Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Rudi dostał ostanie zastrzyki, zaczyna również jeść suchą karmę.Nadal przytulaśny. Niestety załatwia sie w boksie ( sika), ale po tak długim pobycie w przytulisku na to chyba potrzeba czasu.

Posted

aga_1234 napisał(a):
(...) Niestety załatwia sie w boksie ( sika), ale po tak długim pobycie w przytulisku na to chyba potrzeba czasu.

Oczywista sprawa, a biorąc pod uwagę kaliber jego przeżyć... :-(

Posted

cisza nastałą a tu wielka tragedia przecież, i domku brak i jakichkolwiek deklaracji, tak sobie myślę, że osoby które zainspirowały powinny wspomóc Rudiego np zostając wirtualnymi opiekunkami :diabloti:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ra_dunia chyba na wakacjach, bo się nie odzywa na wątkach :roll:.
Rudi tymczasem sie przypomina.

Dopiero wróciłam...
Ale widzę, że Rudi banerki już ma...
Matko jakie biedne psisko :-( jego ciało wygląda dosłownie jak sito... :-(
Też miałam takie wrażenie, że to nie jest sprawka psów... że to zbyt wiele na pogryzienie... :shake:

Posted

Mogę tylko przeprosić Ciapuś, co niniejszym czynię. Z finansami poległam. Pod opieką własnych, przygarniętych masa i właśnie musiałam zawalczyć o ich zdrowie.

Posted

Teraz parszywy czas - wakacje - więc ludzie z kasy spłukują się; wakacje - czas wywalania psów, a więc i nam, chcącym pomóc, kasa topnieje piorunem.

Posted

[quote name='majqa']Mogę tylko przeprosić Ciapuś, co niniejszym czynię. Z finansami poległam. Pod opieką własnych, przygarniętych masa i właśnie musiałam zawalczyć o ich zdrowie.
majqa za co Ty mnie przepraszasz :crazyeye:
Doskonale zdaje sobie sprawę jak większość z nas wygląda z kasą.Każdy kto zaczyna coś robić na dogo i traktuje to w miarę poważnie już w połowie miesiąca zastanawia się skąd wziąć kasę :cool1: i to nie na kolejnego psa a na życie :evil_lol:

Posted

W połowie miesiąca? To i tak dobrze... :roll: Ja w tym miesiącu już od dzisiaj zacznę się zastanawiać... zwłaszcza, że niektórzy super bazarek z fajnymi książkami wystawili :cool1:

Posted

Rudi przestał sikać w boksie, podawanie antybiotyku zakończono, teraz dziewczyny aplikują mu witaminy w zastrzykach. Z dobrych wiadomości to Rudi nareszcie je suchą karmę

Doszły również nowe wpłaty na amstaffy rozliczenie w 1 pości
Wpłaty Lipiec
-------------------------------------------------------

Olga Downar - Zapolska 3 zł
Hus Marta 10 zł ( Piko)
Bazarek Puma 1984-35 zł
Bazarek Puma 1984 -20 zł
Aneta Blachowicz -50 zł ( Rudi)

Razem lipiec na dzień 06.07.2009- 118 zł

Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom, wracacie nam wiarę w nasze działania