Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

Marysiu aż poczerwieniałam....Dziekuje .
Staram się .Właśnie zaraz jak pozbieram ,,miny,,na wybiegu idziemy na spacer .
Wczorajszy był już lepszy .Ciągnie ,ale już wyczuwa ze robi żle i koryguje swój marsz.
Cieczka w toku .

Posted

Wierzę, że każdy następny spacerek będzie lepszy i spokojniejszy od poprzedniego.
Kolejna wizyta Pani Sylwii i kolejne zalecenia doprowadzą w ostateczności do dobrego domu dla Kseniutki

Posted

Marinka napisał(a):
Wierzę, że każdy następny spacerek będzie lepszy i spokojniejszy od poprzedniego.
Kolejna wizyta Pani Sylwii i kolejne zalecenia doprowadzą w ostateczności do dobrego domu dla Kseniutki

Wracając jedną stronę wcześniej potrzebne jest ubranie dla Kseni.....Może lepiej kupić w zoologicznym?Ile kosztuje?

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Wracając jedną stronę wcześniej potrzebne jest ubranie dla Kseni.....Może lepiej kupić w zoologicznym?Ile kosztuje?

Pewnie uzależnione jest to od rozmiaru oraz sklepu

Posted

Napewno! Może dlatego najlepiej będzie jak Funia kupi Kseni ubranko i wyśle kase. Nie ma co w ciemno kupować ....

Funia wyśle kasę :crazyeye::evil_lol:

Posted

Marinka napisał(a):
Funia wyśle kasę :crazyeye::evil_lol:

DIABLE :D Zle napisałam chodziło mi o to , żeby Funia kupiła ubranko :P na Sylwestra dla Kseni i wysłała fakturkę:D do SHA.

:bigcool::bigcool::bigcool::peace::B-fly::B-fly::ylsuper::ylsuper::snipersm::snipersm::-x:-x:painting::painting::cooldevi::pepsi::pepsi::cunao::drinking::knajpa::beerchug::eating::drink1::kaffee_2::drinka::facelick:

Posted

Napewno! Może dlatego najlepiej będzie jak Funia kupi Kseni ubranko i wyśle kase. Nie ma co w ciemno kupować ....

Niestety Moniko nie zakupię ubranka .....Z prostej przyczyny ....Nie mam pieniędzy .

Posted

Ciotka Taks organizuje bazarki kubraczkowe (nie wiem, czy w tej chwili), napiszcie do Niej.
Ona szyje świetne kubraczki, smycze, szelki itp. u niej można zamowić ubranko na konkretnego psiaka, na dokładny wymiar. Ja kiedyś zamawiałam dla tymczasowiczki Dosi i było świetne.

Posted

Pozostałe filmiki z Ksenią - pierwszy jest z lipca tego roku

[video=youtube;61ma4C_NiBI]http://www.youtube.com/watch?v=61ma4C_NiBI&feature=autoplay&list=ULMQyd6w-zQIU&lf=mfu_channel&playnext=5[/video]

ten z grudnia zeszłego roku

[video=youtube;MQyd6w-zQIU]http://www.youtube.com/watch?v=MQyd6w-zQIU&feature=related[/video]

Posted

No to Marinko zapytaj:P

Wysłałam pytanie do Taks :) Zadzwoniłam do Funi:)
Jutro ma sprawdzić ile taki kubraczek kosztowałby w sklepie.
Uzgodniłyśmy, ze 50 złotych, które jej wysłałaś poszłoby na koszt ubranka

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Ok. Słuchajcie napisała do mnie znajoma..i zaproponowała ze moze za darmo uszyć kubraczek dla Kseni

Cześć,
na wątku o Kseni czytałam, że potrzebujecie ubranko dla niej, mogę uszyć gratis ale w takim stylu jak na załączonym linku:
http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtt...m-brazowy/3291
ostatnio szyłam takie dla mojej Chili.

No to korzystajmy. Poproś dziewczynę o szablon wzięcia rozmiarów i dzwoń do funi z prośbą o nie