3 x Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 no, prodziak by cos przekąsił.... tja, tyle, że on głodnieje o różnych porach które nijak nie mieszczą się w grafiku przyzwoitości ;) Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ja wierze na słowo bo sama tak miałam :) a ja ostatnio wychodze z podwórka a obok na dachu domu stali robotnicy , i jeden z nich mówi - ej patrz jaki pies , moja siostra ma takiego to owczarek kaukaski jest ( Qwendi ) na co drugi mówi - no moja siostra też ma takiego tylko inne kolory bo ma czarno brązowo białego hahahahaha to se pogadali :D ja udalam że ich nie słysze bo nie chciałam im uświadamiać że żadna z ich sióstr nie ma takiego psa :D Quote
3 x Posted June 19, 2015 Author Posted June 19, 2015 chce ktoś świnkę morską? stowarzyszenie prosiaczkowe działa jeszcze prężnie tak jak kiedyś działało? Quote
Szarotka Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Znalazlam Was tylko dzieki temu, ze mam 3x w znajomych, wszystkie watki mi diabli wzieli.... Myslalam, ze cos wiecie wiadomo o czym.... Quote
3 x Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 wiem np. wiem, że jestem "idiotką z dogomanii" ;) i wiem, że "wszyscy kłamią" jak mawia House ;) np. Grem mi dzisiaj usiłował wcisnąć kit, że to Fredzio podgryza paprotki w domu Fredzio ? mój Fredzio? muszę zapytać Grema czy dzisiaj lał ;) Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 nie winszuj sobie za szybko, każdy kiedys był lub będzie idiotką z dogomanii, nie jesteś jakaś wyjątkowa :-). gremlin zwala na freda? znaczy - sam podgryza, to jasne, jak słońce. pewnie chce przejąć wpływy z 1%. Quote
3 x Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 nie winszuj sobie za szybko, każdy kiedys był lub będzie idiotką z dogomanii, nie jesteś jakaś wyjątkowa :smile:. gremlin zwala na freda? znaczy - sam podgryza, to jasne, jak słońce. pewnie chce przejąć wpływy z 1%. Grem. mówił, że widział jak to rzekomo Fred podgryza paprotki sorki, ale nie ze mną te numery Bruner ;) Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 mój siostrzeniec, jak miał 3 lata, to o wyrzucenie klocka za okno najpierw oskarżył starszego braciszka, a jak nie dało się tego obronić wobec faktu, że braciszek jest w szkole, to zrzucił na psa. Tak mi się jakoś skojarzyła ta sytuacja z gremlinem... on coś kręci,ja ci to mówię. Quote
3 x Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Sandra wiesz że w Polsce jest zimno ? a ja widziałam Twoje zdjęcia na fb wiesz, że nawet mnie nimi wcholerwiasz? ;) mój siostrzeniec, jak miał 3 lata, to o wyrzucenie klocka za okno najpierw oskarżył starszego braciszka, a jak nie dało się tego obronić wobec faktu, że braciszek jest w szkole, to zrzucił na psa. Tak mi się jakoś skojarzyła ta sytuacja z gremlinem... on coś kręci,ja ci to mówię. ja to wiedziałam już w tej samej sekundzie w której skończył szkalować Fredzia Quote
3 x Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 gamoń.... nie manipuluj faktami Gamoń to Prodziak przeca ;) Quote
3 x Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 ale przez duże gie ;-) Prodziu tez już się robi przez duże G. ale fakt Grem przez większe :D Quote
inka33 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 A ja się z innej beczki zapytam: Gdzie są te, co to wtedy były tam w tym na tamtym robione, hę...? :mellow: Quote
3 x Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 A ja się z innej beczki zapytam: Gdzie są te, co to wtedy były tam w tym na tamtym robione, hę...? :mellow: u Grema w kompie jedno chciałam wstawić ale okazało się, że nie mam uprawnień :/ Quote
inka33 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 u Grema w kompie jedno chciałam wstawić ale okazało się, że nie mam uprawnień :/ Grem się zemścił za nazywanie go gamoniem...? :blink: Quote
3 x Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Grem się zemścił za nazywanie go gamoniem...? :blink: no ;) jakby nie patrzeć SBD pojechała po całośći a miało być tylko że "przez duże G" a nie że całość wielka jak stodoła ;) Quote
Recommended Posts