Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='madcat1981']Kcemy zdjontka:multi:
W 1. poście jest nr telefonu i e-mail do Agaty51.Podawałam ten nr do ogłoszeń.

Agatko, jeszcze nie doszło, mamy w skarpecie do dozbierania 115 zł, więc jakbyś chciała zapomnieć się w zakupowym szale, to tą końcówkę już dozbieramy:)Pozdrawiam:)[/QUOTE]

W najbliższym czasie żadnych zakupowych szałów nie przewiduję, końcówkę doślę. Może nawet już jutro.

[quote name='luka1'][URL]http://allegro.pl/kamien-szuka-domu-i2115553873.html[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy za allegro. Masz tam jakieś chody czy jak? W końcu cię namierzą.

[quote name='brazowa1']każda Wasza fotka to miód na serce.

Przepraszam,że ja tak ciągle o Czartku,ale teraz wiem,że gdy pies jest łagodny wobec ludzi,to zawsze,ale to zawsze ma szanse na dom. I Kamyk musi znalezc takich ludzi,jak Czartek,którzy dla niego postawili nawet sliczny kojec,żeby był jak nie oduczy sie go sikania po chacie.Czratek był od 2006 roku na Dogomanii,wszyscy,łącznie z nim zdązyliśmy sie postarzeć, i dopiero teraz znalazł... To i Kamyk znajdzie swoich ludzi.[/QUOTE]

brązowa, jeśli o mnie chodzi, to o Czartku możesz na okrągło. No i przyda się szczypta optymizmu. Jakby ktoś chciał poznać Czartka, zapraszamy:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/34695-Czartek-przylepiec.Od-2006-roku-na-Dogo.ZAADOPTOWANY-TRZYMAC-KCIUKI!/page78[/URL]

[quote name='sylwiaso']Kamysiu nawet nie tak żle wyszliśmy na tej fotce!![/QUOTE]

Nie tak źle?! Taki żar rozpasanej namiętności bucha spod twojej czapki i z lewego ucha Kamyka, że nie wiem, gdzie oczy podzać, a ty mówisz "nie tak źle"?!

Edited by agata51
Posted

Kochane cioteczki nasza bakusiowa przelała mi 265zł na 12kg karmy wątrobowej dla naszego Kamysia ja utargowałam na 250zł(Dziękuję P.doktor)chciałam zwrócić bakusiowej 15zł,ale nie było mowy!!powiedziała,że te 15zł zostaje i albo dokładamy do skarbonki,albo mam kupić Kamysiowi zabawkę.Bakusiowo nasza Kochana DZIĘKUJEMY:buzi::buzi::modla::iloveyou::iloveyou:

Posted

Nie tak źle?! Taki żar rozpasanej namiętności bucha spod twojej czapki i z lewego ucha Kamyka, że nie wiem, gdzie oczy podzać, a ty mówisz "nie tak źle"?!----Agatko Ty jesteś niesamowita,ale sie uśmiałam!!!:grin::grin::grin::grin:

Posted

Sobowtór Kamyka - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200848-ORION-10-lat-szuka%C5%82-orbity-kt%C3%B3ra-zaprowadzi-go-do-domu.-I-znalaz%C5%82%21%21%21/page12"]Orion[/URL], właśnie po niemal 10 latach, znalazł dom! Kamykowi życzy domku natychmiast, bez takiego czekania! :) Oby był to dobry omen dla Kamyka! :) :)

Posted

Jakby co, to Kmyś ma ogłoszenie na tablica.pl, wyróżnione na miesiąc
Tylko jeszcze nie wiem jak się na tej tablicy robi żeby było na całą Polskę...

Posted

[quote name='Selenga']Jakby co, to Kmyś ma ogłoszenie na tablica.pl, wyróżnione na miesiąc
Tylko jeszcze nie wiem jak się na tej tablicy robi żeby było na całą Polskę...[/QUOTE]

Selenga, dowiesz się - chcesz się założyć?

Znalazłam coś takieg0:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/222920-Bazarek-ogłoszeniowy-***30-ogłoszeń-5zł***-ZAPRASZAM[/URL]!!!

Posted

Kochane cioteczki Kamyś wczoraj był u P.doktor na ogólnych oględzinach,ponieważ skończył mu się lek na wątrobę i tak się umówiłyśmy.Kamyś przytył 1kg na uszkach troszkę odrosła mu sierść P.doktor obejrzała mu oczki i po konsultacji Kamyś nie będzie przyjmował już leków tylko musi jeść tą karmę od cioci bakusiowej.Za m-c wizyta u P.doktor.

Posted

[quote name='agata51']Selenga, dowiesz się - chcesz się założyć?
[/QUOTE]
nie ma się co zakładać - sama wiem, że mnie szlag trafi, że czegoś nie wiem... :evil_lol:

Posted

[quote name='Selenga']nie ma się co zakładać - sama wiem, że mnie szlag trafi, że czegoś nie wiem... :evil_lol:[/QUOTE]

Chciałam się z tobą troszkę podroczyć :eviltong:

Kasiu, wykup, jak możesz. Łódź zasypało po kolana, po spacerkach z psami, na których przecieramy stare szlaki juz nie mam siły ani ochoty na wyprawę na pocztę. Na jutro zapowiadają odwilż - wskoczę w kalosze i może dotrę z kaską.

