Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam wczoraj w hotelu,ale dosłownie na 5 min. RUDI przeniesiony został do kojca na zewnątrz (obok Zeldy).Na piątkowym spacerze coś ugryzło go w pysk ,tak tuż pod lewym okiem.Zrobił się dość duży odczyn,zgrubienie wielkości śliwki i twarde :(.
Zawiozłam kołderke dla niego,no ale teraz już mu się nie przyda więc będzie dla Pirata czy innego psiaka.
Zostawiłam p.Anecie reklamówke z igłami,strzykawkami,solą fizjologiczna,wodą utlenioną,gazikami i rękawiczkami lateksowymu-przy wiecznie pokaleczonych psach,które tam trafiają,zapene się przyda...

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś do psiaka pojedzie CoolCaty zobaczyć jak wygląda sprawa ugryzienia i prawdopodobnie ja będe w hotelu. Kurcze nikt sie psami nie interesuje ...Czy czas "zwijać" interes? Co z nimi będzie?

Posted

U RUDZIKA była dzisiaj wetka,sprawdziła to ugryzienie,ale było juz prawie niewidoczne,nawet nie mogła sie na początku dopatrzeć w którym to miejscu.Tak więc po problemie :)

Posted

rosse napisał(a):
U RUDZIKA była dzisiaj wetka,sprawdziła to ugryzienie,ale było juz prawie niewidoczne,nawet nie mogła sie na początku dopatrzeć w którym to miejscu.Tak więc po problemie :)

nawet owady sie na tą bide uparły ... dobrze że już ok

Posted

Jaki los bedzie udziałem tego psiaka? Czy jego życie upłynie w klatce?Czy nikt go już nie pokocha? Jak patrze na zainteresowanie Rudim to zadaje sobie właśnie takie pytania:angryy:

Posted

Rudi może już iść do nowego domku, którego szukamy.

Mamy nowe wpłaty na psiaki (20.07.2009)

BAZAREK PUMA1984 40 zł( Alma)
PUMA1984 Z BAZARKU 50 zł ( Alma)
PUMA1984 Z BAZARKU 74 zł (Alma)
EWA I KAZIMIERZ WÓJCIKOWIE 33 zł ( na Rudiego )
DLA RUDIEGO BIEDRONKA_DR 30 zł
SZKUDLAREK-GRACZYK KRYSTYNA Rudi 25 zł
KAMPIONI FLASZA AGNIESZKA AMSTAFY- RUDI 30

W chwili obecnej na 3 psiaki dysponujemy kwotą 1065,50
potrzeba na hotel 1350 czyli brakuje 285 zł oraz 214 zł na Minirin czyli zeby zamknąć miesiąc bez długow potrzeba aż 499 zł
Bardzo prosimy o pomoc

Posted

A ja wczoraj wygłaskałam Rudiego... Wygląda dostojnie ale przymilak z niego wielki. Kręci dupcią i tak bardzo się cieszy, gdy ktoś się nim zainteresuje...
Ale nie był w zewnętrznym boksie, był w boksie w domu.

Posted

Dziś jedziemy do hotelu na sesje zdjęciową. Rudi niestety ma kłopoty zdrowotne ugryzienie z zeszłego tygodnia okazało sie prawdopodobnie chorym zębem. Dziś do Rudiego przyjeżdza wieczorem na oględziny CollCaty i zobaczymy.

Posted

Oj cierpi cierpi , wczoraj miał przebijany ropień zęba ( to nie było ugryzienie) dziś o godzinie 9 rano zabieg. Rudi wróci do hotelu najprawdopodobniej w sobotę dziękujemy bardzo Ani za zainteresowanie i opiekę. Rudi ma grono wielbicieli szkoda tylko, że nikt z nas nie może go jednak zabrać.