Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:)
Maleństwo jest urocze :) póki co karmię go buteleczko dla szczeniąt, pięknie ssie i dużo. Chuda bida jest, już pomału się uczy nie siusiać na swoje posłanko, dopomina się ściągnięcia, oczywiście nie tak głośno jak jedzenia ;)
Jak się naje, wysiusia to ma taki dobry humor, że zaczyna mnie gryźć, albo misia. Dopiero mu się kiełki wyżynają :)
Pobudka była o 4 i o 7.
Strasznie niemrawy jeszcze jest, łapki mu się na podłodze rozjeżdżają ale bardzo się stara trzymać pion :lol: zuch :loveu:

Musimy go jakoś nazwać :)

Posted

Niesamowicie się cieszę, że maluszek bezpieczny i pod taką wspaniałą opieką :multi:

Soema, koniecznie wymyśl jakieś imię!

Drugi maluch zostaje na stałe w DT. Panie bardzo już psiaka pokochały :loveu: W razie jakichś problemów będą do mnie dzwonić. Wypytały wczoraj, jak się opiekować maleństwem, jakie mleko kupić i ogólnie co i jak. Jest dobrze :)

Posted

Dzięki :)
mały jest cuuudowny !
Niestety, ja mam straszne problemy z internetem, na dodatek popsuł mi się laptop i nie mam neta awaryjnego. Zdjęcia robię, dużo zdjęć - obiecuję, że jak tylko będę miała naprawiony internet to od razu wstawię :) ale proszę o cierpliwość :oops:
Maleństwo na pewno będzie rozpuszczonym psem :loveu:
wszyscy ciągle zaglądają, czy może już wstał.. choć wiemy, że jak on wstanie to usłyszymy o tym :evil_lol:

aa mamy za sobą pierwszą kupkę u nas :multi:mały się napracował :mdleje:
a ja uśmiałam.. Bo on mimikę ma zabójczą :) waży 660g - potwór :cool1:
apetyt dopisuje, siusiu u siebie robić nie chcę, domaga się wyniesienia :)

Posted

Gratulujemy kupy :lol:

Niesamowicie się cieszę z takich dobrych wieści!!! :multi::multi::multi:

Nikt już nie dorzuci się do kosztów transportu? :oops:

Posted

Żałuję,. że nie mogę wstawic zdjęc... :shake: dopiero w piątek.
Pochwalilibyśmy się :) wszystko jest w porządku, nawet lepiej :)
lepiej chodzi, choć nadal szybciej do tyłu niż do przodu :razz: jak krzyknę, np. do mamy gdy jest na parterze, to Mały szczeka :lol: siusiac nie chcę u siebie. Zwiedza dom, mieszkanie :) macha ogonkiem aż miło.
Ten jego krzywy nosek jest boski :loveu:
ale w nocy to ja śpię.. 2-3 godziny..:mdleje: a bo to siusiu trzeba, a to zjeśc.. No poprzytulać i oczywiście gryźc mnie swym brakiem ząbków:evil_lol:
choć powiem Wam, że ma już kiełki 'na powierzchni" i góra mu idzie..

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no ja cierpliwie czekam na zdjęcia

Wysłałam Fufu mmsy, może uda się jej wstawić wcześniej :)
jak nie, to mogę mms wysłać :eviltong:

Posted

CoolCaty napisał(a):
Ło matulu - jaki kurdupelek :loveu:

GoskaGoska napisał(a):
jakie piękności :loveu:

halbina napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: kochany!

Nic dodać, nic ująć :loveu:
No, oprócz tego, że on straszny złośnik jest :) warczy, znaczy bulgota coraz częściej :eviltong: już mu ząbki u góry wychodzą i zaczyna się rzucać na wszystko.. Gania za tatą najchetniej, bo to jego 'starszy brat' od zabaw i wychowania :evil_lol: zaczyna gryźć pieron kapcie.

Wczoraj, przy karmieniu, wpadł w furie.. warczał rzucał się.. Myślałam, że nowy smoczek mu się nie podoba albo coś nie smakuje.. okazało się..:oops:
że smoczek nie miał dziurki...:niewiem: i mały ssał, ssał i nic, no i się wkurzył na mnie :oops:

a jak on ogonkiem macha :loveu: jak się cmoka, to leci szczęśliwy, choć niemrawy jeszcze :) w nocy jest mniej spokojny niż w dzień, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej ;)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
:mad::mad::mad:co ty się ciotka znęcasz nad psiakiem :mad::mad::mad: niby jeść dajesz, a dziurki w smoczku nie robisz

:oops::oops::oops: nie bij... wytłumacz...:roll:
No bo co to za smoczek - bez dziurki?:crazyeye:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no hm moze nie jestem tak bardzo w temacie, ale sporo smoczkow nie miało dziurek - sama robiłaś jaką chciałas czy malutką czy duża w zaleznosci od wieku dziecka i rodzaju pokarmu

To jest 3 smoczek.. i wszystki zawsze miały :roll: bo to do mleka dla szczeniąt buteleczki. Będę pamiętała, zresztą mały mi przypomni :eviltong:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Soemo...pisz o jego sukcesach...i Waszych!To bardzo potrzebne odetchnienie!:loveu:

Wiem Kochana, dlatego Wam watek podesłałam. Bo ja mam teraz dni pełne uśmiechu :) i mega wory pod oczami :evil_lol:

Maluch już nie pełza prawie, a bryka :) wczoraj, nie pytajcie - nie wiem czemu, podczas zabawy z moim tatą, swym 'starszym bratem:diabloti:' tak się rozbrykał, że stanął pionowo na swych przednich łapkach :lol: nawet się nie wywalił, za to maaaachał ogonkiem, mało nie odleciał.

Ale jest mega humorzasty.. taka pchła, a pokazuje co mu nie pasuje. Ale to też pewnie dlatego, że jest jedynakiem i nas ma za rodzeństwo.
Taka śmieszna kulka się zrobił. Chodzi, zwiedza, skacze - ma ewidentnie swój świat :loveu: ale na cmokanie biegnie, aż się mu łapki rozjeżdżają :)