Kamysiu, jeszcze ze dwa kilogramy i damy ci spokój. Sierść na uszkach cieszy!

Posted

[quote name='sylwiaso']Kochane cioteczki Kamyś wczoraj był u P.doktor na ogólnych oględzinach,ponieważ skończył mu się lek na wątrobę i tak się umówiłyśmy.Kamyś przytył 1kg na uszkach troszkę odrosła mu sierść P.doktor obejrzała mu oczki i po konsultacji Kamyś nie będzie przyjmował już leków tylko musi jeść tą karmę od cioci bakusiowej.Za m-c wizyta u P.doktor.[/QUOTE]

cudownie:multi:

Posted

[quote name='sylwiaso']Oj ciociu mokro,ale ciepło i z tego bardzo się cieszymy!zapraszamy bramy "lasku"zawsze otwarte![/QUOTE]
U nas słoneczka coraz więcej, choc rzeczywiście jeszcze mokro:(:( Kamys za to na pewno i tak wyspacerowany i jak na prawie wszystkich ostatnich fociach, usmiechnięty:):)
Cieszę sie razem z nim i wszystkimi na wątku z takiej odmiany i życze zdrowka, zdrowka, zdrowka:):):)

Posted

[quote name='agata51']Kamysiu, ciotka czeka cierpliwie, aż śniegi popłyną do morza i będziemy mogli pójść na pierwszy wiosenny spacer. No, chyba że wiosnę już w swoim domku powitasz.[/QUOTE]

[quote name='sylwiaso']Oj ciociu mokro,ale ciepło i z tego bardzo się cieszymy!zapraszamy bramy "lasku"zawsze otwarte![/QUOTE]

:crazyeye::lol: w świetle tych wypowiedzi chcę cioteczce zwrócić grzecznie uwagę,że jest umówiona już na romantyczną wycieczkę w góry z innym kawalerem(Światem) - wiekowo starszym od Kamysia.Rozumiem,że Agatka to przystojna cioteczka i pełna wigoru,więc żadnego pupila nie zawiedzie...jednak może by tak już jakiś karnecik założyć i pilnować terminów :evil_lol::eviltong: co by się nam nie pogubiła ?

Posted

[quote name='ivette3']:crazyeye::lol: w świetle tych wypowiedzi chcę cioteczce zwrócić grzecznie uwagę,że jest umówiona już na [B]romantyczną wycieczkę w góry[/B] z innym kawalerem(Światem) - wiekowo starszym od Kamysia.Rozumiem,że Agatka to przystojna cioteczka i pełna wigoru,więc żadnego pupila nie zawiedzie...jednak może by tak już jakiś karnecik założyć i pilnować terminów :evil_lol::eviltong: co by się nam nie pogubiła ?[/QUOTE]

O nie, ivetko, na nic takiego ze Światem się nie umawiałam. Kochana, umówmy się, wycieczka może być [B]albo[/B] romantyczna, [B]albo[/B] w góry - dla mnie to są cechy wzajemnie się wykluczające i nigdy nikomu nie mogłam czegoś takiego obiecać. Ale romantyczne spotkanie u ciebie na balkonie z widokiem na Jasną Górę, czemu nie?

Posted

[quote name='agata51']O nie, ivetko, na nic takiego ze Światem się nie umawiałam. Kochana, umówmy się, wycieczka może być [B]albo[/B] romantyczna, [B]albo[/B] w góry - dla mnie to są cechy wzajemnie się wykluczające i nigdy nikomu nie mogłam czegoś takiego obiecać. Ale romantyczne spotkanie u ciebie na balkonie z widokiem na Jasną Górę, czemu nie?[/QUOTE]

:p no cóż? W takim razie wyciągnęłam zbyt pochopne wnioski przyjmując zaproszenie od margoth w góry dla Świata i wiedząc ,że Światowa cioteczka zimnolubna i mobilna :evil_lol: będzie mu towarzyszyć :-(;).Dobrze ,że chociaż pielgrzymowania się cioteczka nie boi - choć jak widzę :evil_lol: z wyraźnie nakreślonym dystansem balkonowym.Mam teraz spory dylemat...bo balkonu u mnie brak ale jak się cioteczce przyznam to gotowa zrezygnować nawet z tego.W takim razie umówmy się,że o balkonie nie rozmawiamy,bo widok z okna jest dość dobry a i nagłośnienie w czasie pielgrzymek jest tak imponujące(z czego raczej się nie cieszę ale...),że od 6 rano do 23 uczestniczyć można we wszystkim co jest odprawiane.Zaproszenie więc jak rozumiem przyjęte przez cioteczkę .Żeby tak jeszcze Kamyś mógł się wybrać :roll::lol: ...

Głaski dla Kamyczka i serdeczne pozdrowienia dla opiekunów :lol: