teapot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Soema - CUDNY!!! :loveu: I jestem wysoce zbulwersowana tuczem pozornym! Jak tak można- niby odpowiedzialna kobieta, a psie dziecko głodzi! Tę butelkę ze smoczkiem bez dziury podtykałaś mu tylko po to, żeby TZ mógł foty zrobić i żeby można się było cioteczkom pochwalić, a potem co? Mleczko do kawki? :evil_lol: A tak na serio - więcej fotek dobra kobieto! :razz: Quote
Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Foty - w piątek wieczorem, mam już podobno neta w domu, a tam i aparat i kabel do telefonu.. Dlatego teraz tylko mms.:oops: Tu w Wwa z tatą jestem, uśmiał sie z nas jak nie wiem, bo ja naprawdę zdezorientowana byłam o co małemu chodzi :oops: Myślę nad oryginalnym imieniem, żeby jakoś wołać na niego, a nie tylko cmokać non stop :roll: bo Klucha jest meega bystra. Muszę zainwestować teraz w jakieś delikatne gryzaczki, bo już misia morduje ze skutkami.. miś się uzewnętrznił :diabloti: ino wióry lecą...:roll: Quote
teapot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Soema napisał(a):Foty - w piątek wieczorem, mam już podobno neta w domu, a tam i aparat i kabel do telefonu.. Dlatego teraz tylko mms.:oops: Tu w Wwa z tatą jestem, uśmiał sie z nas jak nie wiem, bo ja naprawdę zdezorientowana byłam o co małemu chodzi :oops: Myślę nad oryginalnym imieniem, żeby jakoś wołać na niego, a nie tylko cmokać non stop :roll: bo Klucha jest meega bystra. Muszę zainwestować teraz w jakieś delikatne gryzaczki, bo już misia morduje ze skutkami.. miś się uzewnętrznił :diabloti: ino wióry lecą...:roll: No to może CMOK ;) blisko smoka i cmokania zarazem! Quote
Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):a ja ma bazarek z piszczałkami :cool1: Gdzie?:eviltong: Ty chcesz żebym w bezsenność wpadła, albo zamordowała zabawkę?:-o Teapot, Ty to chcesz żeby się ludzie ze mnie śmiali?:eviltong: Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 a tu : http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-zabawki-dla-psa-do-12-07-godz-22-na-koszty-leczenia-od-4-99zl-141515/ Ja zawsze na noc chowalam piszczalki :p ale moja sunia dalej lubi i tak jak zacznie piszczeci to moze bez konica;) Quote
fufu Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Jejku, jak ja się cieszę, że mały ma się tak dobrze :multi: Słodki kluseczek z niego :loveu: Soema, bardzo Ci dziękuję. Quote
Soema Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A my będziemy mieć zdjęcia :) jak tylko Chita zgra na komputer :) Wszyscy są zakochani w małym, nie da się inaczej ;) Quote
chita Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Soema napisał(a):A my będziemy mieć zdjęcia :) jak tylko Chita zgra na komputer :) Wszyscy są zakochani w małym, nie da się inaczej ;) jestem jestem dotarlam po wspanialym pobycie w Brodnicy:loveu:,rano czeka mnie krotki wyjazd i przy okazji kupie kabel i zgram foty a troche tego jest wiec cierpliwosci:lol:Bandziora sie nie da opisac to jest CUDO, spal mi na szyi albo we wlosach a z Soema poprostu kocha sie bawic, z jej palca robi sobie gryzaka wiec zabawaki zbedne:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :) Ty to spać idź, bo dziś chyba nie spałaś nic.. Tak to jest jak się zakocha :evil_lol: żebyście widziały, jak Chita dziś w nocy małego niańczyła, ja nawet dłużej sobie pospałam :eviltong: Quote
GoskaGoska Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ktos tu jeszcze myśłał o tymczasie - a tu następny biedaczek co potrzebuje pilnie DT - został wywałony na ulicę - wpadł po samochód - a teraz pilnie potrzebuje DT macie pomysł: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/kielce-potracony-przez-auto-szczeniaczek-pilnie-dt-141744/ Quote
chita Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 kochany:loveu: ....wesoly:loveu: i zadziorny:diabloti: Quote
Soema Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Może być imię Tofi? Bo my na niego Bandzior wołałyśmy :oops::eviltong: on jest u mnie tydzień.. Jak przyjechał, to pełzał, nie miał żadnego ząbka, jadł z butli.. Teraz biega za mną, ma górne i dolne ząbki, szarpie mi rękę, atakuje kapcie, spodnie, dywan :) ogonek mu szaleje:loveu: butla już nie taka fajna jak miseczka, bo się je długo, gryzie smoka tak śmiesznie. Wie kiedy robię mleko i gdzie jest miseczka, choć je z niej drugi dzień. i już prawie wszystko widzi, choć oczka jeszcze niebieskie troszkę.. Quote
Doda_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ooo jak urósł :crazyeye: Śliczny maluszek :loveu: Quote
Soema Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 chita napisał(a):z niego to taki Toffik:evil_lol:ehhh tesknie za tym szkrabem:shake: Możemy Ci takiego znaleźć ;) TŻ był za :eviltong: a ta astka..... Quote
chita Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 z niego to taki Toffik:evil_lol:ehhh tesknie za tym szkrabem:shake: Quote
fufu Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Doda_ napisał(a):Ooo jak urósł :crazyeye: Śliczny maluszek :loveu: To samo powiedziałam, jak zobaczyłam zdjęcia. No śliczniusi jest :loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A to ci mała zadziora.Kochany i taki...malusi!:loveu::loveu::loveu: Hej,ale już kluseczkę mniej przypomina i Toffi pasuje do niego idealnie! Się rozczuliłam!:loveu: Quote
Soema Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 fufu napisał(a):To samo powiedziałam, jak zobaczyłam zdjęcia. No śliczniusi jest :loveu: A jaki łobuz :eviltong: wczoraj mordował ręcznik papierowy, którym go z mleka wytarłam wcześniej. Jak chciałam zabrać, to pieron zaczął warczeć i mnie złapał zębami :mad: wieczorem wstawię fotki :razz: aa no i butla już jest bee :shake: bo za długo schodzi z jedzeniem, gryzie smoka, wygłupia się. Woli już miseczkę. Quote
irenaka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Soema:loveu:, dziękuję za podesłanie wątku. Zakochałam się:placz: Ostatnio strasznie kochliwa jestem:oops: Czy Ty jesteś w Krakowie? Strasznie bym chciała tego malucha poznać:evil_lol: Quote
Soema Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jestem w Sandomierzu... Nie wiem, czy będę w Krk w najbliższym czasie.:-( Walczę z telefonem, bo chcę zdjęcia zrzucić, z aparatu też będą :) tylko przy tym brzdącu czasu małoo, a i do tyłu chodzę, bo śpię też niewiele :) Quote
Soema Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 taki jestem duży, że mam miseczkę (najmniejszą jaką się dało) a tak kapituluje.. :loveu: Quote
Recommended Posts