anawa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A zanim się doczekamy, to moja propozycja tekstu ogłoszenia. Trochę tu słów Waszych, trochę Jamora, taki zlepek. Do akceptacji przez opiekuna Atosa :lol:: [FONT=Arial]Atos – dumny pies - do przytulania[/FONT] [FONT=Arial]Atos został zauważony w zamojskim schronisku. Mając w pamięci swoją przeszłość cierpiał w milczeniu, nigdy nie opuszczając swojej budy. Smutny i wycofany nie miał nadziei na cud, którego, dzięki wolontariuszce, stał się bohaterem.[/FONT] [FONT=Arial]Dzięki determinacji łańcuszka dobrych ludzi opuścił schronisko i zamieszkał w niewielkim hotelu dla psów, pod Warszawą. [/FONT] [FONT=Arial]Wkrótce po przeprowadzce nastąpiła kompletna metamorfoza Atosa. Depresja ustąpiła a oczom wszystkich ukazał się pewny siebie, ustatkowany, miły i dumny pies bez kompleksów za to z wielkim sercem. [/FONT] [FONT=Arial]Atos ma ok. 5 lat, jest dużym, zdrowym psem. Porządny, umie zachować czystość w swoim boksie. Grzeczny, mądry i łagodny, ludzi wita z radością, uśmiechem i nadzieją w swoich pięknych oczach.[/FONT] [FONT=Arial]Znów chce żyć ale do pełni szczęścia brakuje mu swojego człowieka, który go pokocha, przytuli i zapewni ciepły dom i bezpieczeństwo.[/FONT] [FONT=Arial]W sprawie adopcji Atosa prosimy o kontakt:[/FONT] [FONT=Arial]tel. [/FONT][FONT=Arial]601 071 963 [/FONT] [FONT=Arial]lub mailem: [email protected] [/FONT] Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wiem z opisu od Jamra, ze Atos to super pies. Wyslalam juz szmal do Polski, to za pare dni moge kobieta nagabywac od ogloszenia. Anawa Twoje sa napewno swietne; Kumpel trafil do znakomitego domu po nich :):) Sorry zrobie malego offa :cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! - Strona 37 - Dogomania Forum Quote
Lu_Gosiak Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dla mnie tekst super, krótko i na temat;);) a to zdjecie jest najlepsze:loveu: Quote
anawa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wszystkie są cudne i trzeba je dobrze wykorzystać :lol: Dzięki za uznanie, ja wciąż w siebie nie wierzę :oops: Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 anawa napisał(a):Wszystkie są cudne i trzeba je dobrze wykorzystać :lol: Dzięki za uznanie, ja wciąż w siebie nie wierzę :oops: Wiara w siebie to polowa sukcesu :loveu::loveu::loveu: Slowa harcerza, ze tak jest:multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Szarotka napisał(a):Wiara w siebie to polowa sukcesu :loveu::loveu::loveu: Slowa harcerza, ze tak jest:multi::multi::multi: ja bym powiedziala, ze 90% sukcesu:razz: Quote
lilk_a Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zapraszam na bazarek dla Herkulesa, psa który dwa dni stał uwięziony w mule :shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-herkulesa-dwa-dni-stojacego-w-mule-23-xi-godz-23-oo-173710/ Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ala123 napisał(a):Jak kwestie finansowe Atosika wyglądają? Dziś wieczorem jak wrócę z pracy zrobię rozliczenie. Quote
funia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 W lutym otwieram hotelik w Zamościu ,mam plan zeby zabrac Atosa do sebie .:roll: Trzeba ciąć koszty a u Atosa nie jest z nimi wesoło ,więc ja wezmę go do siebie za niższa cenę. No i będę go miała obok,Co wy na to? Quote
funia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 dzięki anawa za tekst do ogłoszenia:loveu: Quote
Szarotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Atosowi trzeba DS znalezc i to szybko. Quote
anawa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 funia napisał(a):W lutym otwieram hotelik w Zamościu ,mam plan zeby zabrac Atosa do sebie .:roll: Trzeba ciąć koszty a u Atosa nie jest z nimi wesoło ,więc ja wezmę go do siebie za niższa cenę. No i będę go miała obok,Co wy na to? Trochę szkoda go przenosić bo wiem, że u jamora już się zadomowił i jest mu bardzo dobrze. Przeprowadzka to kolejny stres ale rozumiem konieczność cięcia kosztów. Mam nadzieję, że do lutego znajdziemy mu juz dom stały i Atos tylko tam się przeprowadzi. Czy mogę poprosić o obecny stan skarbonki Atosa? funia napisał(a):dzięki anawa za tekst do ogłoszenia:loveu: Czyli mam Twoja akceptację? Treść i kontakt jest O.K. ? Możemy ogłaszać? Quote
