Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w ogóle jestem załamana.

dlaczego uważam, ze tzreba rozwazyc odesłanie któregos do boguszyc?
bo zlicytowana przez komornika biafra nie pomoże nikomu. czysta, bezduszna matematyka. musisz mieć za co zyc i utrzymac wszystkie zwierzęta, które sa od ciebie zależne. z lekkim sercem tego nie pisze.

sonikowa i logowanie (a propos - masz gos zapchana skrzynkę) miały pomysł na akcję. czy jakoś sprawa ruszyła?

nie da sie co miesiąc bez stałych deklaracji pokrywających przynajmniej 3/4 zapotrzebowania.

pomysłów brak.

być może na stronie o.sz. jakos bardziej wypromowac i informowac o dramatrycznej sytuacji kaukazów - w celu poszukiwań wirtualnych opiekunów? zawsze to cos.

Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, ale nie zawsze moge sie dostac na nowe dogo i troche jestem zdezorientowana. Przelewam co miesiac na Bace, jak deklarowalam. Na Freda tez przelewalam, ale potem juz nie bylo trzeba (tak zrozumialam). czy teraz Fred jest takze w potrzebie?

Posted

samoglow:
Fred:

DEKLARACJE STAŁE potrzeba 400

30 - Maruda666 (od grudnia 2009)
10 - Bjuta (od stycznia 2010)

SUMA: 40 zł brakuje 360

Baca:
DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 400)

45 - [FONT=Verdana]Coronaaj [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Sonikowa [/FONT]
10- [FONT=Verdana]SBD od lutego zwiększyłam[/FONT]
30 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT]
15 - [FONT=Verdana]Waldi481 [/FONT]
5 - [FONT=Verdana]Morisowa [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Anna 33 [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Agata51 [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Bjuta [/FONT]
[FONT=Verdana]30 - Ninka[/FONT]
10 - Gremlin
10 - 3x
20 - Moresik

SUMA: 230 zł brakuje 170

Posted

samoglow:
Fred:

SUMA: 40 zł brakuje 360

Baca:
DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 400)

10- [FONT=Verdana]SBD od lutego zwiększyłam[/FONT]
30 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT]
15 - [FONT=Verdana]Waldi481 [/FONT]
10 - Gremlin
10 - 3x
20 - Moresik

SUMA: 230 zł brakuje 170

Guest Elżbieta481
Posted

Gwoli jasności:
w momencie składania deklaracji na Bacę zaznaczaliśmy,że deklarowana przez nas kwota 15 zł może ulec zmianie-wpis w poście nr.2 tego wątku przy naszym niku).Obecnie wpłacamy-10zł.
Elżbieta

Posted

Przez ostatni miesiąc miałem ograniczony dostęp do netu więc było mnie mniej na dogo. Teraz ponieważ mogę być praktycznie cały czas online mogę zaproponować pilnowanie wątku i przejęcie rozliczeń.
Siepomaga może być bardzo dobrym pomysłem, na koniec okresu rozliczeniowego możemy tam wystawiać pozostałą do dozbierania resztę kwoty.
Musimy na wątek ściąnąć nowe twarze i nowe deklaracje, kaukaziki potrzebują "nowych sił"

Posted

samoglow napisał(a):
Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, ale nie zawsze moge sie dostac na nowe dogo i troche jestem zdezorientowana. Przelewam co miesiac na Bace, jak deklarowalam. Na Freda tez przelewalam, ale potem juz nie bylo trzeba (tak zrozumialam). czy teraz Fred jest takze w potrzebie?

Fred jest w tragicznej potrzebie. Miał jedną deklarację na 400 zł, która wpłynęła JEDEN RAZ - od miesięcy siedzi u Biafry na krzywy pysk. A jak wiadomo kaukazy nie pożywią się resztką obiadu... Bardzo prosimy o stałe deklaracje. Mogą być MAŁE byle były PEWNE. Naprawdę - nie ma żartów i każda złotówka się liczy.

Biafra dała super upust - 13 zł/dziennie na schrowanego wielkopsa. (Nie licząc, ile w nie ładuje - na własne konto). Kto ufunduje jeden dzień Fredowi? On tego bardzo potrzebuje!!!

Posted

Dziękujemy bardzo ! Miski potrzebują każdej złotówki, a tu cała setka :-) Potwierdzenie i rozliczenie prowadzimy z końcem miesiąca - specyfika obsługi fundacyjnego konta przez księgowość zewnętrzną.

Posted

rencia42 napisał(a):
witam.wysłane dzisiaj dla Freda 100 zl.Jak dojdzie proszę o wiadomość .W miare mozliwosci co misiac cos podrzucę.Pozdrawiam.

Serdecznie dziękujemy za pomoc. Czy mogę prosić o imię i nazwisko na pw? Sprawdzę jak dojdzie przelew i potwierdzę na wątku. Standartowo fundacja robi rozliczenie raz w miesiącu.

Posted

No to teraz jasne. Wiadomosc, ktora kiedys dostalam, ze ktos placi za Freda jest, jak widac, nieaktualna. W tym miesiacu przelalam na Bace 20 i dodam zaraz 20 na Freda.
Od marca przelewam 40 zl, po 20 zlotych na kazdego z psa :)

Posted

KWL napisał(a):
Wielkopsy Biafry dziękują serdecznie ! :-)
Miło się nam dziś dzień na wątku zaczyna - czy utrzymamy ten trend ?

oby :)
............

Posted

rencia42, samoglow BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!

Fredi i Baca pojechały do hotelu z kompletem deklaracji. Życie je zweryfikowało i w tej chwili deklaracje wyglądają jak niżej. KAŻDA ZŁOTÓWKA OPÓŹNIA POWRÓT PSÓW DO PIEKŁA. Prosimy o pomoc. O pomysły i wsparcie na wątku.

FRED

20 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT](od lutego 2010)
20 - Aziza (od lutego 2010)
"coś" - rencia42

SUMA: 80 zł brakuje 320

BACA

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 400_

10 - [FONT=Verdana]SBD [/FONT]
20 - [FONT=Verdana]Samoglow [/FONT]
10 - [FONT=Verdana]Waldi481 [/FONT]
10 - Gremlin
10 - 3x
20 - Moresik

SUMA: 220 zł brakuje 160

Posted

Dziekujemy bardzo ! Miło jest zajrzeć rano na wątek i zobaczyć kolejną deklarację - może mimo wszystko miśkom się jednak poszczęści... PW wysłane.

Posted

KWL napisał(a):
Wystawiłem wątek żebraczy na forum molosów
7 kaukazów i kaukazowatych na tymczasie i dożywociu...

Nie otwiera mi się ten link :shake:

Jak możesz to wstaw im jeszcze pyszną rybę :diabloti:

Bazarek dla Siwej i Dakoty
Suszone ryby i olej z ryb, molosy będą zachwycone i błyszcząco piękne :loveu:
http://www.dogomania.pl/threads/179696-Ryby-suszone-i-olej-rybi-tran-dla-starych-chorych-gA-odnych-suk-i-klaczy-do-17-02?p=14086527#post14086527