Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tylko że na hotelik znowu pieniążki będą potrzebne. Ale Baranek pilnie potrzebuje spokoju i bezpiecznego lokum. Jak trafi na boksy ogólne to nie wiadomo jaki będzie jego los, skoro już raz został tak bardzo pogryziony. A znowu w takim stanie kto go przygarnie ?

Posted

Wiesz, można chyba prosić o adresy jakichś pensjonariuszy i zapytać. Ale to chyba lepsze wyjście niż niebezpieczeństwo, że Baranek zostanie zagryziony?
Zobaczymy ,jaka bedzie odpowiedz z Glogowa.

Posted

Jasne że trzeba się dowiadywać
Boję się tylko że coraz więcej osób zaczyna uważać że to dobry i łatwy sposób na zarobek i że przy psie nie trzeba nic robić a pieniądze idą.Już jest kilka przypadków na dogo że psy z DT wracają w gorszym stanie niż poszły.
I dla tego wolę dmuchać na zimne.

Posted

Przykre jest to co piszesz ciapuś, że niektórzy ludzie na psim nieszczęściu tylko zarabiać chcą. I dlatego trzeba wszystko sprawdzić za czym się da psiaka na dt czy do nowootwartego hoteliku.
Ja mam nadal 5 miejsce u Ani w Brodnicy.

Posted

bela51 napisał(a):
Wiesz, można chyba prosić o adresy jakichś pensjonariuszy i zapytać. Ale to chyba lepsze wyjście niż niebezpieczeństwo, że Baranek zostanie zagryziony?
Zobaczymy ,jaka bedzie odpowiedz z Glogowa.

Głogów nie może go przyjąć z powodu wyjazdu. Szukamy dalej

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Wymiziałam dizsiaj Baranka. On takka bida jest. Nikt nawet na niego nie spogląda :-(

Aż si serce kraje :placz:.