Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje. Napisz, ile mam sie dolozyc i podaj konto, prosze.
Wielkie dzieki !

Jak macie dostep tez do pampersow takich dla doroslych, to tez uzywam ( dostalam 40 sz od znajomej ).
Gabcia lezy na podkladzie, a pod sama pupka ma jeszcze pampersa.

Posted

[quote name='asikowska']Zuziu nic:)kup dla Gabci pampersy:>[/QUOTE]

W takim razie bardzo dziekuje.
Paczuszki nie doszly jeszcze do dzisiaj. Dojazd mamy dobry, wiec nie powinno byc problemu.
Czy podalas moj numer telefonu ???
Dzisiaj pewnie jeszcze go nie bedzie, bo niedziela.

A Gabcia biedniutka, ale na szczescie udalo mi sie rany na tyle wyprowadzic, ze nie ropieja. Sa wielkie i brzydkie, ale smaruje je bardzo dobra mascia na odlezyny.
W ogole, to chyba na sobote zaprosze jednak pania doktor, zeby je zobaczyla na wlasne oczy.
Zawiozlam lekarzowi zdjecia tych ran i powiedzial, ze jedna szczegolnie kwalifikuje sie do szycia ...... tragedia, bo nie wiem, jak sie to zrobi ... i czy w ogole....

Gabcia nadal dzielna, kochana i kontaktowa. Ma apetyt na szczescie i wydaje mi sie, ze sporo przybrala na wadze ostatnio.

Pozdrawiamy.

Posted

Biedna ta nasza Gabunia.Jak to dobrze ,że ma opiekę.Czy coś z wątkami hotelowymi się wyjaśniło.Bo to dziwne ,że jedni mogą się reklamowac ,a inni nie.

Posted

[quote name='madcat1981']Zrobiłam rozliczenie w 2. poście. Pomiziajcie ode mnie starowinkę...[/QUOTE]

pochwal się, co u Ciebie....;)

pozdrowienia i uściski serdeczne!!!!

Posted

Zuziu, dopiero dziś przesłałam pieniądze, bo byłam "na wyjeździe" bez stosownych narzędzi.
Czy możesz kupić w aptece Octenisept w sprayu na odleżyny? Bardzo dobrze goi, lepiej, niż maści antybiotykowe i inne. Może nie trzeba będzie szyć.

Posted

Marta, bardzo dziekuje w imieniu Gabci.

Bylam z Gabusia u pani doktor.
Ona nie mogla do nas przyjechac, bo po pracy o 18 tej miala operacje, a my nie moglysmy juz czekac kolejny dzien.
Wlozylismy wiec Gabusie do auta i pojechalismy sami.
Niunia jest niesamowicie dzielna. Zniosla podroz doskonale, a wizyte ( bolesna na pewno jak diabli ) jeszcze dzielniej, bo ani nawet nie jeknela.
Pani doktor wyczyscila dokladnie wszystkie rany, wygolila futerko i wyplukala srodkiem, ktory oddziela martwa chora tkanke od zdrowej.
Dostalam buteleczke z tym srodkiem i mam jej to robic 3 - 4 x dziennie. Po skonczeniu mam kupiony juz Octenisept i wlasnie nim bedziemy kontynuowac leczenie.
Z szyciem moze byc problem, bo pani doktor powiedziala, ze balaby sie Gabci podac Jaska ......
Moze nie bedzie koniecznosci jednak. Rany wygladaja juz duzo lepiej.
Gabcia bierze tez antybiotyk, taki mocniejszy o szerszym spektrum dzialania. Na pewno pomoze.
Calosc z lekami kosztowala 80 zl ( 30 zl wizyta + antybiotyk i Octenisept w aptece ).

Kasiu .... pochwalisz sie ???????

Posted

malibo57, wielkie dzieki za wplate. Gabcia potrzebuje stale podkladow i pampersow.
Doszly od asikowskiej 90 szt. DZIEKI !!!
Potrzebujemy stale, bo Gabunia zuzywa po 3-4 dziennie.
Nawet takie sporo mniejsze tez sie przydadza ,bo podkladam Gabi pod sama pupe i wyrzucam tylko to male mokre, a duzy zostaje czesto nadal suchy.

Posted

[quote name='madcat1981']Zrobiłam rozliczenie w 2. poście. Pomiziajcie ode mnie starowinkę...[/QUOTE]

[quote name='mari23']pochwal się, co u Ciebie....;)

pozdrowienia i uściski serdeczne!!!![/QUOTE]

Oj pochwal się koniecznie!!! :) :) :) Nowa cioteczka czy wujaszek może? A może i to i to???

Gabusiu - podziwiam nieustannie.... Zuziu - dziękuję jak zawsze!!!!

Posted

Maleńka cioteczka:D:loveu: Ma na imię Zosia, ma niecałe 4 tygodnie i wywróciła świat do góry nogami;)

[CENTER][IMG]http://i787.photobucket.com/albums/yy157/madcat1981/DSC04580.jpg?t=1294387907[/IMG][/CENTER]

Posted

Hej, czemu nie wołacie, że się zagapiłam w grudniu z płatnością? Przepraszam, nie wiem jak to się stało :/
Zrobiłam przed chwilą przelew za 2 miesiące.

I małą cioteczkę witam gorąco na świecie i gratuluje serdecznie mamusi :)

Posted

Oby! Ma wspaniałą opiekę, to bardzo, bardzo ważne.

"Mała cioteczka" jest powodem, dla którego nie zdążyłam jeszcze "nakrzyczeć" na spóźnialskich :oops: Dostałam tez wiadomość od Ana66, że nie będzie mogła już regularnie wpłacać. Ma niestety ważne powody. Ja od przyszłego miesiąca postaram się już wpłacać ponownie, może nawet kilka zł więcej niż dotychczas. Będziemy musieli sobie jakoś radzić. Akurat w tym przypadku nie ma wątpliwości, że warto wysupłać choćby ostatni grosik. Dla Gabuńki i w podziękowaniu dla ZuziM.

Posted

Jako miłośniczka staruszków i Hoteliku Zuzi ambitnie przeczytałam cały wątek i....... będę tu stale zaglądała :lol:. Oczywiście jak mnie nie wygonicie :roll:
To jest najprawdziwsza prawda - nikt tak nie dba o staruszki jak Zuzia!!!!!!!!!!! Wiem coś o tym bo sama podsyłam co i rusz jakiegoś wiekowego tyszaka do tego cudownego psiego SPA :loveu:

Posted

Ale sliczna niunia, Kasiu.
Gratulacje !!!!

A Gabciunia , kochana dziewczynka. Nadal wola mnie, jak sie zesiusia albo ma kupke, albo kiedy chce pic.
Madra niesamowicie panna, naprawde.
Przemywam ranki kilka x dziennie. Zasuszyly sie juz i nie ropieja na szczescie. Przez to pewnie juz i tak nie bola.
Niestety odlezyn sie nie uniknie, kiedy psiak tylko lezy. Ale bedziemy na nie uwazac.
Pozdrawiamy !