3 x Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Szarotka napisał(a): Mam nadzieje, ze konto poszlo........ poszło poszło pieniązki od wapiszon dostał Epson, ten z Białego Dunajca sleepingbyday napisał(a):cholera, wszystko mi sie tam zgadzało w tym przelewie. może się więcej nazbierało od ludzi? kiedy ten bazarek był, już nawet nie pamietam... może odejmij 10zł deklaracji i resztę zaksięguj jako z bazarku? bazarek i tak był dla kaukazów u biafry. wpłacałam na bace, co wam wygodniej było, zebym pisała w przelewie? bo mi jest ganc pomada, chodzi o to, zeby było dla ostatnioszansowych kaukazów. jak zobaczyłam kaukaza od asior, to od razu wiedziałam, gdzie o trafi. takie inf (o wysokości wpłaty) dostałam od Izy tak sobie pomyslalam, ze zrobie jak mówisz odliczę (własciwie juz odliczyłam) 10 zł deklaracji a resztę podzielę na 4 i po 1/4 pojdzie dla Freda, Bacy, Siwej i Dakoty i bedzie git co do Epsona to ja sie tylko zastanawialam gdzie Iza go upchnie, no i kundelek poszedł do DT a Epson został u Biafry :) dzisiaj w nocy odszedł kotek Burasek :( był bardzo bardzo słaby braciszek przybierał na wadze zaokrąglił się a Burasek nic a nic ostatnie dni był połżywy na kroplówkach liczyłyśmy ze się przełamie i zacznie walczyc nie wiem, byc moze mial jakąs wadę od urodzenia, że nie rozwijał się tak jak braciszek nie zawalczył, odszedł dzisiaj w nocy po cichu zasnał :( rano Iza znalazła go już martwego w transporterku smutno mi, że mu się nie udało :( Quote
ciapuś Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Przypomnimy się bo bardzo niziutko już wątek Quote
3 x Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 kurde belek ktoś mi bezczelnie podkrada czas niby mam codziennie 24h ale i mam niepokojace uczucie, że ktos mi podbiera mój czas w ziązku z powyższym, kilka dni temu zostalam inf, ze przyszła paczka - typujemy ze to z Niemiec sonikowa - przyznajesz się? jutro wkleję zdjęcia paczki ktokolwiek by nie był sprawcą tej przesyłki - dziękujemy :loveu: (i jeszcze sobie pisze, ze tą wpłate bazarkową od sbd mam uwzględnic w rozliczeniach) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jakis cichy wielbiciel lub wielbicielka :):) Quote
sonikowa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 3 x napisał(a):w ziązku z powyższym, kilka dni temu zostalam inf, ze przyszła paczka - typujemy ze to z Niemiec sonikowa - przyznajesz się? Tak, moja wina ;-) Paczka faktycznie z Niemiec. Co prawda tam zdaje sie, ze sa rzeczy dla mniejszego kalibru niz kaukazy, ale powiedzialam im, ze malizny tez bywaja u Izy :-) Quote
samoglow Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dziewczyny, z powodu klopotow rodzinnych :-( baaardzo rzadko wchodze na forum, jednak co miesiac przelewam ustalone 20 zl. Mozecie sprawdzic czy dochodza? Quote
3 x Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 samoglow napisał(a):Dziewczyny, z powodu klopotow rodzinnych :-( baaardzo rzadko wchodze na forum, jednak co miesiac przelewam ustalone 20 zl. Mozecie sprawdzic czy dochodza? dochodza - dziękujemy :) są ujęte w róznych rozliczeniach w domu zerknę do excela i napisze Ci na pw jakie mam dokładne dane Quote
3 x Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Zachęcam wszystkich do głosowania w krakvecie niestety pomimo wewnetrznej ankiety dogo pojawił sie "dziki" kandydat jeśli ktoś nie głosował proszę o wsparcie kandydata dogo czyli Sandomierskiego Stowarzyszenie W wewnętrznej ankiecie Forum Dogomania wybrało jako wspólnego kandydata przytulisko Sandomierskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt. Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&start=105 Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Bardzo prosimy o głos! Pomóżcie psom z popowodziowego przytuliska przeżyć zimę! Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Strasznie się wstydzę, ale dopiero dzisiaj wysłałam kaskę dla Bacy i Freda. Za X , XI i XII. Przepraszam. Dołączam mizianko. Quote
3 x Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 agata51 napisał(a):Strasznie się wstydzę, ale dopiero dzisiaj wysłałam kaskę dla Bacy i Freda. Za X , XI i XII. Przepraszam. Dołączam mizianko. ja ostatnio też hurtem puszczalam deklaracje bo nie zauwazylam ze mi stałe zlecenie wygasło :roll: wczoraj odeszła Siwa :-( Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 3 x napisał(a):ja ostatnio też hurtem puszczalam deklaracje bo nie zauwazylam ze mi stałe zlecenie wygasło :roll: wczoraj odeszła Siwa :-( Siwa to kon czy kaukaz ?? Quote
3 x Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Szarotka']Siwa to kon czy kaukaz ?? kaukaz tez z boguszyc jak Fred i Baca Siwa (i Dakota) mają swój watek klik - watek Siwej ;( i Dakoty Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='3 x']kaukaz tez z boguszyc jak Fred i Baca Siwa (i Dakota) mają swój watek klik - watek Siwej ;( i Dakoty Tez mi sie wydawalo, ze gdzies czytalam o Siwej. Quote
3 x Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 na watku konkursowym (głosowanie jest za darmo) konkurs fotograficzny można głosowac za darmo na najfajniejsze zdjęcie wrzuciłam tam zdjęcie Grandy z Emi ale jeśli tampojdziecie to prosze zagłosujcie wg własnego uznania Quote
uzona Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 3 x napisał(a): wczoraj odeszła Siwa :-( :-(:-(:-( dla Siwej Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A tak dobrze wygladala na tym ostatnim zdjeciu ............. Quote
3 x Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Szarotka napisał(a):A tak dobrze wygladala na tym ostatnim zdjeciu ............. tym bardziej było to chyba dla wszystkich zaskoczeniem :( chcialam was zaprosić na mega wielki bazarek książkowy - dla zwierzaków pod opieką Fundacji Zwierzę Nie Jest Rzeczą Książki - 50 pozycji, 17 szt - nówki nieśmigane! Zapraszam bardzo serdecznie. Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Podniose watek. Bylam juz na bazarku i ciesze sie, bo ruch duzy :):) Quote
agata51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja też byłam, a nawet coś upatrzyłam. Polecam. Quote
Szarotka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja narazie nic nie kupuje, bo zaszalalam w listopadzie. Quote
Recommended Posts