3 x Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 (edited) [quote name='mala_czarna']Chciałam tylko napisać, że dzisiaj puściłam smsa, zamiast tradycyjnego 1 głosu, ale dostałam wiadomość zwrotną "Niepoprawna treść wiadomości". Sprawdziłam w wysłanych - wszystko ok. Nie wiem czemu sms nie poszedł :shake: a nie mówiłam, zeby nie głosowac sms ;) w tradycji siła ;) i w kupie tez ;) [quote name='sleepingbyday']zagłosowałam. przekazałam koleżance z pracy, ale okazało sie, ze mamy jedno ajpi, zagłosuje w domu. ale już sobie poradziłas z zadaniami ? ;) a to nasza niedoszła tymczasowiczka która miała przyjechać zamiast Fredzia (errata: to Fred przyjechał zamiast Gerdy a nie że ona miła przyjechać zamiast Freda) zdjecie majowe: a tutaj zbiórka siana z fundacyjnych łąk (tak mi się wydaje) dla koników :) Edited September 26, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 spacer przed 7? chyba cię pogrzało my tu śpimy ;) edit: pamiętacie o głosowaniu na Kosmę i Rudego ! - klik - Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 http://imageshack.us/a/img689/4437/veur.jpg nie wypuszcza :lol: O szit nie głosowałam wczooooraj :( a teraz pędzę głosować Quote
gameta Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Gośka a ty jeszcze dziergasz? Bo mam trochę zwykłej muliny w różnych kolorach - jak chcesz to mi podaj adres na pw :) Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 ROMANA!!!!!!!!!!!!! plosiem :modla: Quote
gameta Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Saththa']ROMANA!!!!!!!!!!!!! plosiem :modla: Ke ? ......................... Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='gameta']Ke ? ......................... Był kiedyś Roman na bazarku ale zapomniałam i 3 x wygrała licytację i powiedziała, ze jak sponczy te kubraczki na jajka to Romany będa :lol: Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 No tak zasadniczo ja juz strasznie długo czekam ;) Ziutka fajny banner ;) Quote
3 x Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Saththa']Był kiedyś Roman na bazarku ale zapomniałam i 3 x wygrała licytację i powiedziała, ze jak sponczy te kubraczki na jajka to Romany będa :lol:[/QUOTE] [quote name='Ziutka']To czekamy na tegooo Romana ;)[/QUOTE] [quote name='Saththa']No tak zasadniczo ja juz strasznie długo czekam ;) Ziutka fajny banner ;)[/QUOTE] juz kiedyś powstał Roman Bis ale dałam go na pożarcie prodziakowi ;) Quote
Saththa Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='3 x']juz kiedyś powstał Roman Bis ale dałam go na pożarcie prodziakowi ;) :eek2: .............. Quote
sleepingbyday Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 brakuje nam ok 4000 do 1go miejsca.... Quote
Saththa Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='sleepingbyday']brakuje nam ok 4000 do 1go miejsca....[/QUOTE] minus 15 głosów bo właśnie oddałam je ... Quote
inka33 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='sleepingbyday']brakuje nam ok 4000 do 1go miejsca....[/QUOTE] Nawet mój TŻ klika, ale podobno na tej stronie nie daje się głosować przez serwery proxy, bo by klikał tak po 50 dziennie chociaż... :( Quote
3 x Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 no nie udało się trudno i tak ogromniascie dziękuję wam za głosy :) kto pogra z piłeczkę z tybciem? jest tylko jeden warunek trzeba umieć się skitrać pod łóżko jak on ;) Quote
sleepingbyday Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 wygląda, jkaby mu sie przypadkowo ta pileczka przykleiła ;-). on z nią nie ma nic wspólnego i w ogóle o co kaman.... Quote
3 x Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='sleepingbyday']wygląda, jkaby mu sie przypadkowo ta pileczka przykleiła ;-). on z nią nie ma nic wspólnego i w ogóle o co kaman....[/QUOTE] on tak ma i to nawet dość często ;) Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Gosia, masz zamówienie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247284-Od-A-do-Z-dla-pi%C4%99ciu-bied-do-15-10-0-godz-22-00?p=21370102#post21370102 Prodziak, pomożesz, prawda...? ;) Quote
3 x Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 (edited) [quote name='inka33']Gosia, masz zamówienie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247284-Od-A-do-Z-dla-pi%C4%99ciu-bied-do-15-10-0-godz-22-00?p=21370102#post21370102 Prodziak, pomożesz, prawda...? ;) Prodzik pomoże a jakże ;) [quote name='sleepingbyday']wygląda, jkaby mu sie przypadkowo ta pileczka przykleiła ;-). on z nią nie ma nic wspólnego i w ogóle o co kaman.... [quote name='3 x']on tak ma i to nawet dość często ;) o np tutaj mu się siatka z zakupami tak przyczepiła ;) i jeszcze opowieści dziwnej treści z porannego spaceru of koz trasa - mniej niż 1 km czas: ok 40 min scenka nr 1. panfan: piękne psy ja: dziekuję panfan: ja przepraszam, czy mogę zadac pani niedyskretne pytanie? ja: (wtf???) panfan: to chiński piesek jest ? ja: (o kutwa :eek2: a przeciez Prodziak z chińskim niemieszany wtf ?? -<-po raz drugi ;) ) ale patrzę patrzę panfan przypatruje się Fredowi ja: nie panfan: nie? a jaki? ja: podobny do owczarka kaukaskiego panfan: ooo kaukaskiego a gdzie to takie pieski są? ja: ten jest ze schroniska panfan: że schroniska? :crazyeye: ja: tak panfan: to takie cuda siedzą są ze schroniska ja w myślach: nie tylko takie cuda siedzą scenka nr 2. wracamy juz pod prawie samiutkim blokiem idę ja z chłopakami i jedzie pan na rowerze z dwoma jorkami (jeden w koszyku w bagażniku i jeden w torbie przerzuconej przez ramię) i jeszcze jeden gdzieś pod nogami się pałeta (ale to od innego pana był) pan na rowerze: na śniadanie po jednym im wiozę ;) ale od słowa do słowa wyszło, że nie tak przyprawione sa więc zrezygnowalismy z poczęstunku ;) scenka nr 3. mój dzisiejszy top łan ;) pani: o jakie cudowne psy pani ma ja: dziękuje pani: oj ale i roboty z nimi jest ja już sobie w głowie układam odpowiedzi na pytanie o to ile siersci gubią ile to miejsca zajmują a tutaj ful zaskoczenie pani: takie fajne pudelki :mdleje::mdleje::mdleje: :grins: :???: :splat: :eek2: :roflt: kurtyna ! Edited October 2, 2013 by 3 x Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 hehe, ten od jorków spoko gość ;-). że pudelki , to w sumie racja - puchate takie słodziaki, tju tju. Quote
3 x Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='sleepingbyday']hehe, ten od jorków spoko gość ;-). że pudelki , to w sumie racja - puchate takie słodziaki, tju tju. słodziak jak ta lala ;) jak to na molosach słusznie zauważono jak ich nie kochać? pewnie nie każdy z was wie: "jak?" więc ja wam pomogę np tak ;) albo tak: a mozna jeszcze i tak: chociaz w sumie to i tak można: chociaz na poniższym zdjęciu widac że nic a nic się duza nie nauczyła ;) Quote
3 x Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 mozna i tak: i tak i wczorajsze ;) i już wiadomo, jak on kawy nie pija a zjada to temu musi być taki pobudzony ;) dobrze, że Grem pierwszy wraca do domu ;) oby zastał taki widok: edit: gwoli wyjasnienia to jedynie ułamek tego na co stac naszego drogiego szczeniaczka ;) Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 zoska ma bardzo silny epizod leku separacyjnego, efekt jest taki, że moje nowe, wypieszczone remontem mieszkanko w części wejściowej i juz poza nią wygląda jak przed remontem. nadgryzione ściany, zdarta tapeta, napoczęty dywan. Quote
3 x Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 (edited) [quote name='sleepingbyday']zoska ma bardzo silny epizod leku separacyjnego, efekt jest taki, że moje nowe, wypieszczone remontem mieszkanko w części wejściowej i juz poza nią wygląda jak przed remontem. nadgryzione ściany, zdarta tapeta, napoczęty dywan.[/QUOTE] się dogadają z prodziakiem ;) edit. a Lisio? zabrakło mi inf o Lisławie! Edited October 3, 2013 by 3 x Quote
Recommended Posts