ronja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Straszne Babolki Straszne Babolki dziś wyjątkowe przymilne, ciekawe co knują:diabloti: Quote
ronja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 idusiek napisał(a):oj tam zaraz knują:diabloti: Babolki prawie zawsze coś knują:mad: Quote
gameta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 a co z tą babą co miała dostać drugą gratis ?????? Quote
ronja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 gameta napisał(a):a co z tą babą co miała dostać drugą gratis ?????? miała zadzwonić... Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 NIKT. nawet 1 telefonu nie było:-( ta pani co dzwoniła , dzwoniła pierwotnie po inną sunię a ja ją namówiłam ,zeby zobaczyla te...ale nie oddzwoniła:shake: Quote
idusiek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pamiatki - Babolki a konkretnie Trjeczka w TV: Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 wskakiwac na pierwszą stronę dziewczynki :multi: aż trudno uwierzyć , że nie nikt o takie fajnie dziewuszki sie nie pyta :shake: Quote
idusiek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 powiedzcie mi ,bo moze ja jakaś nienormalna jestem:oops: czemu nikt nie zadzwonił chociażby po Czwórkę?:shake: o Trójce nie wspominając.. Quote
idusiek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 no i ja nie rozumiem czemu one domu nie mają :-( Quote
xmartix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 śliczne sunie zaraz dodam te zdjęcia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=774826708 Quote
idusiek Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Trójka jest dzis w Metrze- czekamy zatem na deszcze telefonów :p Papryczka- wielkie dzięki za pomoc:multi: Quote
ronja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 do mnie dzwoniła jedna pani - na wieść, że suczki są dwie, jest gotowa wziąć je obie. tylko, że ja mam dylemat, bo suczki są gotowe do drogi do Niemiec (mają paszporty, czipy), mają jechać za ok tydzień. pani jest w Katowicach - co bedzie jak się rozmyśli w ostatniej chwili i Babolki zostaną na lodzie? nie wiem co robić... tej pani z Katowic to generalnie chodzi o małego psa w typie ratlerka ,nie ważne jak wygląda Babolki są małe, sięgają do połowy łydki,na zdjęciach wyszły na dużo większe. nie dałam rady zrobić zdjęcia przy nodze, bo się przewalały obie, Trójka próbowała wskoczyć na mnie.mam tylko fotki na rękach. a tak w ogóle Babolki zrobiły się strasznie kochane i przymilne Quote
tanitka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Na ich miejsce pojadą jakieś dwa inne pieski w potrzebie, więc nie ma problemu.;) Jutro na trasie W-wa -Katowice będzie jechał samochód, więc jakby co to na 12.30 musiałyby dojechać Raszyna. jak się Pani niespodobają, to wrócą i będziemy szukac transportu do Niemiec. Quote
maja602 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Czy mam rozumieć, że suczki znalazły dom i mogę zdjąć ogłszenia? Quote
ronja Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 maja602 napisał(a):Czy mam rozumieć, że suczki znalazły dom i mogę zdjąć ogłszenia? suczki jadą do Niemiec, tam szukać swojego szczęścia pani z Katowic polecimy innego psa w typie Babolek Quote
_ogonek_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ronja do fundacji, czy domu prywatnego? Dziewczyny, gratulacje! naprawdę podziwiam za olbrzymią wytrwałość, wiemy ze malenkie na pewno beda przeszczesliwe :loveu: Quote
ronja Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 _ogonek_ napisał(a):ronja do fundacji, czy domu prywatnego? Dziewczyny, gratulacje! naprawdę podziwiam za olbrzymią wytrwałość, wiemy ze malenkie na pewno beda przeszczesliwe :loveu: jadą do Fundacji,na razie do dt Quote
maja602 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Życzę im dobrych domków i myślę, że takie znajdą, bo suczki są SUPER. Zatem ogłoszenia zdejmuję. Quote
ronja Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ja też mam nadzieję, że dobrze trafią, bedzie mi ich, mimo wszystko, brakowało:roll: Dziewczyny, dzięki za pomoc w ogłoszeniach Quote
idusiek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 a ja mam głupie wrażenie, ze zrobiłysmy za mało, żeby znależć im domy w Polsce :shake: nie wiem, nie rozumiem, czemu nawet na córeczkę nie było chętnych...przeciez małe ,czarne sunie jakoś znajdują domy i nie mają z tym ogromngo problemu..chyba:cool1: Quote
Recommended Posts