
Bardzo dziękujemy :)

Przelałam na konto Jamora 465 zł za grudzień (31 dni x 15 zł)

Aktualny stan konta: + 148 zł.

Z wpłatami zalegają: zuzlikowa,li1,pani Stasia.

Posted

magda222 napisał(a):
A że tak zapytam... Czy to jest marzenie nierealne? ;)

No właśnie?
Może jak będziesz już miała ten hotelik, to Atos może tam być stałym rezydentem - gospodarzem na specjalnych warunkach.............. :razz:
Jamor też ma swoje psy, nawet kilka :cool3:

Posted

Zaniosłam mu jedzenie wodę i kocyk. Ma problem z tylnymi łapami i jest dość duży. Kurcze co robić o tej porze ???????????? policja i straż miejska wywjozą go co najwyżej na paluch
Mam 4 psy w domu, zrobiłyby mu krzywdę..

Posted

[quote name='Leyla']Zaniosłam mu jedzenie wodę i kocyk. Ma problem z tylnymi łapami i jest dość duży. Kurcze co robić o tej porze ???????????? policja i straż miejska wywjozą go co najwyżej na paluch
Tacy jak my chyba przyciągają nieszczęścia. Zostałas z problemem sama, ja już spałam. W takich sytuacjach pewnie tylko oni moga pomóc:
www.kundelpolski.pl

Posted

Leyla napisał(a):
Zaniosłam mu jedzenie wodę i kocyk. Ma problem z tylnymi łapami i jest dość duży. Kurcze co robić o tej porze ???????????? policja i straż miejska wywjozą go co najwyżej na paluch

Jezeli nie ma sie wyboru, to trzeba biedaka oddac na Paluch. Szczegolnie, jezeli jest ranny. Musi jak najszybciej byc zbadany przez weta.

Posted

Leyla napisał(a):
Boze , niedaleko mojego domu leży chyba ranny pies. Mój syn przedchwilą dzwonił;( idę zaraz zobaczyć. Co mam robić o tej porze???

Leyla napisał(a):

Leyla,co z psiakiem?

Posted

magda222 napisał(a):
Leyla,co z psiakiem?

Zanisłam mu jedzenie i wodę, zrobiłam posłanie i jak to zobaczył to wstał, wpakował sie na kocyk i powoli zjadł jedzonko. Nie był chyba głodny i wody przy mnie nie ruszył.... wyglądał na psa co chodzi na suki z cieczką. Obok jest posesja z murem , tam mają sukę...więc może? Nie zadzwoniłam po hycla bo gdyby go odwieźli na Paluch to po nim. Zwykły duży kundel, podobny do nikogo... szans na adopcję 0 , Jeśli spotkam go dziś ,zawiadomię Psiego Anioła. A jeśli chodzi o jego tylne łapki, to sama nie wiem, może mi sie wydawało bo zesztywniał tak leżąc.... nie wiem czy dobrze zrobiłam ,aleprzerażają mnie schroniska. I jeśli on ma właściciela....???????