Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny ten Fred :-) I jakiś takie Pańskie Panisko się z niego zrobiło :-)
A my w czwartek wydaliśmy naszego Ciaputulka. To była adopcja z dłuuugą historią i kilkoma zwrotami akcji... Najważniejsze że nasz ulubieniec i przyjaciel znalazł w końcu dobry dla siebie dom. Co w przypadku Ciapcia nie było takie proste - ten pies ma wspaniały silny charakter :evil_lol:

Posted

KWL napisał(a):
Piękny ten Fred :-) I jakiś takie Pańskie Panisko się z niego zrobiło :-)
A my w czwartek wydaliśmy naszego Ciaputulka. To była adopcja z dłuuugą historią i kilkoma zwrotami akcji... Najważniejsze że nasz ulubieniec i przyjaciel znalazł w końcu dobry dla siebie dom. Co w przypadku Ciapcia nie było takie proste - ten pies ma wspaniały silny charakter :evil_lol:

tja
a ja dalej ich nie rozrózniam ;)

edit.
głosowaliście na szczecinek? :mad:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
po kagańcu gośka, po kagańcu ;-)

No właśnie :-)
Gapcio - zawsze bez kagańca, za to często z piłeczką :-)

Boruta
Czasem bez kagańca

Ciapcio
Zawsze w kagańcu :-)

...głsowaliś... my...

Posted

no nie Drogie Panie , one się różnią nie tylko po kagańcu ... Fred ma wyjątkowy wyraz pychola i wyraz mówiący " zwisa mi " " luzik " . KWL te psiaki, które prezentujesz to po fryzjerze i kąpieli w specjalnych szamponach ? :evil_lol: Piękne. Ewa

Posted

Buoteaux Gel, Eu de Paluch i czysta i sucha atmosfera tonącego po każdym deszczu schroniska położonego w zagłębieniu:evil_lol:

Fred jest najbardziej melancholijny i kaukazi. Gapcio największy i trącący leonbergerem. Borek najdelikatniejszy i najbardziej energetyczny, a Ciapcio to powazny pies pracujący :-)
Najfajniejsze że wszystkie znalazły dom :-)

Posted

KWL napisał(a):
Buoteaux Gel, Eu de Paluch i czysta i sucha atmosfera tonącego po każdym deszczu schroniska położonego w zagłębieniu:evil_lol:

Fred jest najbardziej melancholijny i kaukazi. Gapcio największy i trącący leonbergerem. Borek najdelikatniejszy i najbardziej energetyczny, a Ciapcio to powazny pies pracujący :-)
Najfajniejsze że wszystkie znalazły dom :-)

a magnat to który?
kuzwa myslalam ze naumiec się rozrózniac Biafrowe konie to bedzie trudne
ale u nich przynajmniej naumialam sie imion wraz zamiennikami np Macius Elf, Miętek Gniady itd
ale widzę ze z KWLowskim kaukazami jest znacznie gorzej
albo to zemna jest nienajlepiej ;)

a rozeslecie komu sie da allegro na koniki?
na sianko
bo zaraz luty a my bedziemy w głębokiej du..żej dziurze ;)
Allegro - sianko III

Posted

Gapcio to Magnat :-) W boksie był na początku dość wyniosły i nieprzystępny, ale wyszedł na spacer i... pobaw się ze mną ! o piłeczka :-) i tak został Gapciem. Boruta zwany Borkiem i Ciaputulek zwany Ciapciem :-)

Posted

To chyba błoto w Boguszycach jest insze niż na Paluchu :(
Nasze miziaki takich pięknych futer nie mają, jak pada, odwilż- to utytłane niemożebnie i jeszcze bezczelnie chlap, skok, łapami w błoto, a ono na nas od czubka głowy do stóp :angryy: i bardzo je to cieszy wrrr. Im większy pies tym "fajniejsza " ta zabawa. Fred jako żywo przypomina mi króla Lwa, jego syn Frodo już takiej pięknej grzywy nie ma. Ewa
P.S allegro "sianko" rozsyłam :) Ewa

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ostatniaszansa']455 osób plus pracownicy, chociaż 4 x w roku to i nasze boguszki byłyby w miarę wyczesane ... no może mniej bo nie wszystkie takie kudłate :) ewa

a potem jadą do Izy i ona je podmienia - jak Bacę ;)

zapraszam na kolejny bazarek z róznościami (gry, świeczki, kosmetyki, torba i inne) dla podopiecznych Biafry
Mix bazarek dla FZNJR - klik

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
no to biore urlop i jadę do Izy na szkolenie pt jak podmieniać psy :) 3X wstawisz się, no wiesz tak po znajomości ;) idem na siankowe allegro . Ewa

taaaa, ja tez tak myślałam, do Izy, fajnie, miłe psiaki, koniki i GÓRY itd
rok temu było "jak miau i dogo naprawiało drogę"
a tym roku mnie na oranie zaprasza ;)

Posted

3 X - do młodzieży to ja sie już daaaaaaaaaaaaawno nie zaliczam , ale w ramach poprawy kondycji, na miare możliwości, sił, tudziez zrzutu tego i owego, nadmiaru... jedziemy do Izy ? :) W Boguszycach ostatnio robiłam generalne porządki w salce operacyjnej, ale oranie to co inszego. Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']3 X - do młodzieży to ja sie już daaaaaaaaaaaaawno nie zaliczam , ale w ramach poprawy kondycji, na miare możliwości, sił, tudziez zrzutu tego i owego, nadmiaru... jedziemy do Izy ? :) W Boguszycach ostatnio robiłam generalne porządki w salce operacyjnej, ale oranie to co inszego. Ewa
ciiii
nie wywołuj wilka z lasu ;)

Posted

Nie zaglądałam tutaj jakiś czas,a tu takie cuda pokazują:) Piękne kaukazy :)

Zajrzę na allegro z sianem, by choć minimalnie zmniejszyć tę dziurę ;-)

Posted

uzona napisał(a):

Zajrzę na allegro z sianem, by choć minimalnie zmniejszyć tę dziurę ;-)

Kicha :( Allegro zakończone, chyba przyjdzie mi poczekać na nową edycje.

Posted

uzona napisał(a):
Kicha :( Allegro zakończone, chyba przyjdzie mi poczekać na nową edycje.

na danich będzie allegro dla kundelków bo mamy mega dług w hotelu
Iza nei moze ich trzymac u siebie ze wzgledu na kaukazy i zajecie przez nich wszystkich miejsc
hotel liczy nam megapromocyjnie ale i tak za styczeń rachunek wyniósł 2,5 tys :(

o allegro raczej nie zapomnę powiadomić ;)

poki co zapraszam na bazarki dla FZNJR:
MIX różności 0 jutro koniec - klik
eleganckie ubrania - klik

oraz nowy wątek nowych podopiecznych - banda ze stodoły w tym 11 szczeniaków - klik: