Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yana napisał(a):
czyżby teściówka zajrzała na wątek :razz::evil_lol:

Spokojnie Yana, jej to nie grozi jeśli nie dostanie odpowiedniego impulsu :)

Posted

Soema napisał(a):
OO 3 kilo :loveu: rośnie chłopak, aż miło :) i mądry.. Tylko zazdrościć ;)
jak z gryzieniem? Zęby zaczyna gubić?:eviltong:

Tiaaa, chce gryźć wszystko co się da, a zwłaszcza nasze ręce :) hmmm. Ciekawe skąd mu się to wzięło? Czy ktos tu za gryzaka swego czasu nie robił?:P Jak tylko widze ze zabiera się za gryzienie czegoś czego nie powinien od razu podkładam mu gryzaka, albo sznurkowa zabawkę (czasem podgryza jak chce się bawić). Skacze po nogach i drapie <auć!>

Posted

3.9.2009 - Drugie szczepienie Tofika...

Dziś wreszcie byliśmy u weterynarza się zaszczepić... (po raz drugi)
Teraz już rozumiem co Soema miała na myśli mówiąc, że nigdy nie zapomni jego wzroku...Tofik jak nigdy dostał adrenalinki i przez całą drogę wariował, wyrywał się i gryzł mnie, potem stwierdził ze ma czas na zabawę i się tak nakręcił, że nawet u weterynarza gonił jak wariat. Boszzz.. skąd on ma tyle energii??? <szok> Na zaszczyk juz nie zareagował jak ostatnio... już wiedział co się święci...Po szczepieniu dalej brykał jeszcze przez jakieś pół godziny...A pan doktor? mimo ukłucia dalej jest spoko gość dla niego :) (skakał mu na kolana) :D

Posted

No tak: Nie może być za pięknie :(
Tofik bardzo źle zniósł szczepienie i po kilku godz. ledwo chodzi i go boli, ciężko stwierdzić co...Nie da sie nawet wziąć na ręce bo piszczy i gryzie...:(

Posted

z tego co mi wiadomo to Tofik ma gorączke, co powoduje ogólny bół i rozzłoszczenie. niestety nie ma najnowszej informcji - -- w pracy --
AgnS po 20stej powinna sie pojawic online

Posted

spokojnie. SoE .. naprawde wszystko jest pod kontrola. takie mogą byc objawy, zeczenie goraczka sennosc a nawet wymioty

wet poradzil . nawet AgnS poszła do apteki poł czegośtam :P

Posted

Po coś tam :mdleje:
dobra, nie panikuje... ale wiem gdzie mieszkacie :mad::eviltong:
Taki miał być dzielny, jeszcze żaden psiak tak nie zareagował na szczepienie u mnie..:roll: i chyba dobrze, bo bym na zawał zeszła :oops:

Posted

Soema. Też pierwszy raz widziałam taką reakcję :crazyeye: Nie przejmuj się ja właśnie spańkowana dzwoniłam do weterynarza, ale już jest ok. Nawet się bawi :D
I o dziwo obyło się bez środka przeciwgorączkowego :)

Posted

[quote name='Soema']Ale Ci Chita zeszło..:mad:
ale on był mysiaaa :loveu: nie do poznania :)

ttee a Ty badz mila bo reszty nie wstawie:eviltong:

jak widac Toffik u Soemy nie mial lekko....dostwal jesc co jakies 3h:evil_lol:

uczyl sie tanczyyc:p

i tak sie odpacał:evil_lol::loveu:

cdn....

Posted

Matkoo.. Jaki on był... :P Eee tam. Dalej jest słodziutki :)

Co do straszenia...Chyba mu się to spodobało :P Wiecie jaki on numer dzisiaj nam wykręcił??? <szok> Mamy remont w łaziene...Tofik postanowił się gdzieś zaszyć. I tak się schował ze go szukaliśmy przez pół godziny po całym domu, wołaliśmy a on nic.
Już na klatkę wyszłam sprawdzić czy nie wywędrował niepostrzeżenie...(nie było go)
Płacz miałam na końcu nosa...
usiadłam na łóżku i wołam dalej , choć już zwątpiłam że jest w domu :placz:
Nagle ... jakby coś za łóżkiem się ruszyło... Patrzę Tofik leży..."No chyba mu się nic nie stało" - pomyślałam. Dotykam go a ON patrzy na mnie zaspanym wzrokiem pytając "..ale o soo chodziii, Czego mnie budzisz?":razz:

Aha: Dziś stwierdził ze zabawka piszczałka tez jest fajna :D Nawiasem mówiąc Christian mu ją kupił :D