Soema Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale on jest śliczny.. Urósł :) ale pozycji widzę nie zmienił, nadal się obnaża :evil_lol: Quote
zarskraf Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 halbina napisał(a):chyba pora zmienić tytuł i przenieść wątek... :mad: Soema miała moderatorów gwałcic o zmiane tematu i miejsca na forum..:cool1: Quote
Soema Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 zarskraf napisał(a):Soema miała moderatorów gwałcic o zmiane tematu i miejsca na forum..:cool1: Ja nikogo nie gwałcę... :mdleje: grzecznie proszę :eviltong: i czekam :razz: Quote
zarskraf Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 hmm. nie chciałem zapeszać, ale bohater naszej opowiesci od 3 dni nie załatwia si9e w domu .. zaczepia i informuje ze cos mu sie chce. Idziemy na pole .. i wszystko jest OK :DD Soemo , moze foty Tofika przeslesz :> Quote
Yana Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mały jest cudny, śliczny maluszek :loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zarskraf napisał(a):hmm. nie chciałem zapeszać, ale bohater naszej opowiesci od 3 dni nie załatwia si9e w domu .. zaczepia i informuje ze cos mu sie chce. Idziemy na pole .. i wszystko jest OK :DD Soemo , moze foty Tofika przeslesz :> Jak będę w domu.... a to dopiero weekend pewnie..:roll::oops: No to po cichu jesteśmy dumny z młodzieńca :) a jak apetyt? Quote
zarskraf Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :] pomalutku przyzwyczaja sie do karmy, je już ją chętnie karmę suchą traktuje jako przystawkę , zaś danie główne to gotowane jedzonko. wcina aż mu się uszka trzęsą rzekłbym Lisek na kurczaczka :) Quote
AgnS Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zarskraf :) Ty lepiej nie mów hop, póki nie przeskoczysz... Piszesz na podstawie 1dnego dnia ze mu wrócił apetyt? Zobaczymy jak będzie dzisiaj :) Quote
zarskraf Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mamuska ,. ty mi tu nie czatuj bo sie Gabi spodoba. bede musiał jeszce laptopy dokupic :D Quote
Soema Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gabi pewnie odziedziczy dobre serce po rodzicach i za kilka lat zasili grono dogomaniaków :) oczywiście nie będzie typową 'świruską', bo tata nie pozwoli :evil_lol: Quote
zarskraf Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :razz: no niestety mnie nie upilnowali i informatykiem "szajbusem" zostałem nie wiem co gorsze "świrus", czy "szajbus" Pomyślałby kto, że uczucie może wykiełkować przez internet :oops: :evil_lol: Quote
chita Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :crazyeye:ale on rosnie,jedzonko widac sluzy:cool3:jak sie wkoncu zoganizuje to dorzuce jakies fotki malucha ale moze to potrwac troszke :oops: Quote
AgnS Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='zarskraf']:razz: no niestety mnie nie upilnowali i informatykiem "szajbusem" zostałem nie wiem co gorsze "świrus", czy "szajbus" Pomyślałby kto, że uczucie może wykiełkować przez internet :oops: :evil_lol: No no zarskraf - przywołuje Cię do porządku... Podmiotem tej opowieści jest Tofik a nie TY :P Quote
zarskraf Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a ja własnie zauważyłem ze Tofik urósł :> i mm inteligentą bestie w domu ... :DDD Quote
Soema Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zarskraf napisał(a):a ja własnie zauważyłem ze Tofik urósł :> i mm inteligentą bestie w domu ... :DDD Ja już to wiedziałam dawno :cool1: no ale... facet :evil_lol: a co on tam wyprawia? Zważcie go kiedyś :) Quote
