Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jaki Ty skromny....:diabloti: tak godne uwagi, a ja Fotosikowi ostatnio zapłaciłam :angryy: nie mogłeś wcześniej na to wpaść? A miny Mego Szczęścia - nie chciałbyś widzieć, uwierz :p "wezmę wolne jak będziesz w Krk".... Uh.. ale ogrzewanie zbędne w takich momentach :eviltong: W niedzielę wracam, muszę mieszkanie ogarnąć i się dostosuję na tygodniu :) Quote
zarskraf Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 no no no rmalnie uwierz mi ze w tygodniu mam wolne :D :] sugeruję środek lokomocji tram-way , jako bilet one way ticket :> Rondo Kocmyrzowskie 1 - > Salwator 1 - > Wzgórza Krzesławickie 5 - > Krowodrza Górka 5 - > Wzgórza Krzesławickie 9 - > Bieżanów Nowy 9 - > Mistrzejowice 10 - > Łagiewniki 10 - > Os.Piastów 14 - > Bronowice 14 - > Mistrzejowice 16 - > Mistrzejowice 16 - > Walcownia 17 - > Kopiec Wandy 17 - > Os.Piastów 21 - > Os.Piastów 21 - > Pleszów 40 - > Borek Fałęcki 40 - > Os.Piastów 132 - > Kombinat 132 - > Nowy Kleparz 142 - > Os.Na Stoku 142 - > Prądnik Czerwony 152 - > Aleja Przyjaźni 152 - > Olszanica 172 - > Bronowice Małe 172 - > Kombinat 501 - > Kombinat 501 - > Mydlniki 604 - > Azory 604 - > Kombinat wszystkie drogi prowadzą do mnie :> a kto ochłonąć musi można . z Carrefour-ra czasem człowiek dostrzega z oddali to, co ma tak blisko" so dude, take care, & fly far far away, behind red line ... powierzyłby Paul Anka :diabloti: Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 One Way?:mdleje: ja wiem, gdzie mieszkacie, wiem jak dojechać :eviltong: osiedle też znam, bo kiedyś, kiedyś roznosząc ulotki:p pogonił nas moher z osiedla obok z bloku 14 :razz: Quote
zarskraf Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Skontaktuj się z Asią, może sie uda Together :> Było by Fajnie, przy jakieś herbatce :> no marki nie powiem, wystarczy ze doszukać się już można ... Quote
zarskraf Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jutro i pojutrze bedziemy w domq. moze soe zagladniesz? Quote
Soema Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zarskraf napisał(a):Jutro i pojutrze bedziemy w domq. moze soe zagladniesz? Wracam do domu jutro :oops: nie bij - wytłumacz... Choć jeszcze zobaczę, jak z tą pogodą.:shake: bo miały być grzyby.. a dziś dostałam mms - 20cm śniegów :mdleje: Quote
AgnS Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dziś Tofik po raz pierwszy zobaczył śnieg. heh śmiesznie to wyglądało... biegał jak szalony po śniegu, a z drugiej strony było mu zimno wiec chciał się przed nim schować. Sam nie wiedział chyba czego chce :) Druga nowość... Tofik podlewa każde drzewko :D chyba wszedł w nowy etap swojego życia :P Quote
Soema Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jak on szybko dojrzewa...:loveu: pogoda faktycznie urocza.. w sam raz na przeziębienia :shake: a ja tydzień temu w krótkim rękawku śmigałam :-( buu nie lubimy śniegu :oops: Quote
zarskraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no narescie mam link :DDDD mam troche zaleglosci .. wiec wieczorkiem patrz 24 sie nazbiera - i fot i opisów. dodam tylko za dzis tofik był u weterynarza ... Quote
Soema Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A czego był? Ja, jako prawowita szajbuska, musiałam przeszukac kilka stron wątków, a Ty jednego znaleźc nie mogłeś :razz: [SIZE=1]niby ja tu jestem informatyczny gamoń:eviltong:[/SIZE] [SIZE=1]aa mam boksera[/SIZE].. Quote
zarskraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no nie mogę się oprzeć ................ tylko jedno .. teraz [IMG]http://img.odsiebie.com/thumb.php/125675203675.JPG[/IMG] [URL="http://odsiebie.com/pokaz/6514955---62dd.html"][/URL] [URL]http://odsiebie.com/pokaz/6514955---62dd.html[/URL] Quote
Soema Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Musisz zmienić rozmiar foty, bo się ekran rozjeżdża i mod pewnie niedługo wpadnie i na linki pozmienia :mad: A co Chris robi w posłanku Toffiego?!? Quote
zarskraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 raczej pytanie od kiedy tofi spi z chrisem :lol: Quote
