Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema - CUDNY!!! :loveu:

I jestem wysoce zbulwersowana tuczem pozornym! Jak tak można- niby odpowiedzialna kobieta, a psie dziecko głodzi! Tę butelkę ze smoczkiem bez dziury podtykałaś mu tylko po to, żeby TZ mógł foty zrobić i żeby można się było cioteczkom pochwalić, a potem co? Mleczko do kawki? :evil_lol:

A tak na serio - więcej fotek dobra kobieto! :razz:

Posted

Foty - w piątek wieczorem, mam już podobno neta w domu, a tam i aparat i kabel do telefonu.. Dlatego teraz tylko mms.:oops:
Tu w Wwa z tatą jestem, uśmiał sie z nas jak nie wiem, bo ja naprawdę zdezorientowana byłam o co małemu chodzi :oops:

Myślę nad oryginalnym imieniem, żeby jakoś wołać na niego, a nie tylko cmokać non stop :roll: bo Klucha jest meega bystra. Muszę zainwestować teraz w jakieś delikatne gryzaczki, bo już misia morduje ze skutkami.. miś się uzewnętrznił :diabloti: ino wióry lecą...:roll:

Posted

Soema napisał(a):
Foty - w piątek wieczorem, mam już podobno neta w domu, a tam i aparat i kabel do telefonu.. Dlatego teraz tylko mms.:oops:
Tu w Wwa z tatą jestem, uśmiał sie z nas jak nie wiem, bo ja naprawdę zdezorientowana byłam o co małemu chodzi :oops:

Myślę nad oryginalnym imieniem, żeby jakoś wołać na niego, a nie tylko cmokać non stop :roll: bo Klucha jest meega bystra. Muszę zainwestować teraz w jakieś delikatne gryzaczki, bo już misia morduje ze skutkami.. miś się uzewnętrznił :diabloti: ino wióry lecą...:roll:

No to może CMOK ;) blisko smoka i cmokania zarazem!

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a ja ma bazarek z piszczałkami :cool1:

Gdzie?:eviltong:
Ty chcesz żebym w bezsenność wpadła, albo zamordowała zabawkę?:-o

Teapot, Ty to chcesz żeby się ludzie ze mnie śmiali?:eviltong:

Posted

Jejku, jak ja się cieszę, że mały ma się tak dobrze :multi:

Słodki kluseczek z niego :loveu:

Soema, bardzo Ci dziękuję.

Posted

Soema napisał(a):
A my będziemy mieć zdjęcia :) jak tylko Chita zgra na komputer :)
Wszyscy są zakochani w małym, nie da się inaczej ;)

jestem jestem dotarlam po wspanialym pobycie w Brodnicy:loveu:,rano czeka mnie krotki wyjazd i przy okazji kupie kabel i zgram foty a troche tego jest wiec cierpliwosci:lol:Bandziora sie nie da opisac to jest CUDO, spal mi na szyi albo we wlosach a z Soema poprostu kocha sie bawic, z jej palca robi sobie gryzaka wiec zabawaki zbedne:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

:)
Ty to spać idź, bo dziś chyba nie spałaś nic.. Tak to jest jak się zakocha :evil_lol: żebyście widziały, jak Chita dziś w nocy małego niańczyła, ja nawet dłużej sobie pospałam :eviltong:

Posted

Może być imię Tofi? Bo my na niego Bandzior wołałyśmy :oops::eviltong:
on jest u mnie tydzień.. Jak przyjechał, to pełzał, nie miał żadnego ząbka, jadł z butli..
Teraz biega za mną, ma górne i dolne ząbki, szarpie mi rękę, atakuje kapcie, spodnie, dywan :) ogonek mu szaleje:loveu: butla już nie taka fajna jak miseczka, bo się je długo, gryzie smoka tak śmiesznie. Wie kiedy robię mleko i gdzie jest miseczka, choć je z niej drugi dzień.
i już prawie wszystko widzi, choć oczka jeszcze niebieskie troszkę..

Posted

chita napisał(a):
z niego to taki Toffik:evil_lol:ehhh tesknie za tym szkrabem:shake:

Możemy Ci takiego znaleźć ;) TŻ był za :eviltong:
a ta astka.....

Posted

Doda_ napisał(a):
Ooo jak urósł :crazyeye: Śliczny maluszek :loveu:

To samo powiedziałam, jak zobaczyłam zdjęcia. No śliczniusi jest :loveu:

Posted

fufu napisał(a):
To samo powiedziałam, jak zobaczyłam zdjęcia. No śliczniusi jest :loveu:

A jaki łobuz :eviltong: wczoraj mordował ręcznik papierowy, którym go z mleka wytarłam wcześniej. Jak chciałam zabrać, to pieron zaczął warczeć i mnie złapał zębami :mad:
wieczorem wstawię fotki :razz:

aa no i butla już jest bee :shake: bo za długo schodzi z jedzeniem, gryzie smoka, wygłupia się. Woli już miseczkę.

Posted

Soema:loveu:, dziękuję za podesłanie wątku.
Zakochałam się:placz:
Ostatnio strasznie kochliwa jestem:oops:
Czy Ty jesteś w Krakowie?
Strasznie bym chciała tego malucha poznać:evil_lol:

Posted

Jestem w Sandomierzu... Nie wiem, czy będę w Krk w najbliższym czasie.:-(
Walczę z telefonem, bo chcę zdjęcia zrzucić, z aparatu też będą :)

tylko przy tym brzdącu czasu małoo, a i do tyłu chodzę, bo śpię też niewiele :)