magda222 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Po opłaceniu hotelu za wrzesień na koncie Atosa zostało 439 zł. Następnie na jego konto wpłynęły pieniądze od: Jolanta W. 30 zł baldek2 i syn 350 zł pani_Sisi 19 zł LucySxy 50 zł p.Stasia 50 zł Leyla 50 zł ala123 60 zł zuzlikowa 10 zł funia 10 zł agata51 20 zł ------------------------------- RAZEM 649 zł 439 zł + 649 zł = 1088 zł Koszty hotelu za październik: 465 zł Koszty hotelu za listopad 450 zł 1088 zł - 465 zł - 450 zł = 173 zł Deklaracje październikowe: Jolanta W. 30 zł baldek2 50 zł ala123 50 zł funia 10 zł pani_Sisi 30 zł LucySxy 50 zł pani Roksikowa 10 zł Leyla 50 zł ----------------------------- 280 zł Deklaracje listopadowe: p.Jolanta W. 30 zł LucySxy 50 zł pani Roksikowa 10 zł baldek2 50 zł ---------------------------- 140 zł 173 zł + 280 zł + 140 zł = 593 zł Quote
anawa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Magda, świetna z Ciebie księgowa :) Widzę, że do końca roku nie będzie kłopotu z opłaceniem hotelu. Szukajmy więc domku na cito :) Quote
magda222 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 anawa napisał(a):Magda, świetna z Ciebie księgowa :) Widzę, że do końca roku nie będzie kłopotu z opłaceniem hotelu. Szukajmy więc domku na cito :) Jeśli chodzi o rozliczanie psich hotelików nie jest źle ;) Ale w sferze życia codziennego marna księgowa ze mnie. Więcej wydaję niż zarabiam :eviltong: Quote
anawa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 magda222 napisał(a): w sferze życia codziennego marna księgowa ze mnie. Więcej wydaję niż zarabiam :eviltong: No......... to nie jesteś osamotniona............. Witaj w klubie :) Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Lepiej poszukac DS. niz przenosic psa do nastepnego DT. Mam problemy z wstawieniem odpowiedzi na Dogo:roll::roll::roll: Quote
anawa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zrobiłam dziś ogłoszenia: [FONT=Times New Roman]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2591401_atos_dumny_pies_do_przytulania.html[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.rozglos.net/ogloszenie-116753-atos-8211-dumny-pies-do-przytulania.html[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,980099,19,,7,2,2,,,0/zwierzeta/atos_–_dumny_pies_-_do_przytulania[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Atos-dumny-pies-do-przytulania-W0QQAdIdZ170103753[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://ogloszeniaonline.com/index.php?page=zobacz&id=5733[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Atos,4744[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjepsow.pl[/FONT][FONT=Times New Roman] - czeka na akceptację[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak[/FONT][FONT=Times New Roman] - czeka na aktywację [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.adopcjepsow.org//animalinfo.php?id=1005[/FONT] Poprosiłam Asior o Allegro, bo sama nie umiem. [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
funia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Nie rozumie ,dlaczego piszecie ze zmiana miejsca mialaby zle na niego wpłynac ? Atos jest mi bardzo bliski bo dzieki pomocy wielu osób mogłam go z tego piekła zabrać i teraz kiedy moge o niego osobiscie zadbać to chyba badzo wazne ? Mam jednak nadzieje ,ze w końcu ktos go pokocha i wezmie na stałe .... Quote
Szarotka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Anawa widze, ze zadzialals z ogloszeniami :):) Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No wiec moje pieniadze wreszcie doszly. Teraz powiedzcie mi jak to jest z ogloszeniami, bo ja nie mam pojecia. Mam kobiete poprosic, zeby zrobila, bo Anawa Ty juz robilas. Czy sie czeka az sie tamte skoncza itp?? Quote
Recommended Posts