Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec tak Atosowi przydalby sie nowy tytul, bo on juz wychodzi z budy i ma deklaracje a szuka domu. No i ma wspanialy charakter.
Jamor szukalam ladnych zdjec Atosa i wybor jest bardzo maly. Atos jakos tak wcisniety w tlum innych psow:roll::roll:, potrzebuje ladnych zdjec portretowych :p:p:p

Posted

funia napisał(a):
Nie wiem jak zmienic tytuł watku ,napiszcie jak wiecie bo mam wene twórcza .....

Cos w rodzaju: Atos pies idealny, poszukuje domu :):)
Atos pies o anielskim charakterze poszukuje idealnego wlasciciela :):) lub cos w tym rodzaju.

Posted

funia napisał(a):
szansa jest ,ale chodziło mi o techniczną niewiedze .Nie wiem gdzie kliknać ,wczwsniej był permalink i tam sie klikało a teraz ?

Oh to ja tytul jeszcze nie probowalam zmieniac, to moze to nie jest takie proste:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Witaj, piękny Atosie! Nareszcie cię znalazłam! Niech szlag trafi te ciągłe zmiany na dogo Nie zasiedziałeś się przypadkiem u jamora? Ile można w hotelu mieszkać? Do domku zmykaj

Magda, mam nadzieję, że nie zalegam z kasą.

Posted

fajnie, bo on ma jakoś tak najmniej foteczek. Pojechałabym do niego, ale on tak szybko sobie robi nadzieję...Patrzy jakby pytał" To co??podobam ci się? zabierzesz mnie??" mój syn płakał jak dzieciak gdy się rozstawali...