sleepingbyday Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ale cos mu się stało, zachorował na... pikselozę ;-) :-). a jak on tam z dziećmi? słodki jest, mniam mniam. Quote
KWL Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Piękny ten Fred :-) I jakiś takie Pańskie Panisko się z niego zrobiło :-) A my w czwartek wydaliśmy naszego Ciaputulka. To była adopcja z dłuuugą historią i kilkoma zwrotami akcji... Najważniejsze że nasz ulubieniec i przyjaciel znalazł w końcu dobry dla siebie dom. Co w przypadku Ciapcia nie było takie proste - ten pies ma wspaniały silny charakter :evil_lol: Quote
3 x Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 KWL napisał(a):Piękny ten Fred :-) I jakiś takie Pańskie Panisko się z niego zrobiło :-) A my w czwartek wydaliśmy naszego Ciaputulka. To była adopcja z dłuuugą historią i kilkoma zwrotami akcji... Najważniejsze że nasz ulubieniec i przyjaciel znalazł w końcu dobry dla siebie dom. Co w przypadku Ciapcia nie było takie proste - ten pies ma wspaniały silny charakter :evil_lol: tja a ja dalej ich nie rozrózniam ;) edit. głosowaliście na szczecinek? :mad: Quote
KWL Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sleepingbyday napisał(a):po kagańcu gośka, po kagańcu ;-) No właśnie :-) Gapcio - zawsze bez kagańca, za to często z piłeczką :-) Boruta Czasem bez kagańca Ciapcio Zawsze w kagańcu :-) ...głsowaliś... my... Quote
ostatniaszansa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 no nie Drogie Panie , one się różnią nie tylko po kagańcu ... Fred ma wyjątkowy wyraz pychola i wyraz mówiący " zwisa mi " " luzik " . KWL te psiaki, które prezentujesz to po fryzjerze i kąpieli w specjalnych szamponach ? :evil_lol: Piękne. Ewa Quote
KWL Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Buoteaux Gel, Eu de Paluch i czysta i sucha atmosfera tonącego po każdym deszczu schroniska położonego w zagłębieniu:evil_lol: Fred jest najbardziej melancholijny i kaukazi. Gapcio największy i trącący leonbergerem. Borek najdelikatniejszy i najbardziej energetyczny, a Ciapcio to powazny pies pracujący :-) Najfajniejsze że wszystkie znalazły dom :-) Quote
3 x Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 KWL napisał(a):Buoteaux Gel, Eu de Paluch i czysta i sucha atmosfera tonącego po każdym deszczu schroniska położonego w zagłębieniu:evil_lol: Fred jest najbardziej melancholijny i kaukazi. Gapcio największy i trącący leonbergerem. Borek najdelikatniejszy i najbardziej energetyczny, a Ciapcio to powazny pies pracujący :-) Najfajniejsze że wszystkie znalazły dom :-) a magnat to który? kuzwa myslalam ze naumiec się rozrózniac Biafrowe konie to bedzie trudne ale u nich przynajmniej naumialam sie imion wraz zamiennikami np Macius Elf, Miętek Gniady itd ale widzę ze z KWLowskim kaukazami jest znacznie gorzej albo to zemna jest nienajlepiej ;) a rozeslecie komu sie da allegro na koniki? na sianko bo zaraz luty a my bedziemy w głębokiej du..żej dziurze ;) Allegro - sianko III Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Buoteaux Gel, hi hi hi. skojarzyło mi się z chateaux de beoutaux ;-) Quote
KWL Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Gapcio to Magnat :-) W boksie był na początku dość wyniosły i nieprzystępny, ale wyszedł na spacer i... pobaw się ze mną ! o piłeczka :-) i tak został Gapciem. Boruta zwany Borkiem i Ciaputulek zwany Ciapciem :-) Quote
ostatniaszansa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To chyba błoto w Boguszycach jest insze niż na Paluchu :( Nasze miziaki takich pięknych futer nie mają, jak pada, odwilż- to utytłane niemożebnie i jeszcze bezczelnie chlap, skok, łapami w błoto, a ono na nas od czubka głowy do stóp :angryy: i bardzo je to cieszy wrrr. Im większy pies tym "fajniejsza " ta zabawa. Fred jako żywo przypomina mi króla Lwa, jego syn Frodo już takiej pięknej grzywy nie ma. Ewa P.S allegro "sianko" rozsyłam :) Ewa Quote
