basia0607 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Isadora7 napisał(a):Oj tak, ja przez to mam co jakis czas odjazd i muszę się wyłączyć z dogo... Chyba zrobię tak samo bo wyladuję w wariatkowie. Ja do tego jestem od pewnego czasu w schronisku w Elblągu, 3 dni w tygodniu. Tam też przywożą różne biedy , koty , psy zabrane z ulicy, którym tylko morbital bo przetrącone kregoslupy. Przeżywam wszystko, męcze Agę i Thete( kier ) aby jeszcze probować, jeszcze inny wet. Ona chyba ma mnie dosyć. Quote
Kasia77 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 basia0607 napisał(a): jakis czasu temu mysliwy widział w lesie asta z rozwalona glową utopionego ze smycza i kolczatką ...słów brak...nic,tylko się załamać... Maksiku -duuużo zdrówka malutki. Quote
aldira Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 nie mogli tego asta oddac do schroniska ?tylko zabili biedne zwierze?ciekawa jestem czy byli katolikami? Quote
basia0607 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 aldira napisał(a):nie mogli tego asta oddac do schroniska ?tylko zabili biedne zwierze?ciekawa jestem czy byli katolikami? Chceli go oddac ale nikt nie chcial przyjąć. Rejonizacja . Przykre ale za każdym psem stoi kasa. To katolicy ale to nie problem dla katolikow . Pozbywanie sie zwierzątw ten sposób to normalne na wsiach. Quote
RUTA93 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jakieś wiadomości od Maksia i jego nowego Domku są może? Dobrze byłoby mieć pewność, że wszystko jest OK. Quote
basia0607 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Wklejam dzisiejsze wiadomości z domku Maksa. Wszystko dobrze :) na poczatku byl troche nieznosny i czesto zalatwial sie w domu, ale juz chyba nowy dom polubil i jest grzeczny :) schudl troszke, juz mam mniejszy brzuszek i wyglada naszym zdaniem co raz lepiej :) zaakceptowal juz chyba fakt ze teraz to Bartek jest jego wlascicielem i zaczyna byc widac oznaki przywiazania. my juz calkiem sie w nim zakochalismy!! pozdrawiamy bardzo serdecznie! Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 basia0607 napisał(a):Wklejam dzisiejsze wiadomości z domku Maksa. Wszystko dobrze :) na poczatku byl troche nieznosny i czesto zalatwial sie w domu, ale juz chyba nowy dom polubil i jest grzeczny :) schudl troszke, juz mam mniejszy brzuszek i wyglada naszym zdaniem co raz lepiej :) zaakceptowal juz chyba fakt ze teraz to Bartek jest jego wlascicielem i zaczyna byc widac oznaki przywiazania. my juz calkiem sie w nim zakochalismy!! pozdrawiamy bardzo serdecznie! Wspaniałe :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Przekaż mizianka dla Maksa (a może zobacze go z czasem w realu?) Quote
basia0607 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Przekaż mizianka dla Maksa (a może zobacze go z czasem w realu?) Mogę podać adres dla przeprowadzenia wizyty poadopcyjnej. Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 basia0607 napisał(a):Mogę podać adres dla przeprowadzenia wizyty poadopcyjnej. Nie ma problemu, ale myślę że jeszcze z pare dni trzeba im dać Quote
basia0607 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Isadora7 napisał(a):Nie ma problemu, ale myślę że jeszcze z pare dni trzeba im dać Tez tak uważam. Państwo godzą sie na odwiedzenie Maksia. Bardzo mili młodzi ludzie. Quote
RUTA93 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ufff. Znaczy - można odetchnąć. Miło byłoby jeszcze na tym wątku zobaczyć jakieś foto z nowego domku... Może za jakiś czas, przy okazji wizyty poadopcyjnej właśnie? Dobranocne mizianko dla Maksia, serdeczności dla jego Nowych Państwa!:kiss_2: Quote
basia0607 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Myślę, że mozna już pójść w odwiedziny do Maksa. Jestem ciekawa co u niego i trochę się martwię czy ze zdrowiem nie ma kłopotu. Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A może by tak tytuł wątku zmienić? :cool3: Quote
basia0607 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Swieżutkie wieści od Maksia.:multi::multi::multi: [FONT=times new roman] Witamy!! Maksio dzisiaj znow byl u weterynarza, bedzie odrobaczany, smarowany przeciw kleszczom i szczepiony na wscieklizne :) poza tym lekarz nie narzekal ;) powiedzial ze dalej musimy stosowac leki na tarczyce jeszcze ok miesiac i jesli nie bedzie widac poprawy to niestety mowi cos o leczeniu nerek...ale miejmy nadzieje, ze to tylko tarczyca i bedzie w porzadku.. poza tym ma sie jak najlepiej!! zalacze kilka zdjec :) pozdrawiamy bardzo serdecznie!! [/FONT] Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Basiu, żadne zdjęcia do mnie nie doszły :shake: wysłałaś na dobrego maila? [email protected] Quote
basia0607 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wyslalam na ten adres ! Kurcze nic nie rozumię. Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 basia0607 napisał(a):Wyslalam na ten adres ! Kurcze nic nie rozumię. Nic nie doszło :-( Quote
basia0607 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Wysłałam drugi raz fotki i proszę o wizytę u Maksa. Quote
leni356 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 basia0607 napisał(a):Wysłałam drugi raz fotki i proszę o wizytę u Maksa. Basiu, w jakiej dzielnicy? Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 leni356 napisał(a):Basiu, w jakiej dzielnicy? No włąsnie, tez jestem :) Quote
Charly Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Basia, a może by tak tytuł zmienić, bo ja za kazdym razem się martwię jak widzę ten tytuł:) Quote
basia0607 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Laurka , wyczyść pocztę bo fotki wróciły z taką informacją. Maks mieszka 3 przystanki od Teatru Narodowego . Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 basia0607 napisał(a):Laurka , wyczyść pocztę bo fotki wróciły z taką informacją. Maks mieszka 3 przystanki od Teatru Narodowego . Ciekawe w któą stronę :):):) bo ja mam 5 przystanków Quote
__Lara Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 basia0607 napisał(a):Laurka , wyczyść pocztę bo fotki wróciły z taką informacją. Maks mieszka 3 przystanki od Teatru Narodowego . Zaraz czyszczę skrzynkę ;) Quote
Recommended Posts