AgnS Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Soema']A czego był? Ja, jako prawowita szajbuska, musiałam przeszukac kilka stron wątków, a Ty jednego znaleźc nie mogłeś :razz: niby ja tu jestem informatyczny gamoń:eviltong: aa mam boksera.. 28.10.2009 - Tofik udał się na zabieg...od dziś już nie będzie mógł... Quote
AgnS Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Soema']A czego był? Ja, jako prawowita szajbuska, musiałam przeszukac kilka stron wątków, a Ty jednego znaleźc nie mogłeś :razz: niby ja tu jestem informatyczny gamoń:eviltong: aa mam boksera.. A tego Boksera to masz na stałe czy tymczasowo :P heh Quote
Soema Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='AgnS']28.10.2009 - Tofik udał się na zabieg...od dziś już nie będzie mógł... I dobrze mu :evil_lol: jak będziecie chcieli powiększyć rodzinę, to służę pomocą :cool1: [quote name='AgnS']A tego Boksera to masz na stałe czy tymczasowo :P heh Tymczas... i mam nadzieję, że tak zostanie:eviltong: na razie pojechał się wywczasować w weekend, do drugiej Ciotki :) A jak Wy się czujecie?:) Quote
AgnS Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jak widać na nadmiar czasu nie narzekamy... Widzę ze Rafał nie zdążył wkleić zdjęć :) Może dzisiaj nam się uda :D Trzymaj kciuki :evil_lol: a ja może coś więcej napiszę później :) Quote
Soema Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 My czekamy cierpliwie... i tak każdy zalatany :shake: Quote
AgnS Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Z życia Tofika::loveu: Soe. Kiedyś pytałaś jak zareagował Tofik na Gabi: Otóż, z perspektywy czasu, stwierdzam, że był cholernie o nią zazdrosny...Jak tylko zaczynałam karmić ją to on wyczyniał różne dziwne rzeczy w domu udając, ze mu się właśnie strasznie chce na siku...Drapał w drzwi, łapał za smycz i biegał po całym domu jak oszalały... Na szczęście już mu to przeszło. Teraz czeka grzecznie na swoją kolej.Pcha się na kolana, ale wie że pierwszeństwo ma Gabi i Chris, a potem ON... Co do relacji z Chrisem , to śmieję się, że nadają na tych samych falach. Tego się nie da opisać, to musisz po prostu zobaczyć. Powiem tylko, że Gdzie Chris tam i Tofik i odwrotnie. wszędzie razem... i to nie ważne, że czasem sobie "kuksańce dadzą" :) Zachowują się jak typowe rodzeństwo - bija się a za chwilę kochają.:crazyeye: Quote
Soema Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Będziecie w weekend w domu, kiedy małżonek ma wolne?:) Wybiegam swojego stwora, żeby mi nie zeżarł pokoju i może odwiedzę.. jak mnie chcecie jeszcze :oops: Quote
AgnS Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Soema']Będziecie w weekend w domu, kiedy małżonek ma wolne?:) Wybiegam swojego stwora, żeby mi nie zeżarł pokoju i może odwiedzę.. jak mnie chcecie jeszcze :oops:[/QUOTE] Pewnie , ze chcemy :) Rafał chyba ma niedzielę wolną , ale jeszcze muszę się upewnić :) Quote
zarskraf Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 21 letni własiciel odsiebie.com zaczoł nowe zycie. Obecnie dostep do serwera niemozliwy. przez co obiektywne problem z wrzuceniem fot. Pernamentny brak czasu uniemożliwia mi siedzenie przy komputerze (12h w pracy :/ ) i szukanie alternatyw do podesłania Fot. Osoby zainteresowane fotami MUSZA sie uzbroic w cierpliwosc. Oczywiście nie dotyczy to naszej kochanej SOE, która musze wrescie poznać. Mój kochany świrusek bez granic, gdzie prócz zajęć z psorem, pieskiem ciaglę ... błaga, nawojując do bycia człowiekiem ... Spokojnie, z czasem, wiekiem nagle. Stworzy bunkier, ideałów szajbusów, którzy walecznie do końca, przekazują czynem .... , nie lada wyczynem, było Tofika w Krakowie, osadzić, ... w rodzinie świrusów z przypadku.. żyje, w miłości dostatku .... ... :shake::diabloti: Quote
chita Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 bunkier szajbusow, rodzina świrusow.... taaa to cos na miare dogo:loveu::diabloti: Dobrze sie sie Tofik z 'siostra':loveu: dogaduje w koncu nie jest juz najmlodszy w rodzinie:evil_lol: Quote
Soema Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie wiedziałam, że oddałam Tofiego do AŻ tak wyjątkowo uzdolnionej rodziny :loveu: no to kiedy wolne? Żebym mogła nawiedzić?:) Quote
zarskraf Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nawet sobota i niedziela wolna. . Wiec do wyboru do koloru.. jak ci pasuje. Napisz na @ lub pw Quote
Recommended Posts