sunshine Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Verona ma klawe spojrzenie :D pozazdrościć takiej bandy:) Quote
Baski_Kropka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Aleksandra95']Sąsiad jej nie pilnuje ciągle ją odprowadzam do domu,ale i tak zaraz biega... Atakuje każdego psa... kiedyś mało co mi mojej suni nie zagryzła teraz już za TM [*] Koleżanka ostatnio była ze swoją owczarką na spacerze to się na nie obydwie rzuciła ... ugryzła koleżankę w nogę jak broniła swojej suni ogólnie staje się agresywna dla ludzi i zwierząt... ale to niestety wieś...:([/QUOTE] Najgorsze jest to, że w tym wszystkim ucierpi w końcu pies...bo albo ją coś rozjedzie, albo ktoś sie wkurzy i psa każą uśpić bo kogoś pogryzie, albo ktoś z wredności psa otruje :/ smutne to :( [quote name='sunshine']Verona ma klawe spojrzenie :D pozazdrościć takiej bandy:)[/QUOTE] Banda jak się patrzy. Mam nadzieje że się pchlarze szybko ogarną :D Bo mi sie ta ferajna za niedługo powiększy a do tego potrzeba panowania nad psiakami buehehe...najwyżej zajadę z nimi nad morze :D Quote
Vlk Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Aleksandra95']Sąsiad jej nie pilnuje ciągle ją odprowadzam do domu,ale i tak zaraz biega... Atakuje każdego psa... kiedyś mało co mi mojej suni nie zagryzła teraz już za TM [*] Koleżanka ostatnio była ze swoją owczarką na spacerze to się na nie obydwie rzuciła ... ugryzła koleżankę w nogę jak broniła swojej suni ogólnie staje się agresywna dla ludzi i zwierząt... ale to niestety wieś...:([/QUOTE] a próbowałaś zwykłej rozmowy z właścicielem? Wiem, że to wieś ale może warto porozmawiać z jakimś miejscowym policjantem? Nie wiem czy na wsi nazywa się to dzielnicowy ;) żeby anonimowo, bo wiadomo jak to czasem na wsi bywa. Żeby potem życzliwy sąsiad nie podsypał psom strychniny albo czegoś Quote
przeszlus Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Wiem, że to wieś ale może warto porozmawiać z jakimś miejscowym policjantem? Nie wiem czy na wsi nazywa się to dzielnicowy ;-) żeby anonimowo, bo wiadomo jak to czasem na wsi bywa. Żeby potem życzliwy sąsiad nie podsypał psom strychniny albo czegoś dzielnicowy na wsi :cool3: :lol: :evil_lol: :diabloti: U nas było kilka przypadków że psy były trute trutką na szczury Quote
Aleksa. Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ech... rozmawiałam z sąsiadem,ale on mówi,że ona ucieka kiedy on gdzieś wyjeżdża samochodem... i w ogóle się go nie słucha... przy mnie jest szczęśliwa a jak dochodzę do jej domu kładzie się na plecach... jak to pan mówi "niech zobaczy gdzie jej lepiej tam czy w domu" Quote
aniolek666 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Witamy wpadamy z rewizytą śliczny psiak:loveu: http://lh6.ggpht.com/_mnhBa06hfZM/TLGmduu62AI/AAAAAAAACJE/geWXzK8fJMo/s800/IMGP2990.JPG jaki kudłaty słodziak:loveu: Quote
Baski_Kropka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Kilka zaległych działkowych z białaskami :) Moja krówka :) Już się wypasła :) Kropiszcze :) Zabaaaaawa! Kły :D Quote
Baski_Kropka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Na działce zakwitła miłość :D Obserwator kundelek ;) I to tyle ;P Jutro z samiusieńkiego rana wyjeżdżam na zawody! Trzymajcie kciuki za Mnie Baskiego i Mijeczke :) Quote
Aleksa. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja będę trzymała.:razz::kciuki::kciuki: http://lh3.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/TLLsFPYgH0I/AAAAAAAAJQI/c7AYc3kazow/DSC_0227.JPG Co tam jest? :eviltong: Quote
kasia_owczarzak Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Witamy :p Chciałam Ci powiedzieć, że Baski ma piękne umaszczenie. Baaaardzo mi się podoba :loveu: www.czina.pl Quote
Angelika_Roser Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]TRZYMAMY KC[/FONT][FONT=Comic Sans MS]IUKI !!!!!!!! [/FONT]:loveu::multi::loveu: Quote
Daga&Maks Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 http://lh3.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/TLLsFPYgH0I/AAAAAAAAJQI/c7AYc3kazow/DSC_0227.JPG jak z obrazka :D Quote
ames Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 trzymamy mocno kciuki!!!aaaa,fotki z treningów jak zwykle cudowne!!! i cudna Kropcia na tym ostatnim <love> dawać znać czym prędzej jak do mety dotrzecie!!! u nas znowu fotki;)ja to jak się raz na ruski rok pojawię to przy okazji wrzucania fotek... Quote
Vlk Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jak poszło? :) A Yrsa jak na złość z cieczką, więc chyba nie ma sensu na trening ją ciągać, co? Quote
Baski_Kropka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 My po zawodach :D Ogólnie towarzysko i wesoło i w ogóle super. Bardzo dobrze mi ten wyjazd zrobił chociaż trochę wymarzłam :D Nam.. nie poszło wcale ;P Mijka zupełnie odmówiła współpracy, myślałam że szkopuł tkwi w tym że ona ni elubi biegac z innymi psami poza Baskim, ale okazało się że to coś bardziej skomplikowanego.. chyba po prostu po cieczce ma humory, więc zajeliśmy 7 msc na 7 buehehe...w oba dni przez 3 km rozmawiałam nakłaniałam Mijke do biegu... w obu przejazdach obudziła się dokładnie w tym samym miejscu...No i półtorej km biegła na mete z prędkością świata... ;P Z Baskiego jestem hiper zadowolona, z niego to się zrobiła zaprzęgowa bestia na prawde, powinnam go za to co dla mnie zrobił na tych zawodach na rękach nosić :D No i jakaś pamiątka ;) Potem jak będzie więcej fotek to coś wrzucę jeszcze ;) Ale muszę się pochwalić, że jako jedyny zawodnik startujący w klasie D0 nie dostałam upomnienia bo byłam dobrze przygotowana i jako jedyna miałam line asekuracyjną sesesese przy tych moich zawrotnych prędkościach to była mi mocno potrzebna :D Quote
Aleksa. Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Szkoda,że nie zajęliście 1 miejsca,ale liczy się zabawa. :) Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]wkoncu tu dotarlam, super fotki z zawodow !!!!! :loveu:[/FONT] Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 2 fotki, ale za to jakie piękne!!! niesamowite jest to co robicie, ciekawe czy Mayka by sie sprawdzila w tym :D Quote
Baski_Kropka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 A tu jeszcze jakieś ;) Takież to jeszcze fotki, Tigruchy i Oliwki z trasy... :D Myślę że Mayka spokojnie dała by radę, na pewno poczuła by to coś :D Hasior to Hasior :D Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zachwycaja mnie takie fotki :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts