Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):

Mam nadzieje, ze konto poszlo........

poszło poszło
pieniązki od wapiszon dostał Epson, ten z Białego Dunajca

sleepingbyday napisał(a):
cholera, wszystko mi sie tam zgadzało w tym przelewie. może się więcej nazbierało od ludzi? kiedy ten bazarek był, już nawet nie pamietam...
może odejmij 10zł deklaracji i resztę zaksięguj jako z bazarku? bazarek i tak był dla kaukazów u biafry.

wpłacałam na bace, co wam wygodniej było, zebym pisała w przelewie? bo mi jest ganc pomada, chodzi o to, zeby było dla ostatnioszansowych kaukazów.

jak zobaczyłam kaukaza od asior, to od razu wiedziałam, gdzie o trafi.

takie inf (o wysokości wpłaty) dostałam od Izy
tak sobie pomyslalam, ze zrobie jak mówisz odliczę (własciwie juz odliczyłam) 10 zł deklaracji
a resztę podzielę na 4 i po 1/4 pojdzie dla Freda, Bacy, Siwej i Dakoty
i bedzie git

co do Epsona to ja sie tylko zastanawialam gdzie Iza go upchnie, no i kundelek poszedł do DT a Epson został u Biafry :)

dzisiaj w nocy odszedł kotek Burasek :(
był bardzo bardzo słaby
braciszek przybierał na wadze zaokrąglił się a Burasek nic a nic
ostatnie dni był połżywy na kroplówkach
liczyłyśmy ze się przełamie i zacznie walczyc
nie wiem, byc moze mial jakąs wadę od urodzenia, że nie rozwijał się tak jak braciszek
nie zawalczył, odszedł dzisiaj w nocy po cichu
zasnał :(
rano Iza znalazła go już martwego w transporterku
smutno mi, że mu się nie udało :(

Posted

kurde belek
ktoś mi bezczelnie podkrada czas
niby mam codziennie 24h ale i mam niepokojace uczucie, że ktos mi podbiera mój czas

w ziązku z powyższym, kilka dni temu zostalam inf, ze przyszła paczka - typujemy ze to z Niemiec
sonikowa - przyznajesz się?

jutro wkleję zdjęcia paczki

ktokolwiek by nie był sprawcą tej przesyłki - dziękujemy :loveu:

(i jeszcze sobie pisze, ze tą wpłate bazarkową od sbd mam uwzględnic w rozliczeniach)

Posted

3 x napisał(a):
w ziązku z powyższym, kilka dni temu zostalam inf, ze przyszła paczka - typujemy ze to z Niemiec
sonikowa - przyznajesz się?

Tak, moja wina ;-) Paczka faktycznie z Niemiec. Co prawda tam zdaje sie, ze sa rzeczy dla mniejszego kalibru niz kaukazy, ale powiedzialam im, ze malizny tez bywaja u Izy :-)

Posted

samoglow napisał(a):
Dziewczyny, z powodu klopotow rodzinnych :-( baaardzo rzadko wchodze na forum, jednak co miesiac przelewam ustalone 20 zl. Mozecie sprawdzic czy dochodza?

dochodza - dziękujemy :)
są ujęte w róznych rozliczeniach
w domu zerknę do excela i napisze Ci na pw jakie mam dokładne dane

Posted

Zachęcam wszystkich do głosowania w krakvecie
niestety pomimo wewnetrznej ankiety dogo pojawił sie "dziki" kandydat
jeśli ktoś nie głosował proszę o wsparcie kandydata dogo czyli Sandomierskiego Stowarzyszenie

W wewnętrznej ankiecie Forum Dogomania wybrało jako wspólnego kandydata przytulisko Sandomierskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt.

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&start=105

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

Bardzo prosimy o głos!
Pomóżcie psom z popowodziowego przytuliska przeżyć zimę!

Posted

agata51 napisał(a):
Strasznie się wstydzę, ale dopiero dzisiaj wysłałam kaskę dla Bacy i Freda. Za X , XI i XII. Przepraszam. Dołączam mizianko.

ja ostatnio też hurtem puszczalam deklaracje bo nie zauwazylam ze mi stałe zlecenie wygasło :roll:

wczoraj odeszła Siwa :-(