Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do tej pory wpłynęły pieniądze od:

p.Jolanta W. 30 zł
baldek2 50 zł
ala123 50 zł
funia 10 zł
pani_Sisi 30 zł

Wpłacam na konto Jamora 450 za listopad.

Na konto Atosa wpłynęła 1-sza wpłata za listopad od pani Jolanty W. (30 zł)
Bardzo dziękujemy :loveu:

Ostatnie saldo: + 643 zł + 200 zł (powyższe wpłaty) - 450 zł (hotel-listopad) = 393 zł

Przypominam wszystkim darczyńcom o wpłatach.

Posted

funia napisał(a):
leyla ,czy mogłabys zrobic naszemu maleństwu jakieś nowe fotki:cool3:

Wiem,wiem, muszę tam pojechać. Nie byłam u Jamora od czasu zawiezienia Atosa:shake:

Posted

Popraw się, Leyla.........
Ja byłam w sobotę po Kojota, Atos został "nakarmiony" parówkami i wygłaskany. Powiedzial mi, że juz mu sie u jamora znudziło i chce do domu :lol:

Posted

anawa napisał(a):
Jesteś z powrotem :multi:
Będę pamiętać - od Ciebie też :lol:

Czy wysciskalas Atoska raz od wszystkich, czy od kazdego z osobna? Bo chcialabym sie dowiedziec, od kogo mu sie najbardziej podobalo.

Posted

li1 napisał(a):
Czy wysciskalas Atoska raz od wszystkich, czy od kazdego z osobna? Bo chcialabym sie dowiedziec, od kogo mu sie najbardziej podobalo.

Szczerze mówiąc, to najbardziej mu się podobały parówki ;)

Posted

Dziewczyny, czy Atos ma w ogóle jakieś aktywne ogłoszenia? Może coś przegapiłam ale............... nic nie znalazłam :shake:
Czy ktoś umie napisać niedługi ale sensowny tekst? Mamy piękne zdjęcia, trzeba sie sprężyć z nowymi ogłoszeniami bo samo wzdychanie niewiele da. Ja nie jestem mocna w pisaniu ale mogę poogłaszać.
W ogóle to ile Atos ma lat? Jakie są namiary osoby kontaktowej do ogłoszeń?
Dziewczyny, ruszmy się a Atos na pewno wyląduje w swoim domku jeszcze przed Bożym Narodzeniem.

Posted

No wiec teraz to pora na Atosa i Baranka. Watek Atosa zalozyla Funia, ale nie wiem kto i co tu robi ???????????kto zbiera pieniazki, ani kto daje ogloszenia i czy sa??
Mam jeszcze jeden bazarek ogloszeniowy i bardzo zdrowy:loveu::loveu::loveu:, to moglabym dac troche na Atosa i Baranka, bo oni to juz u Jamora sa jak ci recydywiscie :cool3::cool3::cool3:
Ale moze poczekajmy moze najpierw dowiedzmy sie cosik od Atosowych ciotek ????

Posted

Jasne, czekamy. Ja odetchnęłam już chwilkę po adopcji Kumpla i jestem zwarta i gotowa do pomocy :lol:
Może uda mi się coś napisać ale boję się, że nie mam doświadczenia w komponowaniu ogłoszeń - wolę czarną robotę.