Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A zanim się doczekamy, to moja propozycja tekstu ogłoszenia. Trochę tu słów Waszych, trochę Jamora, taki zlepek. Do akceptacji przez opiekuna Atosa :lol::
[FONT=Arial]Atos – dumny pies - do przytulania[/FONT]

[FONT=Arial]Atos został zauważony w zamojskim schronisku. Mając w pamięci swoją przeszłość cierpiał w milczeniu, nigdy nie opuszczając swojej budy. Smutny i wycofany nie miał nadziei na cud, którego, dzięki wolontariuszce, stał się bohaterem.[/FONT]
[FONT=Arial]Dzięki determinacji łańcuszka dobrych ludzi opuścił schronisko i zamieszkał w niewielkim hotelu dla psów, pod Warszawą. [/FONT]
[FONT=Arial]Wkrótce po przeprowadzce nastąpiła kompletna metamorfoza Atosa. Depresja ustąpiła a oczom wszystkich ukazał się pewny siebie, ustatkowany, miły i dumny pies bez kompleksów za to z wielkim sercem. [/FONT]
[FONT=Arial]Atos ma ok. 5 lat, jest dużym, zdrowym psem. Porządny, umie zachować czystość w swoim boksie. Grzeczny, mądry i łagodny, ludzi wita z radością, uśmiechem i nadzieją w swoich pięknych oczach.[/FONT]
[FONT=Arial]Znów chce żyć ale do pełni szczęścia brakuje mu swojego człowieka, który go pokocha, przytuli i zapewni ciepły dom i bezpieczeństwo.[/FONT]

[FONT=Arial]W sprawie adopcji Atosa prosimy o kontakt:[/FONT]

[FONT=Arial]tel. [/FONT][FONT=Arial]601 071 963 [/FONT]
[FONT=Arial]lub mailem: [email protected] [/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem z opisu od Jamra, ze Atos to super pies. Wyslalam juz szmal do Polski, to za pare dni moge kobieta nagabywac od ogloszenia.
Anawa Twoje sa napewno swietne; Kumpel trafil do znakomitego domu po nich :):)

Sorry zrobie malego offa :cool3::cool3:

Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne.
Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! - Strona 37 - Dogomania Forum

Posted

anawa napisał(a):
Wszystkie są cudne i trzeba je dobrze wykorzystać :lol:
Dzięki za uznanie, ja wciąż w siebie nie wierzę :oops:

Wiara w siebie to polowa sukcesu :loveu::loveu::loveu:
Slowa harcerza, ze tak jest:multi::multi::multi:

Posted

W lutym otwieram hotelik w Zamościu ,mam plan zeby zabrac Atosa do sebie .:roll:
Trzeba ciąć koszty a u Atosa nie jest z nimi wesoło ,więc ja wezmę go do siebie za niższa cenę.
No i będę go miała obok,Co wy na to?

Posted

funia napisał(a):
W lutym otwieram hotelik w Zamościu ,mam plan zeby zabrac Atosa do sebie .:roll:
Trzeba ciąć koszty a u Atosa nie jest z nimi wesoło ,więc ja wezmę go do siebie za niższa cenę.
No i będę go miała obok,Co wy na to?

Trochę szkoda go przenosić bo wiem, że u jamora już się zadomowił i jest mu bardzo dobrze. Przeprowadzka to kolejny stres ale rozumiem konieczność cięcia kosztów.
Mam nadzieję, że do lutego znajdziemy mu juz dom stały i Atos tylko tam się przeprowadzi.
Czy mogę poprosić o obecny stan skarbonki Atosa?

funia napisał(a):
dzięki anawa za tekst do ogłoszenia:loveu:

Czyli mam Twoja akceptację? Treść i kontakt jest O.K. ? Możemy ogłaszać?

Posted

Po opłaceniu hotelu za wrzesień na koncie Atosa zostało 439 zł.

Następnie na jego konto wpłynęły pieniądze od:

Jolanta W. 30 zł
baldek2 i syn 350 zł
pani_Sisi 19 zł
LucySxy 50 zł
p.Stasia 50 zł
Leyla 50 zł
ala123 60 zł
zuzlikowa 10 zł
funia 10 zł
agata51 20 zł
-------------------------------
RAZEM
649 zł

439 zł + 649 zł = 1088 zł

Koszty hotelu za październik: 465 zł
Koszty hotelu za listopad 450 zł

1088 zł - 465 zł - 450 zł =
173 zł

Deklaracje październikowe:

Jolanta W. 30 zł
baldek2 50 zł
ala123 50 zł
funia 10 zł
pani_Sisi 30 zł
LucySxy 50 zł
pani Roksikowa 10 zł
Leyla 50 zł
-----------------------------
280 zł

Deklaracje listopadowe:

p.Jolanta W. 30 zł
LucySxy 50 zł
pani Roksikowa 10 zł
baldek2 50 zł
----------------------------
140 zł

173 zł + 280 zł + 140 zł = 593 zł

Posted

anawa napisał(a):
Magda, świetna z Ciebie księgowa :)
Widzę, że do końca roku nie będzie kłopotu z opłaceniem hotelu. Szukajmy więc domku na cito :)

Jeśli chodzi o rozliczanie psich hotelików nie jest źle ;)
Ale w sferze życia codziennego marna księgowa ze mnie.
Więcej wydaję niż zarabiam :eviltong:

Posted

magda222 napisał(a):
w sferze życia codziennego marna księgowa ze mnie.
Więcej wydaję niż zarabiam :eviltong:

No......... to nie jesteś osamotniona............. Witaj w klubie :)

Posted

Nie rozumie ,dlaczego piszecie ze zmiana miejsca mialaby zle na niego wpłynac ? Atos jest mi bardzo bliski bo dzieki pomocy wielu osób mogłam go z tego piekła zabrać i teraz kiedy moge o niego osobiscie zadbać to chyba badzo wazne ? Mam jednak nadzieje ,ze w końcu ktos go pokocha i wezmie na stałe ....

Posted

No wiec moje pieniadze wreszcie doszly. Teraz powiedzcie mi jak to jest z ogloszeniami, bo ja nie mam pojecia. Mam kobiete poprosic, zeby zrobila, bo Anawa Ty juz robilas. Czy sie czeka az sie tamte skoncza itp??