Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Baranek bardzo potrzebuje naszej pomocy.
Powinien mieć kochający dobry dom, a bez naszej pomocy nie da sobie rady. Niepewny jest nawet jego los w schronisku.

Posted

[quote name='Dogo07']Baranek bardzo potrzebuje naszej pomocy.
Powinien mieć kochający dobry dom, a bez naszej pomocy nie da sobie rady. Niepewny jest nawet jego los w schronisku.

Trzeba mu znaleźc miejsce w hoteliku. Czy u tych weterynarzy ktoś już pytał czy jest miejsce? Ja nie znam tego hoteliku, nie mam namiarów. Pomóżcie :placz:

Posted

Nie wiem czy BARANEK może się znaleźć pod opieką fundacji czy też trzeba poszukać chętnego, na kogo konto będziemy zbierać pieniążki dla Baranka.

Czyli zbieramy pieniążki dla BARANKA, PROSIMY o WSPARCIE:
ja na dobry początek 10zł m-c.

Kto jeszcze może pomóc ???

Posted

[quote name='Dogo07']Nie wiem czy BARANEK może się znaleźć pod opieką fundacji czy też trzeba poszukać chętnego, na kogo konto będziemy zbierać pieniążki dla Baranka.

Czyli zbieramy pieniążki dla BARANKA, PROSIMY o WSPARCIE:
ja na dobry początek 10zł m-c.

Kto jeszcze może pomóc ???

I bazarek na już - czy ktoś mógłby zrobić? dam trochę fantów

Posted

[quote name='ciapuś']Baranek jest wspaniały i bardzo potrzebuje pomocy ale boję się że nie damy rady zebrać na hotelik dla niego[/quote]
Nawet nie chce o tym slyszeć.:mad: Musimy mu pomóc, tak jak Bonusikowi. Prosze podać konto na pierwszej stronie i deklaracje wpłat.
Nie wiem kto zajmował sie tą buchalterią i do kogo apelowac?:roll:

Posted

[quote name='bela51']Nawet nie chce o tym slyszeć.:mad: Musimy mu pomóc, tak jak Bonusikowi. Prosze podać konto na pierwszej stronie i deklaracje wpłat.
Nie wiem kto zajmował sie tą buchalterią i do kogo apelowac?:roll:[/quote]

Uzbierać to uzbieramy. Jak zaczynaliśmy na Kajtusia zbierać to też nie wyglądało to wesoło, a potem się tyle ludzi zrzuciło.. Bardziej mnie martwi gdzie by go ulokować? Ja mam dopiero 5 miejsce w kolejce u Zuzi :(
Kto załatwiał miejsce u weterynarzy dla Bonusa?

Posted

Też się melduję. Już dawno zaznaczyłam dla Baranka 10 zł. co m-c. Ale kurcze u weterynarzy pomoc fachowa, ale doba tam kosztuje ( z wątku Bonusa ) 20 zł. Choc z drugiej strony on ma takie rany na głowie, że chyba najlepiej, żeby trafił do weterynarzy.

Reasumując - ode mnie 10 zł. co m-c.

Zrobiłam podsumowanie pieniędzy dla Baranka

[B][COLOR="SandyBrown"]Deklaracje miesięczne:[/COLOR][/B]

Dogo07 - 10 zł. / m-c :loveu:
bambino - 10 zł. /m-c ;)
bela51 - 10 zł. /m-c :loveu:

[COLOR="SandyBrown"][B]Wpłaty jednorazowe:[/B][/COLOR]
Ketunia - 100 zł. :loveu:
ecci - 20 zł. :loveu:

Razem na pierwszy miesiąc = 150 zł. [ czyli 7 dób u weterynarzy mamy zapewnione :lol:]

Posted

[quote name='Bambino']Też się melduję. Już dawno zaznaczyłam dla Baranka 10 zł. co m-c. Ale kurcze u weterynarzy pomoc fachowa, ale doba tam kosztuje ( z wątku Bonusa ) 20 zł. Choc z drugiej strony on ma takie rany na głowie, że chyba najlepiej, żeby trafił do weterynarzy.

Reasumując - ode mnie 10 zł. co m-c.

Zrobiłam podsumowanie pieniędzy dla Baranka

[B][COLOR=SandyBrown]Deklaracje miesięczne:[/COLOR][/B]

Dogo07 - 10 zł. / m-c :loveu:
bambino - 10 zł. /m-c ;)
bela51 - 10 zł. /m-c :loveu:

[COLOR=SandyBrown][B]Wpłaty jednorazowe:[/B][/COLOR]
Ketunia - 100 zł. :loveu:
ecci - 20 zł. :loveu:

Razem na pierwszy miesiąc = 150 zł. [ czyli 7 dób u weterynarzy mamy zapewnione :lol:][/quote]

To jeszcze ja 10 zł/miesiąc i bazarek

Posted

Ach, jak mnie denerwują te posty skaczące :p.

Widzę Bambino, że mnie ubiegłaś, właśnie miałam zrobić takie małe podsumowanie w zastępstwie Cioci Szajbus :lol:, bo troszkę się tutaj na wątku Baranka dzieje i potem trzeba będzie to wszystko ładnie na pierwszej stronie dodać.

Bambino dziękuję :lol:.
Ketunia dziękuje :lol:.
Bela 51 dziękuje :lol:.
Leni 356 dziękuję :lol:.