Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RIVER napisał(a):
Tofik to chyba zdrobniale od TO FUJ bo brzydkie to to i do psa nie podobne, no chyba, że to piesek preriowy :eviltong:
Soema masz pw

On jest taki do kieszeni :eviltong: nie czepiaj się :mad: takie są podobno najlepsze.
Choć ja lubię duuuzie pieski :lol:

Posted

Kontynuując monolog :diabloti:
dziś byliśmy pokazać sie u weta, była panika gdy mierzyliśmy temperaturę, ale opanowana :) wszystko jest w normie, jutro odrobaczymy po raz pierwszy kolegę.. Przytył ponad pół kilo :) łobuz jest nadal, biega jak szalony. Uwielbia mężczyzn.. Ja jestem gryzakiem :mad:
Dziś na widok dziecka, myślałam że odleci na ogonku :lol:
ooo i tak :)

Posted

chita napisał(a):
ehhh Toffi kochany,czyli ustawil sobie ciotke Soeme:evil_lol:taki maly macho z niego:diabloti:

On już dwa razy większy jest, Ty sobie nie myśl :eviltong:
nie poznałabyś go :) Jeszcze chwila i zaczynamy się za domem rozglądać...

Posted

[quote name='Soema']http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-portfel-kolczyki-plyty-cos-zdrowego-na-4tyg-malucha-do-22-07-a-142007/
przypominam o bazarku, wszystkie rzeczy nowiutkie, nieużywane...
Mały kończy puszkę mleka, niedługo kolejne 50zł muszę wydac, 4 paczkę podkładów (7,8zł paczka), no i trzeba pomału karmę szukać.
RC 1kg kosztuje 39zł.
Purina 29zł - 3kg.

Cioteczka a może tak na nocniczek popróbować :eviltong: Nancy-Mini po Twoim wychowaniu do kociej kuwetki nasikała :evil_lol:

Posted

RIVER napisał(a):
Cioteczka a może tak na nocniczek popróbować :eviltong: Nancy-Mini po Twoim wychowaniu do kociej kuwetki nasikała :evil_lol:

Bo jest czysta i się jej chciało :-o :cool1:
on już coraz bardziej kuma o co w tym wszystkim chodzi :)