KWL Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No przyznam się :-) Zdjęcia są z wiosny - po wyczesaniu :-) Quote
ostatniaszansa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 455 osób plus pracownicy, chociaż 4 x w roku to i nasze boguszki byłyby w miarę wyczesane ... no może mniej bo nie wszystkie takie kudłate :) ewa Quote
3 x Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='ostatniaszansa']455 osób plus pracownicy, chociaż 4 x w roku to i nasze boguszki byłyby w miarę wyczesane ... no może mniej bo nie wszystkie takie kudłate :) ewa a potem jadą do Izy i ona je podmienia - jak Bacę ;) zapraszam na kolejny bazarek z róznościami (gry, świeczki, kosmetyki, torba i inne) dla podopiecznych Biafry Mix bazarek dla FZNJR - klik Quote
ostatniaszansa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no to biore urlop i jadę do Izy na szkolenie pt jak podmieniać psy :) 3X wstawisz się, no wiesz tak po znajomości ;) idem na siankowe allegro . Ewa Quote
3 x Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 ostatniaszansa napisał(a):no to biore urlop i jadę do Izy na szkolenie pt jak podmieniać psy :) 3X wstawisz się, no wiesz tak po znajomości ;) idem na siankowe allegro . Ewa taaaa, ja tez tak myślałam, do Izy, fajnie, miłe psiaki, koniki i GÓRY itd rok temu było "jak miau i dogo naprawiało drogę" a tym roku mnie na oranie zaprasza ;) Quote
ostatniaszansa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 3 X - do młodzieży to ja sie już daaaaaaaaaaaaawno nie zaliczam , ale w ramach poprawy kondycji, na miare możliwości, sił, tudziez zrzutu tego i owego, nadmiaru... jedziemy do Izy ? :) W Boguszycach ostatnio robiłam generalne porządki w salce operacyjnej, ale oranie to co inszego. Ewa Quote
3 x Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='ostatniaszansa']3 X - do młodzieży to ja sie już daaaaaaaaaaaaawno nie zaliczam , ale w ramach poprawy kondycji, na miare możliwości, sił, tudziez zrzutu tego i owego, nadmiaru... jedziemy do Izy ? :) W Boguszycach ostatnio robiłam generalne porządki w salce operacyjnej, ale oranie to co inszego. Ewa ciiii nie wywołuj wilka z lasu ;) Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Hm moze jak przyjade w tym roku na dluzej to tez bym sie zalapala :):) Quote
zenobiusz flores Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 3 x napisał(a):taaaa, ja tez tak myślałam, do Izy, fajnie, miłe psiaki, koniki i GÓRY itd rok temu było "jak miau i dogo naprawiało drogę" a tym roku mnie na oranie zaprasza ;) Dobrze ci tak !:loveu: Quote
uzona Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Nie zaglądałam tutaj jakiś czas,a tu takie cuda pokazują:) Piękne kaukazy :) Zajrzę na allegro z sianem, by choć minimalnie zmniejszyć tę dziurę ;-) Quote
uzona Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 uzona napisał(a): Zajrzę na allegro z sianem, by choć minimalnie zmniejszyć tę dziurę ;-) Kicha :( Allegro zakończone, chyba przyjdzie mi poczekać na nową edycje. Quote
3 x Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 uzona napisał(a):Kicha :( Allegro zakończone, chyba przyjdzie mi poczekać na nową edycje. na danich będzie allegro dla kundelków bo mamy mega dług w hotelu Iza nei moze ich trzymac u siebie ze wzgledu na kaukazy i zajecie przez nich wszystkich miejsc hotel liczy nam megapromocyjnie ale i tak za styczeń rachunek wyniósł 2,5 tys :( o allegro raczej nie zapomnę powiadomić ;) poki co zapraszam na bazarki dla FZNJR: MIX różności 0 jutro koniec - klik eleganckie ubrania - klik oraz nowy wątek nowych podopiecznych - banda ze stodoły w tym 11 szczeniaków - klik: Quote
3 x Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Szarotka napisał(a):Juz bylam na wszystkich watkach. i na Artelu z mojego podpisu tez? (koń) Quote
Recommended Posts