Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIKT.

nawet 1 telefonu nie było:-( ta pani co dzwoniła , dzwoniła pierwotnie po inną sunię a ja ją namówiłam ,zeby zobaczyla te...ale nie oddzwoniła:shake:

Posted

do mnie dzwoniła jedna pani - na wieść, że suczki są dwie, jest gotowa wziąć je obie. tylko, że ja mam dylemat, bo suczki są gotowe do drogi do Niemiec (mają paszporty, czipy), mają jechać za ok tydzień. pani jest w Katowicach - co bedzie jak się rozmyśli w ostatniej chwili i Babolki zostaną na lodzie?
nie wiem co robić... tej pani z Katowic to generalnie chodzi o małego psa w typie ratlerka ,nie ważne jak wygląda
Babolki są małe, sięgają do połowy łydki,na zdjęciach wyszły na dużo większe. nie dałam rady zrobić zdjęcia przy nodze, bo się przewalały obie, Trójka próbowała wskoczyć na mnie.mam tylko fotki na rękach.
a tak w ogóle Babolki zrobiły się strasznie kochane i przymilne

Posted

Na ich miejsce pojadą jakieś dwa inne pieski w potrzebie, więc nie ma problemu.;)
Jutro na trasie W-wa -Katowice będzie jechał samochód, więc jakby co to na 12.30 musiałyby dojechać Raszyna.

jak się Pani niespodobają, to wrócą i będziemy szukac transportu do Niemiec.

Posted

maja602 napisał(a):
Czy mam rozumieć, że suczki znalazły dom i mogę zdjąć ogłszenia?

suczki jadą do Niemiec, tam szukać swojego szczęścia
pani z Katowic polecimy innego psa w typie Babolek

Posted

_ogonek_ napisał(a):
ronja do fundacji, czy domu prywatnego?
Dziewczyny, gratulacje! naprawdę podziwiam za olbrzymią wytrwałość, wiemy ze malenkie na pewno beda przeszczesliwe :loveu:

jadą do Fundacji,na razie do dt

Posted

a ja mam głupie wrażenie, ze zrobiłysmy za mało, żeby znależć im domy w Polsce :shake: nie wiem, nie rozumiem, czemu nawet na córeczkę nie było chętnych...przeciez małe ,czarne sunie jakoś znajdują domy i nie mają z tym ogromngo problemu..chyba:cool1: