jogolcia@pdx Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Pozdrawiam Kaukazki z Boguszyc... Quote
ostatniaszansa Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Gdyby tak czas pozwolił... jakoweś zdjęcia chlopaków ? Tak cicho, nieśmiało rzucam ... Zapomnieć Freda? JA?! toż to pierwszy pies ,który jak ja pierwszy raz zawitałam do Boguszyc cicho podszedl i zaczął mnie lizać po ręku. A ówczesna Pani Prezes malo nie zemdlała " kto wypuścil tego psa "?!!! Jego wszyscy sie boją.:diabloti: Ja nie :) To była moja mizianka . Pewnie i brak świadomości - rasa, charakter ,itp, itd. Zawsze w stosunku do mnie był przyjaźnie nastawiony no czasami bywał znudzony i mial moją osobe w poważaniu a i jak wiecie bezczelnie sobie mnie naznaczył , obsikując nogę :angryy: Baca ...miałam z nim styczność podczas obserwacji jakiej był poddany po pogryzieniu. Taki wielki pluszak , ale z szacunkiem i dystansem do niego podchodziłam. Będziemy zaglądac bo jakby inaczej a jak sakiewka jakimś grosikiem sie napełni wesprzemy chłopaków na miarę możliwości. W ramach rewanżu również serdecznie zapraszamy na nasze wątki :lol: Ewa Quote
uzona Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ja choć żadnego z kaukazów nie znam osobiście, to bardzo zapadły mi w serce........po prostu te psy maja w sobie coś magnetyzującego, nie sposób przejść obok obojętnie. 3x, a czy wpłaty deklaracji można jeszcze na stare konto? Quote
3 x Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 uzona napisał(a):Ja choć żadnego z kaukazów nie znam osobiście, to bardzo zapadły mi w serce........po prostu te psy maja w sobie coś magnetyzującego, nie sposób przejść obok obojętnie. 3x, a czy wpłaty deklaracji można jeszcze na stare konto? można choć wolimy na nowe - jest łatwiejsze do ogarniecia jakby coś to oba są podane w pierwszym poście to logistycznie łatwiejsze do ogarnięcia jest wytłuszczone co do kaukazów zgadzam się całkowicie - mają w sobie to coś :) Quote
Szarotka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Podnosze kaukazy chociaz ze dwa razy :):) Quote
KWL Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 3 x napisał(a):co do kaukazów zgadzam się całkowicie - mają w sobie to coś :) Są dostatecznie pojemne aby nie tylko to coś, ale i wiele innych cosi zmieścić :-0 dlatego kochamy je za te cosie i wiele miejsca w sercu, którego łatwo nie oddają. Quote
Aziza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Moja deklaracja od dziś będzie trafiać na nowe konto. Quote
3 x Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Aziza']Moja deklaracja od dziś będzie trafiać na nowe konto. dziekujemy :) coś cisza na watku u chłopaków bez zmian wiem ze byli państwo zainteresowani Fredem ale czy coś z tego wyjdzie to czas pokaze pewnie juz po Nowym roku będzie pokazywac ale kciuki mozna trzymac cały czas moze się nei rozmyslą i to bedzie ten dom dla Freda ten jedyny i właściwy? poki co zanim zaciśniecie kciuki, moze ktoś ma ochote poreklamowac allegro fundacyjne? allegro FZNJR - świeczniki róże - 19,99 zł na jakiś innych forach, portalach społecznościowych itp? Quote
KWL Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Wiemy :-) I czekamy z wielką necierpliwością bo kolejka się do Biafry ustawia :-) Quote
3 x Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 KWL napisał(a):Wiemy :-) I czekamy z wielką necierpliwością bo kolejka się do Biafry ustawia :-) jaka kolejka, poka poka? Quote
KWL Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 3 x napisał(a):jaka kolejka, poka poka? Nie żadnych poka-monów Biafrze nie podrzucamy :-) Quote
3 x Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 KWL napisał(a):Nie żadnych poka-monów Biafrze nie podrzucamy :-) pokemony to Iza sama sobei zgarnia z ulicy czy lasu ;) Quote
mikoada Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zapraszam wszystkich na wątek smutnej Oneczki z Boguszyc http://www.dogomania.pl/threads/198169-ONka-Vega-z-Boguszyc-r%C3%B3wnie%C5%BC-chce-byc-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-!!!-Pomo%C5%BCesz Quote
Szarotka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Sorry .........ale, ta podhalanska sunia pilnie potrzebuje pomocy ma czas do niedzieli a potem zostanie sprzedana za 50 zl. http://www.dogomania.pl/threads/198489-Czy-straci-sw%C4%85-szans%C4%99-przez-brak-pieni%C4%99dzy..-Zaniedbana-Podhalanka-prosi-o-pomoc-!! Quote
