Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no, prodziak by cos przekąsił....

tja, tyle, że on głodnieje o różnych porach

które nijak nie mieszczą się w grafiku przyzwoitości ;)

Posted

Ja wierze na słowo bo sama tak miałam :)

a ja ostatnio wychodze z podwórka a obok na dachu domu stali robotnicy , i jeden z nich mówi 

- ej patrz jaki pies , moja siostra ma takiego to owczarek kaukaski jest ( Qwendi ) 

na co drugi mówi 

- no moja siostra też ma takiego tylko inne kolory bo ma czarno brązowo białego hahahahaha

to se pogadali :D

ja udalam że ich nie słysze bo nie chciałam im uświadamiać że żadna z ich sióstr nie ma takiego psa :D

Posted

wiem

np. wiem, że jestem "idiotką z dogomanii" ;)

i wiem, że "wszyscy kłamią" jak mawia House ;)

np. Grem mi dzisiaj usiłował wcisnąć kit, że to Fredzio podgryza paprotki w domu
Fredzio ? mój Fredzio?
muszę zapytać Grema czy dzisiaj lał ;)

Posted

nie winszuj sobie za szybko, każdy kiedys był lub będzie idiotką z dogomanii, nie jesteś jakaś wyjątkowa :-).

gremlin zwala na freda? znaczy - sam podgryza, to jasne, jak słońce. pewnie chce przejąć wpływy z 1%.

Posted

nie winszuj sobie za szybko, każdy kiedys był lub będzie idiotką z dogomanii, nie jesteś jakaś wyjątkowa :smile:.

gremlin zwala na freda? znaczy - sam podgryza, to jasne, jak słońce. pewnie chce przejąć wpływy z 1%.

Grem. mówił, że widział jak to rzekomo Fred podgryza paprotki
sorki, ale nie ze mną te numery Bruner ;)

Posted

mój siostrzeniec, jak miał 3 lata, to o wyrzucenie klocka za okno najpierw oskarżył starszego braciszka, a jak nie dało się tego obronić wobec faktu, że braciszek jest w szkole, to zrzucił na psa. Tak mi się jakoś skojarzyła ta sytuacja  z gremlinem... on coś kręci,ja ci to mówię.

Posted

Sandra wiesz że w Polsce jest zimno ?
a ja widziałam Twoje zdjęcia na fb
wiesz, że nawet mnie nimi wcholerwiasz? ;)

mój siostrzeniec, jak miał 3 lata, to o wyrzucenie klocka za okno najpierw oskarżył starszego braciszka, a jak nie dało się tego obronić wobec faktu, że braciszek jest w szkole, to zrzucił na psa. Tak mi się jakoś skojarzyła ta sytuacja  z gremlinem... on coś kręci,ja ci to mówię.

ja to wiedziałam już w tej samej sekundzie w której skończył szkalować Fredzia   

Posted

A ja się z innej beczki zapytam: Gdzie są te, co to wtedy były tam w tym na tamtym robione, hę...? :mellow:

u Grema w kompie
jedno chciałam wstawić ale okazało się, że nie mam uprawnień :/

Posted

u Grema w kompie
jedno chciałam wstawić ale okazało się, że nie mam uprawnień :/

Grem się zemścił za nazywanie go gamoniem...? :blink:

Posted

Grem się zemścił za nazywanie go gamoniem...? :blink:

no ;)
jakby nie patrzeć SBD pojechała po całośći a miało być tylko że "przez duże G" a nie że całość wielka jak stodoła ;)