Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zarskraf napisał(a):
Soema miała moderatorów gwałcic o zmiane tematu i miejsca na forum..:cool1:

Ja nikogo nie gwałcę... :mdleje: grzecznie proszę :eviltong: i czekam :razz:

Posted

hmm. nie chciałem zapeszać, ale bohater naszej opowiesci od 3 dni nie załatwia si9e w domu ..
zaczepia i informuje ze cos mu sie chce. Idziemy na pole .. i wszystko jest OK :DD

Soemo , moze foty Tofika przeslesz :>

Posted

zarskraf napisał(a):
hmm. nie chciałem zapeszać, ale bohater naszej opowiesci od 3 dni nie załatwia si9e w domu ..
zaczepia i informuje ze cos mu sie chce. Idziemy na pole .. i wszystko jest OK :DD

Soemo , moze foty Tofika przeslesz :>

Jak będę w domu.... a to dopiero weekend pewnie..:roll::oops:
No to po cichu jesteśmy dumny z młodzieńca :) a jak apetyt?

Posted

:]

pomalutku przyzwyczaja sie do karmy, je już ją chętnie
karmę suchą traktuje jako przystawkę , zaś danie główne to gotowane jedzonko.
wcina aż mu się uszka trzęsą

rzekłbym Lisek na kurczaczka :)

Posted

zarskraf :)
Ty lepiej nie mów hop, póki nie przeskoczysz...
Piszesz na podstawie 1dnego dnia ze mu wrócił apetyt?
Zobaczymy jak będzie dzisiaj :)

Posted

Gabi pewnie odziedziczy dobre serce po rodzicach i za kilka lat zasili grono dogomaniaków :) oczywiście nie będzie typową 'świruską', bo tata nie pozwoli :evil_lol:

Posted

:razz: no niestety mnie nie upilnowali i informatykiem "szajbusem" zostałem

nie wiem co gorsze "świrus", czy "szajbus"

Pomyślałby kto, że uczucie może wykiełkować przez internet :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='zarskraf']:razz: no niestety mnie nie upilnowali i informatykiem "szajbusem" zostałem

nie wiem co gorsze "świrus", czy "szajbus"

Pomyślałby kto, że uczucie może wykiełkować przez internet :oops: :evil_lol:
No no zarskraf - przywołuje Cię do porządku...
Podmiotem tej opowieści jest Tofik a nie TY :P

Posted

zarskraf napisał(a):
a ja własnie zauważyłem ze Tofik urósł :> i mm inteligentą bestie w domu ...
:DDD

Ja już to wiedziałam dawno :cool1:
no ale... facet :evil_lol: a co on tam wyprawia? Zważcie go kiedyś :)

Posted

Zważymy, zważymy , jak tylko jakiś dostęp do wagi znajdziemy... :)
Póki co, Piesek awansował: Woła jak chce wyjść, i jak tylko jestem w domu to mu się nie zdaża już na podkład robić, w nocy już nie budzi... Ostatni spacer ma o 24tej a pierwszy o 6. W dzień jeszcze nie trzyma tak długo, ale wszystko w swoim czasie :)
ehh.. Chciałby pogonić a tu na razie nici, bo okres szczepienny i coraz bardziej mu się to nie podoba, ale znajduje momenty kiedy nie ma żadnych psów i wtedy go puszczam przed blokiem. A goni jak szalony!!! Ptaszki mu się spodobały i oboje z Christianem je gonią :))) Ten Pies to po prostu chodzący wulkan i romantyk w jednym :) Nadal jest taki ufny do wszystkich i zaczepia przechodniów a Ci głupi ludzie go wołają :/ Dzisiaj już wybuchłam i oficjalnie zaczęłam mówić co myślę na ten temat :-/

Posted

AgnS napisał(a):
Zważymy, zważymy , jak tylko jakiś dostęp do wagi znajdziemy... :)
Póki co, Piesek awansował: Woła jak chce wyjść, i jak tylko jestem w domu to mu się nie zdaża już na podkład robić, w nocy już nie budzi... Ostatni spacer ma o 24tej a pierwszy o 6. W dzień jeszcze nie trzyma tak długo, ale wszystko w swoim czasie :)
ehh.. Chciałby pogonić a tu na razie nici, bo okres szczepienny i coraz bardziej mu się to nie podoba, ale znajduje momenty kiedy nie ma żadnych psów i wtedy go puszczam przed blokiem. A goni jak szalony!!! Ptaszki mu się spodobały i oboje z Christianem je gonią :))) Ten Pies to po prostu chodzący wulkan i romantyk w jednym :) Nadal jest taki ufny do wszystkich i zaczepia przechodniów a Ci głupi ludzie go wołają :/ Dzisiaj już wybuchłam i oficjalnie zaczęłam mówić co myślę na ten temat :-/

:klacz::klacz::klacz:tylko sie cieszyc ze Tofik ma taki domek:loveu::loveu::loveu:klucha jest romatykiem a to ci dopiero:evil_lol::evil_lol:

Posted

weeeknd.
wiec wszytskich gaowiczów prosimy o uzupelnienie działu fotkami ktore jeszcze nie wysłane..
a swoja droga skąd Tofik własciwie jest (skąd przywieziony i co wiadomo i rodzicch tofika :):diabloti::lol:

Posted

zarskraf napisał(a):
weeeknd.
wiec wszytskich gaowiczów prosimy o uzupelnienie działu fotkami ktore jeszcze nie wysłane..
a swoja droga skąd Tofik własciwie jest (skąd przywieziony i co wiadomo i rodzicch tofika :):diabloti::lol:

Gapowicz zaraz zrzuci foty i zobaczy, czy Fotosik nadal woła kasę :mad:
jak tak, to wracam właski image :eviltong:
Tofiś spod Łodzi, mama podobno malutka była, ojciec NN. Może kiedyś Fufu wejdzie i napisze, co u brata słychać ;)

Posted

halbina napisał(a):
odwiedzam, jednak nie wiem, kiedy znowu się uda... od trzech dni nie mogę wejść na dogo... teraz klikam z kompa koleżanki...

Nie tylko Ty miałaś problem... Ty się urlopuj i odpoczywaj, bo tu potrzebna jesteś:)
ja niestety walczę z kompem, bo ostatnio zawiesiłam system i mam nowego użytkownika bez programu do aparatu :oops: brat wróci to naprawi :)