AgnS Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zważymy, zważymy , jak tylko jakiś dostęp do wagi znajdziemy... :) Póki co, Piesek awansował: Woła jak chce wyjść, i jak tylko jestem w domu to mu się nie zdaża już na podkład robić, w nocy już nie budzi... Ostatni spacer ma o 24tej a pierwszy o 6. W dzień jeszcze nie trzyma tak długo, ale wszystko w swoim czasie :) ehh.. Chciałby pogonić a tu na razie nici, bo okres szczepienny i coraz bardziej mu się to nie podoba, ale znajduje momenty kiedy nie ma żadnych psów i wtedy go puszczam przed blokiem. A goni jak szalony!!! Ptaszki mu się spodobały i oboje z Christianem je gonią :))) Ten Pies to po prostu chodzący wulkan i romantyk w jednym :) Nadal jest taki ufny do wszystkich i zaczepia przechodniów a Ci głupi ludzie go wołają :/ Dzisiaj już wybuchłam i oficjalnie zaczęłam mówić co myślę na ten temat :-/ Quote
chita Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 AgnS napisał(a):Zważymy, zważymy , jak tylko jakiś dostęp do wagi znajdziemy... :) Póki co, Piesek awansował: Woła jak chce wyjść, i jak tylko jestem w domu to mu się nie zdaża już na podkład robić, w nocy już nie budzi... Ostatni spacer ma o 24tej a pierwszy o 6. W dzień jeszcze nie trzyma tak długo, ale wszystko w swoim czasie :) ehh.. Chciałby pogonić a tu na razie nici, bo okres szczepienny i coraz bardziej mu się to nie podoba, ale znajduje momenty kiedy nie ma żadnych psów i wtedy go puszczam przed blokiem. A goni jak szalony!!! Ptaszki mu się spodobały i oboje z Christianem je gonią :))) Ten Pies to po prostu chodzący wulkan i romantyk w jednym :) Nadal jest taki ufny do wszystkich i zaczepia przechodniów a Ci głupi ludzie go wołają :/ Dzisiaj już wybuchłam i oficjalnie zaczęłam mówić co myślę na ten temat :-/ :klacz::klacz::klacz:tylko sie cieszyc ze Tofik ma taki domek:loveu::loveu::loveu:klucha jest romatykiem a to ci dopiero:evil_lol::evil_lol: Quote
zarskraf Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 weeeknd. wiec wszytskich gaowiczów prosimy o uzupelnienie działu fotkami ktore jeszcze nie wysłane.. a swoja droga skąd Tofik własciwie jest (skąd przywieziony i co wiadomo i rodzicch tofika :):diabloti::lol: Quote
Soema Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 zarskraf napisał(a):weeeknd. wiec wszytskich gaowiczów prosimy o uzupelnienie działu fotkami ktore jeszcze nie wysłane.. a swoja droga skąd Tofik własciwie jest (skąd przywieziony i co wiadomo i rodzicch tofika :):diabloti::lol: Gapowicz zaraz zrzuci foty i zobaczy, czy Fotosik nadal woła kasę :mad: jak tak, to wracam właski image :eviltong: Tofiś spod Łodzi, mama podobno malutka była, ojciec NN. Może kiedyś Fufu wejdzie i napisze, co u brata słychać ;) Quote
halbina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 odwiedzam, jednak nie wiem, kiedy znowu się uda... od trzech dni nie mogę wejść na dogo... teraz klikam z kompa koleżanki... Quote
Soema Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 halbina napisał(a):odwiedzam, jednak nie wiem, kiedy znowu się uda... od trzech dni nie mogę wejść na dogo... teraz klikam z kompa koleżanki... Nie tylko Ty miałaś problem... Ty się urlopuj i odpoczywaj, bo tu potrzebna jesteś:) ja niestety walczę z kompem, bo ostatnio zawiesiłam system i mam nowego użytkownika bez programu do aparatu :oops: brat wróci to naprawi :) Quote
zarskraf Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 zawsze słuze pomocą :> 1eden komp mniej nie stanowi dla mnie problemu :DDD co do fot .. to moze ja podam namiary na konto, dzie przez Ftp mozna podsyłac.... Quote
Recommended Posts