agaga21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 aga, napisałam ci pw z prośbą o swift...nie dostałam odp. Quote
aga_1234 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dziewczyny nie znaja być moze po czwartku. Quote
majqa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Najprostsza sprawa to wrzucić w google nazwę banku i dopisać swift. Jedna ze stron z wykazem to: Kod SWIFT IBAN polskich banków. Kody SWIFT i IBAN w ZARABIAJ.net inna: Banki internetowe. NRB, SWIFT, IBAN. Konta bankowe: Inteligo, mBank. PayPal, eGold, MoneyBookers. Bezpieczeństwo w internecie Quote
aga_1234 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Wczoraj Rudi dostał ostanie zastrzyki, zaczyna również jeść suchą karmę.Nadal przytulaśny. Niestety załatwia sie w boksie ( sika), ale po tak długim pobycie w przytulisku na to chyba potrzeba czasu. Quote
majqa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 aga_1234 napisał(a):(...) Niestety załatwia sie w boksie ( sika), ale po tak długim pobycie w przytulisku na to chyba potrzeba czasu. Oczywista sprawa, a biorąc pod uwagę kaliber jego przeżyć... :-( Quote
szajbus Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kochający i cierpliwy ludź dla Rudzia pilnie potrzebny! Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Rudik jest słodki ze sika to sie da oduczyc tylko potrzeba serca i cierpliwosci i własnie takiego ludzia szukamy Quote
Reno2001 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ra_dunia chyba na wakacjach, bo się nie odzywa na wątkach :roll:. Rudi tymczasem sie przypomina. Quote
aga_1234 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 NIkt nie dzwoni !!!! Nawet 1 telefonu w sprawie Rudiego!!! Nikt też nie chce biedakowi podarować dlaczego? Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 cisza nastałą a tu wielka tragedia przecież, i domku brak i jakichkolwiek deklaracji, tak sobie myślę, że osoby które zainspirowały powinny wspomóc Rudiego np zostając wirtualnymi opiekunkami :diabloti: Quote
Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Reno2001 napisał(a):Ra_dunia chyba na wakacjach, bo się nie odzywa na wątkach :roll:. Rudi tymczasem sie przypomina. Dopiero wróciłam... Ale widzę, że Rudi banerki już ma... Matko jakie biedne psisko :-( jego ciało wygląda dosłownie jak sito... :-( Też miałam takie wrażenie, że to nie jest sprawka psów... że to zbyt wiele na pogryzienie... :shake: Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 te sznyty na pyszczku i zdeformowana kufa to chyba stara historia, wydaj emi sie ze tego psy by nie zrobiły a raczej sztachety z płotu :placz: Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 RUDI AMSTAFF OFIARA OKRUCIEŃSTWA I OBOJĘTNOŚCI (679354682) - Aukcje internetowe Allegro AUKCJA CEGIEŁKOWA NA MIARE MOICH MOŻLIWOŚCI :oops: Quote
ciapuś Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Aukcja śliczna tylko mało osób chętnych do pomocy :placz: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Mogę tylko przeprosić Ciapuś, co niniejszym czynię. Z finansami poległam. Pod opieką własnych, przygarniętych masa i właśnie musiałam zawalczyć o ich zdrowie. Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 każdy robi co może, popycham Rudiego na 1 :razz: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Teraz parszywy czas - wakacje - więc ludzie z kasy spłukują się; wakacje - czas wywalania psów, a więc i nam, chcącym pomóc, kasa topnieje piorunem. Quote
ciapuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='majqa']Mogę tylko przeprosić Ciapuś, co niniejszym czynię. Z finansami poległam. Pod opieką własnych, przygarniętych masa i właśnie musiałam zawalczyć o ich zdrowie. majqa za co Ty mnie przepraszasz :crazyeye: Doskonale zdaje sobie sprawę jak większość z nas wygląda z kasą.Każdy kto zaczyna coś robić na dogo i traktuje to w miarę poważnie już w połowie miesiąca zastanawia się skąd wziąć kasę :cool1: i to nie na kolejnego psa a na życie :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 W połowie miesiąca? To i tak dobrze... :roll: Ja w tym miesiącu już od dzisiaj zacznę się zastanawiać... zwłaszcza, że niektórzy super bazarek z fajnymi książkami wystawili :cool1: Quote
aga_1234 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Rudi przestał sikać w boksie, podawanie antybiotyku zakończono, teraz dziewczyny aplikują mu witaminy w zastrzykach. Z dobrych wiadomości to Rudi nareszcie je suchą karmę Doszły również nowe wpłaty na amstaffy rozliczenie w 1 pości Wpłaty Lipiec ------------------------------------------------------- Olga Downar - Zapolska 3 zł Hus Marta 10 zł ( Piko) Bazarek Puma 1984-35 zł Bazarek Puma 1984 -20 zł Aneta Blachowicz -50 zł ( Rudi) Razem lipiec na dzień 06.07.2009- 118 zł Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom, wracacie nam wiarę w nasze działania Quote
aga_1234 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Następny dzień cisza.... nikt psiaka nie chce :placz: Quote
Recommended Posts