Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia śliczne :):) jak i modele :loveu:
Tofi ze mną nie spał, tylko rano jak chciał się poprzytulać :) a rozpieszczony jest...:oops: i pewnie mu zostanie :diabloti:

Posted

Dziś awansowałem. Dziś zostałem zaakceptowany jako Samiec Alfa

Byliśmy na polu...
pomimo iż Chris biegł , Tofik bawił się i hasał w pobliżu kilka metrów i mnie nie odstępował...

Nawet nie wyobrażacie sobie jak bosko wyglądał Tofik w gąszczu trawy. zielono dookoła i tylko głowa Tofika szukajaca mnie...

wokół oczywiście sensacja,
okrzyknięty Małym Cliffordem, tłumaczyła mama swojej kilkuletniej córce ..[...] tylko jedna pani nie mogła zrozumieć kiedy powiedziałem
nie, nie tesni za mamusią , On mamusi nie miał ....

ale miał Soemę.. swojego aniołka, i dużo szczęscia...

Raz jeszczę gratki , dla tych którzy są tak pozytywnymi ^^Świrusami^^
http://zagloba66.prv.pl/0548 Tyle slonca-N.Kukulska.mid

... cdn

Posted

'Świrus' wziął sobie pewne słowa do serca z rozmowy telefonicznej :)

miło czytać wpisy pełne miłości i zafascynowania tym maluchem...
Ja się staram nie myśleć..:oops: oczy się mi pocą :roll:
cieszę się że Krystian już trzyma z Małym :lol: no w sumie to nie pająk :mdleje:

Posted

wypałata 10tego wiec i szcepienie o ilka dni sie odwlekło....

jak na razie maluch został zaopatrzony w gryzak ze skóry, szelki (za duze jeszcze ]:> gryzak supełek, którymi bawi sie na przemian

do tego złota beczułeczkę dopietą do obroży z nadresem nazwą psa i kontaktem :)
..

Tofik wogóle nie sika na podłogę, ewentualnie na podkład jesli na czas nie zauważymy..

wieczorkiem uaktualnie dane by nie wypalić tematu ( troszke mi sie spieszy ...):evil_lol:

Posted

Oczka mu się zmieniły.... :)
to jest mały bystrzak, cieszę się bardzo, że się spisuję.
Ja wiedziałam, że ona nadal rozpieszczany będzie :evil_lol:

Posted

a poniżej dzisiejsze fotki....

założono mi obrożę, bym lepiej pilnował domu i braciszka:) i nieśmiertelnik z danymi gdzie mieszkam, bym nie zaginął

TAAAAAAKi teraz jestem .....
:razz:

Posted

[quote name='zarskraf']no wiesz... nie wiem czy mogę brzuszek małżonki pokazywać publicznie :P

choć zawsze mozna rzec - to Gabi :D
A ja widziałam i jest śliczny :) w sumie to może śliczna :hmmmm: śliczna brzuszek..:eviltong:a jak z gryzieniem? No i jak stosunki z Krystianem :) a terenów macie wokół faktycznie mnóstwo... rozglądałam się jak odjeżdżałam :oops:

Posted

zarskraf napisał(a):
swoją drogą Soemi nie mysł tak intensywnie o Tofiku, bo mi wczoraj w nocy okolo 23- 0:30 czkawki dostał ....:cool1:

:oops::oops:
graliśmy w karty i tak wspominaliśmy, jak on głupawki dostawał czasem... :eviltong:
no co? Tyle tylko mogę....:niewiem:

Posted

wiesz co ...
Chris jest dla niego jak braciszek, nie przez przypadek takie opisy fotkom nadałem ...

Napewno już sie go nie boi (pies).. i choć czasem nadgorliwa miłość małego człowieczka do psiny jest problematyczna i dokuczliwa... zawsze przychodzi, wygłupiają sie i żartują....

czasem gdy smacznie Tofik drzemkę sadzi budzi go Chris.. i tu troche wytrąca go z rytmu systematycznego robienia siku ...

podkład ratuje zycie :)

co do gryzienia...

dziś trcohę podpadł.. zrobi dziurę w nowym dywanie z ZigZakiem, na szczęście Chris wybaczył, bo i jak można się na niego długo gniewać..

AgnS odziedziczyła po "pierwszej mamusi" gryzienie i zadrapania, jak na razie żyje i dzielnie to znosi .. raz na 9 miesiecy kilka kropelek krwi uronić można :DDD

według relacji świadków twierdzi się (Chris) że Tofik trajtuje AgnS jak swoją mamusię, ciekawę co o tym myśli obgadywany :>

Posted

[quote name='Soema']:oops::oops:
graliśmy w karty i tak wspominaliśmy, jak on głupawki dostawał czasem... :eviltong:
no co? Tyle tylko mogę....:niewiem:

zawsze na kawę zapraszamy :> może wreście "Blondi świruskę" zobaczę

Posted

Biorąc pod uwagę, że obgadywany prawdziwą mamę miał niestety krótko... tą 'pierwszą, nienormalną :diabloti:" zdecydowanie dłużej może mu być wszystko jedno :eviltong:
ważne, że na widok psiaków i dzieci machał tak ogonkiem, że mało co nie odleciał :) więc może wie, że on pies :lol:
ehh.. takie 9 miesięcy to fajne, ale żeby TŻ zawału nie dostał, nie będę zazdrościła, bo jeszcze wykraczę.. :roll:

a mi się tęskni za tym kurduplem troszkę.. wproszę się na poadopcyjną..:razz:

Posted

a swoja droga chciałbym przenieść wątek do fotostory

ten dział ma inna specyfikę,i niekiedy gasi chęć przekazania odrobiny ciała histori psiaka, którego miało nie być....

prosiłbym jeśli macie kontakt z fufu o taka interwencje

Posted

[quote name='zarskraf']a swoja droga chciałbym przenieść wątek do fotostory

ten dział ma inna specyfikę,i niekiedy gasi chęć przekazania odrobiny ciała histori psiaka, którego miało nie być....

prosiłbym jeśli macie kontakt z fufu o taka interwencje
Napiszę do moderatora, on przenosi wątki :)
ale wiecie z czym to się wiążę, z duuużą ilością zdjęć :evil_lol: