Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no popatrz,  a info na pierwszej stronie, jak świeżynka. faktycznie nic nie aktualizują, dat nie ma i o, masz teraz.

u mnie wyświetla się na 2 stronie 
ale mniejsza z tym

zawsze jak kto niedowierza ;) może wziąć udział w naszym konkursie 
najbliższy termin do wygrania to sierpień ;)

a teraz pytanie:
ktoś pamięta?

https://lh3.googleusercontent.com/TaHJ6e4ckIxLJdYOLQmvCYat74_Vfzvc9mZms0yrzL8=w480-h640-no

i z najlepszym friendem ;)

https://lh3.googleusercontent.com/JwcX-DJH63H5iJRVkxODj1yomC1NkoSCV6Vh4Wn6_Cc=w640-h435-no

edit. 
sorki ale nie udaje mi się wstawić zdjęć inaczej niż pod postacią linków

Posted

no, na drugiej, co za róznica, mozna się zestresować, co tu gadać. 

nasza podopieczna potrzebuje domu - na dożycie....  złosliwy guz trzustki, niezłosliwe (te wycięte) listwy mlecznej,a le już odrastają. leukocytoza du ża, chemio w tym wieku - i w tym stanie - niemozliwe....doopa :-(

Posted

Gośka, a pamiętasz jeszcze, co było 07.06.2015...? ;)

mojej siostrze popsuł się samochód ale to chyba nieo to chodzi ;)

Posted

ej, spokój mi tutaj !

to nasz Fredzio tyle że tekst bardzo mocno stary !
nie wiem z kiedy ale:
1. strona jest rzadko aktualizowana 
2. dwa njusy nad Fredem jest info o Gerdzie a to ona miała do nas przyjechać w pierwszym rzucie czyli info jest sprzed jakiś trzech lat !

Uffff! Ufff! I uffff :)  W głowie mi się nie mieściło, że Wy, że moglibyście, że Freda...

Jak to dobrze, że Wy to Wy :) I Fred u Was. A strona rzadko aktualizowana. Choć lepiej by było, żeby była częściej aktualizowana. Nie mielibyśmy zawału zbiorowego :D

Posted

A swoją drogą, macie przecież (przynajmniej większość z Was) telefon i maila do Gosi, to dlaczego nikt nie zadzwonił się dowiedzieć, tylko... :/

i coś na rozładowanie napięcia ;)

https://www.youtube.com/watch?v=4q7ye1TAWUs&feature=youtu.be

Posted

jakiś czas temu spacerując sobie z chłopakami i dzierżąc w dłoniach woreczek z pozostałościami Freda, zmierzam w stronę śmietnika i słyszę (zdziwienie)
- oo sprząta pani po sobie!?!
uświadomiłam panią, ze sprzątam po psach ;)

w ogóle ostatnio utrzymujemy wszem i wobec, że Fred jest prawdziwym lwem. Nawet nie wiecie ile mniej tłumaczenia mamy ;)

sbd - jedno co wiem, to to, że internet to internet i ludzie w publikują w nim to co chcą publikować i trzeba mieć swój własny rozum i robić z niego użytek, żeby nie łykać wszystkiego jak młody pelikan i inne foczki ;)

wczoraj była mega burza i Fredziu całą noc śpiewał
Prodziu tradycyjnie miał wyjebane na wszystko ;)
śpiewać nie umiem więc pozostaje mi być jak Prodziu ;)

kutwa mać !
nie mam uprawnień, żeby wstawić zdjęcie
nie ma zatem zdjęć

Posted

jak to nie masz uprawnień?  w ogóle po tej przerwie serwerowej poznikały mi wszystkie wątki. z jednej strony dobrze, nie miałam żadnych sledzonych, bo ni musiałam, wszystko, gdzie coś napisałam było na tej liście "na wieki wieków", nieusuwalne, stare bazarki, zamknięte wątki,  moje, czyjeś -  koszmar. apele na administracyjnym, żeby powiedziei, jak to usunąć - oczywiśc ie zero odzewu tajna wiedza. albo jej brak...

No, więc teraz mam czysto. ale w dodatku - pustkę w głowie, o matko, co ja jeszcze mialam ważnego, czego tu szukac  teraz... oczywiście wyszukiwarka dogo nie działa.

co do sprawy z fundacją, wydarzenie na fb  to tylko odprysk, sprawa nie jest bytem internetowym. dziko mam nadzieję, że się rzeczy wyjasnią, ale niestety - coraz mniejszą z każdym dniem. obym się myliła.

Posted

jak to nie masz uprawnień?  w ogóle po tej przerwie serwerowej poznikały mi wszystkie wątki. z jednej strony dobrze, nie miałam żadnych sledzonych, bo ni musiałam, wszystko, gdzie coś napisałam było na tej liście "na wieki wieków", nieusuwalne, stare bazarki, zamknięte wątki,  moje, czyjeś -  koszmar. apele na administracyjnym, żeby powiedziei, jak to usunąć - oczywiśc ie zero odzewu tajna wiedza. albo jej brak...

No, więc teraz mam czysto. ale w dodatku - pustkę w głowie, o matko, co ja jeszcze mialam ważnego, czego tu szukac  teraz... oczywiście wyszukiwarka dogo nie działa.

co do sprawy z fundacją, wydarzenie na fb  to tylko odprysk, sprawa nie jest bytem internetowym. dziko mam nadzieję, że się rzeczy wyjasnią, ale niestety - coraz mniejszą z każdym dniem. obym się myliła.

nie mam uprawnień, jak wstawiam fotę to mi wyskakuje, że nie mam uprawnień żeby takowe zamieszczać
musicie mi wierzyć na słowo ;)

na fb widzę, że to działa aż za bardzo  :D

sprawa wyjaśni się na pewno :)

Posted

w ogóle ta przerwa była dziwna, wciąż mam ją raz na jakiś czas - wczoraj i dziś error na serwerze wyskakiwał. no i co to z kontami porobiło, cholera wi, co oni znowu kombinują.

niech się wyjaśni, tylko - jak wyjasni opuszczone psy? larwy much, tasiemce, zanik mięśni? o innych rzeczach nie piszę, list nie widziałam na własne oczy, jedynie relacje, więc nie świadkowałam. jak mówię, wciąż mam jakąs nadzieję, ale obdukcja jest obdukcja i wiarę straciłam.

dlaczego izka nie reaguje nigdzie?  że na fb jest dym, to jest jasne i nic się nie dziwię.

od czasów boguszyc wpłacam co miesiac kaskę, niewiele, ale. teraz te wpłaty zdecydowałam się zawiesić. mam nadzieję, że czasowo.

Posted

ja tak rzadko jestem ostatnio, że w ogóle nie zauważyłam przerwy ;)

Ola szczerze powiem, że nie chce mi się o tym wszystkim gadać.

Wierzę, że wszystko się wyjaśni
i że nie jest tak źle z moja oceną ludzi jak zdaje się to sugerować fb.

Fredzio miał wczoraj gorszy dzień.
I o dziwo nic zabawnego nas nie spotkało.
Li tylko, że się nie wyspałam, ale to nic zabawnego nie jest.
Nie lubię poniedziałków. :/

Posted

ja znalazłam w lubianej zawartości jeden watek z subskrypcji. a na górze po prawej stronie jest pokaż nową zawartośc i po lewej można określic "jaką" i tam zaznaczyłam tematy w których uczestniczyłeś, ale wyskoczyły 4... to chyba tylko te w których jakis post nowy...

tyle mi się udało przy pomocy innych "odnaleźć"

Posted

mi w "mojej zawartości" nie wyskakuje nic
w lubianej ze 4 tematy w tym Fredzia więc nawet reszty nie szukałam ;)

namówię w domu Grema żeby wstawił jakieś focie
chociaż po ostatnim braku ochów i achów po wstawieniu zdjęć Zorki Potworki zastanawiam się nad tym ;)

Posted

Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :)

Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;)

Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.

I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok.

To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.

Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków).

"Ukradłam" i podaję dalej... :)

Posted

Prodziak uczy się, skutecznie
i jest coraz inteligentniejszy
w sumie ma już prawie 3 lata
więc już ma prawo ;)
uczy się i działa
np. nauczył się na tyle cicho myszkować po kuchni
że fakt wpierdolenia przez niego wczorajszego (a zostawionego również na dzisiaj) obiadu odnotowałam dopiero jak przyniósł go na posłanie

;)

brawa należą się Gremlinowi ;)
bo to on przygotował wczoraj kurczaka
a Prodziak na posłanie znosi tylko coś, co uznaje za "smaczki" ;)

Grem. - brawo !
ale nie spoczywaj na laurach
ugotuj tez coś dzisiaj na obiad ;)