Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Atosek maly prezencik dla Ciebie :):) Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No wiec tak Atosowi przydalby sie nowy tytul, bo on juz wychodzi z budy i ma deklaracje a szuka domu. No i ma wspanialy charakter. Jamor szukalam ladnych zdjec Atosa i wybor jest bardzo maly. Atos jakos tak wcisniety w tlum innych psow:roll::roll:, potrzebuje ladnych zdjec portretowych :p:p:p Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Atos miales tu na watku tyle ciotek przedtem, musisz zaczac szczekac, bo sie potracily i zostalo tylko pare.:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
funia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Nie wiem jak zmienic tytuł watku ,napiszcie jak wiecie bo mam wene twórcza ..... Quote
funia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Watek ma juz 63 strony a tu ani widuu ani słychu . Atos szuka człowieka do kochania Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 funia napisał(a):Nie wiem jak zmienic tytuł watku ,napiszcie jak wiecie bo mam wene twórcza ..... Cos w rodzaju: Atos pies idealny, poszukuje domu :):) Atos pies o anielskim charakterze poszukuje idealnego wlasciciela :):) lub cos w tym rodzaju. Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kumpel/Kojot tez szukal dlugo az znalazl :):) Quote
magda222 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Długo nie znajduje domku,ale jak już znajdzie... to padniemy z wrażenia :) Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 funia napisał(a)::calus: Atos śpij dobrze piesku To co jest szansa na zmiane tytulu ??:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: Quote
funia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 szansa jest ,ale chodziło mi o techniczną niewiedze .Nie wiem gdzie kliknać ,wczwsniej był permalink i tam sie klikało a teraz ? Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 funia napisał(a):szansa jest ,ale chodziło mi o techniczną niewiedze .Nie wiem gdzie kliknać ,wczwsniej był permalink i tam sie klikało a teraz ? Oh to ja tytul jeszcze nie probowalam zmieniac, to moze to nie jest takie proste:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
agata51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witaj, piękny Atosie! Nareszcie cię znalazłam! Niech szlag trafi te ciągłe zmiany na dogo Nie zasiedziałeś się przypadkiem u jamora? Ile można w hotelu mieszkać? Do domku zmykaj Magda, mam nadzieję, że nie zalegam z kasą. Quote
Szarotka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Atos badz cierpliwy :):) wszystko jest na dobrej drodze :):) Quote
Szarotka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Atos wyglada na to, ze zostalismy sami na placu boju, ale sie nic nie przejmuj damy sobie rade:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A byłaby szansa na jakieś zdjęcia Atosa??? Może ktoś się wybiera?? Quote
Szarotka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jamor obiecaj zrobic:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 fajnie, bo on ma jakoś tak najmniej foteczek. Pojechałabym do niego, ale on tak szybko sobie robi nadzieję...Patrzy jakby pytał" To co??podobam ci się? zabierzesz mnie??" mój syn płakał jak dzieciak gdy się rozstawali... Quote
anawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 To prawda.............patrzy w oczy i prosi: "Zabierz mnie do domu".............. Quote
Szarotka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='anawa']To prawda.............patrzy w oczy i prosi: "Zabierz mnie do domu".............. Chcecie mnie obie wykonczyc.:shake::shake::shake: Tu mam jeszcze jednego co mu schron grozi: http://www.dogomania.pl/threads/174770-Podhalan-ma-tydzien-czasu-potem-schron-sytuajca-podbramkowa tez ladny :):) Quote
anawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Szarotka napisał(a): tez ladny :):) Tak, jak wszystkie................. i co robić??????? Quote
Leyla Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 już tyle psiaków poszło do swoich nowych domów, a nasz Atos ciągle sam....On też chce mieć swoją choinkę !! wyć się chce normalnie! Quote
Recommended Posts