Jump to content
Dogomania

Stary jamniczek. Rak, bezdomność , co jeszcze ? Proszę o pomoc na leczenie !!!MA DOM

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Oj tak, ja przez to mam co jakis czas odjazd i muszę się wyłączyć z dogo...

Chyba zrobię tak samo bo wyladuję w wariatkowie. Ja do tego jestem od pewnego czasu w schronisku w Elblągu, 3 dni w tygodniu. Tam też przywożą różne biedy , koty , psy zabrane z ulicy, którym tylko morbital bo przetrącone kregoslupy. Przeżywam wszystko, męcze Agę i Thete( kier ) aby jeszcze probować, jeszcze inny wet. Ona chyba ma mnie dosyć.

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia0607 napisał(a):

jakis czasu temu mysliwy widział w lesie asta z rozwalona glową utopionego ze smycza i kolczatką

...słów brak...nic,tylko się załamać...

Maksiku -duuużo zdrówka malutki.

Posted

aldira napisał(a):
nie mogli tego asta oddac do schroniska ?tylko zabili biedne zwierze?ciekawa jestem czy byli katolikami?

Chceli go oddac ale nikt nie chcial przyjąć. Rejonizacja . Przykre ale za każdym psem stoi kasa. To katolicy ale to nie problem dla katolikow .
Pozbywanie sie zwierzątw ten sposób to normalne na wsiach.

Posted

Wklejam dzisiejsze wiadomości z domku Maksa.

Wszystko dobrze :)
na poczatku byl troche nieznosny i czesto zalatwial sie w domu, ale juz chyba nowy dom polubil i jest grzeczny :)
schudl troszke, juz mam mniejszy brzuszek i wyglada naszym zdaniem co raz lepiej :) zaakceptowal juz chyba fakt ze teraz to Bartek jest jego wlascicielem i zaczyna byc widac oznaki przywiazania.
my juz calkiem sie w nim zakochalismy!!
pozdrawiamy bardzo serdecznie!

Posted

basia0607 napisał(a):
Wklejam dzisiejsze wiadomości z domku Maksa.

Wszystko dobrze :)
na poczatku byl troche nieznosny i czesto zalatwial sie w domu, ale juz chyba nowy dom polubil i jest grzeczny :)
schudl troszke, juz mam mniejszy brzuszek i wyglada naszym zdaniem co raz lepiej :) zaakceptowal juz chyba fakt ze teraz to Bartek jest jego wlascicielem i zaczyna byc widac oznaki przywiazania.
my juz calkiem sie w nim zakochalismy!!
pozdrawiamy bardzo serdecznie!

Wspaniałe :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ufff. Znaczy - można odetchnąć. Miło byłoby jeszcze na tym wątku zobaczyć jakieś foto z nowego domku... Może za jakiś czas, przy okazji wizyty poadopcyjnej właśnie? Dobranocne mizianko dla Maksia, serdeczności dla jego Nowych Państwa!:kiss_2:

• 2 weeks later...
Posted

Swieżutkie wieści od Maksia.:multi::multi::multi:
[FONT=times new roman]
Witamy!!
Maksio dzisiaj znow byl u weterynarza, bedzie odrobaczany, smarowany przeciw kleszczom i szczepiony na wscieklizne :)
poza tym lekarz nie narzekal ;) powiedzial ze dalej musimy stosowac leki na tarczyce jeszcze ok miesiac i jesli nie bedzie widac poprawy to niestety mowi cos o leczeniu nerek...ale miejmy nadzieje, ze to tylko tarczyca i bedzie w porzadku..

poza tym ma sie jak najlepiej!! zalacze kilka zdjec :)

pozdrawiamy bardzo serdecznie!!

[/FONT]

Posted

basia0607 napisał(a):
Laurka , wyczyść pocztę bo fotki wróciły z taką informacją.

Maks mieszka 3 przystanki od Teatru Narodowego .

Ciekawe w któą stronę :):):) bo ja mam 5 przystanków

Posted

basia0607 napisał(a):
Laurka , wyczyść pocztę bo fotki wróciły z taką informacją.

Maks mieszka 3 przystanki od Teatru Narodowego .

Zaraz czyszczę skrzynkę ;)