magda222 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt wszystkim!!! Quote
uzona Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Podnoszę wątek.....no i oczywiście trzymam kciuki za dom dla Freda. Quote
agata51 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Poświątecznie i noworocznie pozdrawiam. Ten wątek jest nie do ogarnięcia. Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!" Quote
Biafra Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nie było mnie na dogo trochę ...;) Ponad pół roku :oops: Zacznę więc od życzeń. W Nowym Roku życzę wszystkim dużo zdrowia, szczęścia i słońca każdego dnia oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Mam nadzieję, że ten rok będzie dla wszystkich lepszy i łaskawszy od poprzedniego i nie przyniesie niespodzianek w postaci kataklizmów, powodzi i innych pyłów wulkanicznych. To, że wróciłam na dogo i do własnego domu zawdzięczam Wam, przyjaciołom z dogo i miau a także osobom, które znam tylko wirtualnie albo wcale . Wszystkim , którzy choć w najmniejszym stopniu się do tego przyczynili ogromnie dziękuję .:calus: Dzięki łańcuszkowi różnych osób udało się zorganizować pomoc dla zwierząt, karmę, żwir na drogę, nowe rury do wody, generator prądotwórczy i wiele innych rzeczy. Dzięki Wam zwierzęta przebywające pod moją opieką przeżyły ten ciężki okres bez szwanku na zdrowiu z pełną miską i żłobem i niezbędnymi lekami. Dzięki Wam przeżyłam ja i to dosłownie. Nie sposób wymienić tutaj wszystkich, ale każdemu bardzo, bardzo dziękuję. Dziękuję Gosi - 3 x i Ani – Anna33 za prowadzenie moich wątków, bazarki, pośredniczenie między mną a resztą świata kiedy nie byłam odcięta od netu, prądu i jakiejkolwiek cywilizacji. Dziękuję Małgosi, że przygarnęła mnie pod swój dach gdy zostałam ewakuowana z własnego domu i za to, że woziła mnie z jedzeniem do pozostawionych zwierząt do czasu aż nie udało się wydostać z przepaści mojego samochodu. Dziękuję , że Ksera wykazała się uporem większym niż moje kozy i dała radę w szalejącej ulewie i błocie do kolan dociągnąć je siłą kilometr do swojego auta, żeby zabrać do domu. Dziękuję, dziękuję, dziękuję Mogłabym tu pisać i pisać do rana, ale chyba nie ma sensu zaśmiecać wątku i wracać do starego roku. Cieszę się, że się skończył :evil_lol: Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję i życzę cudownego 2011 roku. :BIG: Jesteście niesamowici . Quote
agata51 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mogłabym tu pisać i pisać do rana, ale chyba nie ma sensu zaśmiecać wątku i wracać do starego roku. Cieszę się, że się skończył Biafra, ty się tak nie ciesz - przed tobą nowy rok. Wszystko przed tobą. Przepraszam, w takich sytuacjach wisielczy humor mnie ratuje. A pomiziaj ode mnie Bacę i Freda. To jedyne kaukazy w moim życiu. Mam nadzieję, że ostatnie. Przecież ja się ich panicznie boję!!! Quote
3 x Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='agata51'] Biafra, ty się tak nie ciesz - przed tobą nowy rok. Wszystko przed tobą. Przepraszam, w takich sytuacjach wisielczy humor mnie ratuje. A pomiziaj ode mnie Bacę i Freda. To jedyne kaukazy w moim życiu. Mam nadzieję, że ostatnie. Przecież ja się ich panicznie boję!!! ech przecież to takie urocze psiaki :) zwłaszcza Baca :) Quote
ostatniaszansa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Agata51, bać się boguszyckich kaukazów po półtorocznym pobycie u Biafry ???!!!! Mamy jeszcze w typie kaukazów ; Froda ( syna Freda) i Lewego - sam urok i łagodność :lol: Biafra, oczom nie wierzyłam jak zobaczyłam wpis, wróciłaś do żywych :evil_lol: :multi: I znowu jęczymy o aktualne zdjęcia Freda i Bacy dla p. Józefa dla nas oczywiście też . Pozdrawiamy z Nowych Rokiem, ma być lepszy, ludzie mają być lepsi, no tak sobie marzę a co! Ewa Quote
Bambino Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 agata51 napisał(a): . A pomiziaj ode mnie Bacę i Freda. To jedyne kaukazy w moim życiu. Mam nadzieję, że ostatnie. Przecież ja się ich panicznie boję!!! Agatka, to żebyś się oswoiła z kaukazami, to zapraszam w połowie stycznia do mnie na wieś. Mam takiego mini kaukazka. Mix kaukaza chyba z jamnikiem. Ten z mojego podpisu. :evil_lol: Quote
Recommended Posts